27 / 04 / 2024

Gümüş kan kaybediyor! Günlük kayıp yüzde 3'ü geçti! Elinde gümüş olanlar çabuk bakın! Son dakika gümüş fiyatları

Gümüş kan kaybediyor! Günlük kayıp yüzde 3'ü geçti! Elinde gümüş olanlar çabuk bakın! Son dakika gümüş fiyatları

Gümüş fiyatkarındaki son dakika gelişmeleri takip ediliyor. Gümüş fiyatları resmen kan kaybediyor. Gümüşte günlük kayıp yüzde 3'ü geçti. Elinde gümüş olanlar çabuk bakın! Gümüş fiyatlarında son dakika 16 Ağusutos 2022...



GÜMÜŞ KAN KAYBEDİYOR

Milyonlarca kişi gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor. Gümüş fiyatlarının ne olacağını merak eden yatırımcılar uzman isimlerin yorumlarını takip ederken öte yandan da araştırmalarına devam ediyor.

Gümüş fiyatlarında günlük kayıp yüzde 3'ü geçti. Geçen hafta içinde 21 dolar seviyesine yaklaşarak 29 Haziran sonrası en yüksek seviyeyi gören gümüş bugün 20,02 dolara kadar indi.

Mart ayında savaşın da etkisiyle yıl içi zirveye çıkan gümüş fiyatı Nisan itibarı ile düşüşe geçti ve bugünkü kayıpla beraber Ağustos ayı kazancını da beçerek düşüşe geçti ve Temmuz ayı içinde 18 dolara yaklaşarak sert kayıp verirkenn ayı 20 doların hemen üzerinde tamamlamıştı.

Gümüş kan kaybediyor! Günlük kayıp yüzde 3 ü geçti! Elinde gümüş olanlar çabuk bakın! Son dakika gümüş fiyatları
GÜMÜŞ BUGÜN NE KADAR?

Gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüş kaç TL? Gümüş fiyatlarında son durum ne? İşte son dakika gümüş fiyatları 16 Ağustos 2022...

Gümüşün ons fiyatı dün 20,63 dolardan değerleniyor. Gümüş gram altış fiyatı ise uıgün 11,888 lira, satış fiyatı ise 12,401 liradan işlem gördü.

Bugün ise yurt içi piyaslarda gümüş ons fiyatı 20,18 dolar iken gram alış fiyatı 11,63 TL, satış fiyatı 12,15 TL seviyesinde işlem görüyor.

Uzman isim rakam verdi: Gümüş fiyatları 6 ay sonra bu kadar olacak! Gümüşte son dakika

Gümüş için yön neresi? Gümüşü olanlar çabuk... Bu rakamlar canınızı sıkabilir


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön