28 / 03 / 2024

  Büyükyalı İstanbulda dükkan var 

  Büyükyalı İstanbulda dükkan var 

Emlak Konut güvencesi ile İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul'un toplam bağımsız bölüm sayısı 1661 adet oldu...

Sahil yolu artık Büyükyalı’dan geçiyor!

Sakinlerine ve misafirlerine her anlamda “iyi bir yaşam” sunmayı hedefleyen Büyükyalı’yı, sadece birkaç adımla, 30 kilometrelik sahil şeridine, kesintisiz bir şekilde bağlayan köprünün ilk etabı tamamlandı ve trafik akışı başladı.

Büyükyalı'da sona yaklaşıldı!

Emlak Konut güvencesiyle, Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında, İstanbul Kazlıçeşme sahil yolunda hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul projesinde sona yaklaşıldı. 

Büyükyalı, Avrupa’dan 5 ödülle döndü!

Sakinlerine ve ziyaretçilerine her anlamda “iyi bir yaşam” sunmayı amaçlayan Büyükyalı, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde (European Property Awards), 5 farklı ödül aldı.

Büyükyalı annelerin ruhuna dokundu!

Sakinlerine ve ziyaretçileri için her anlamda “iyi bir yaşam” sunmayı hedefleyen Büyükyalı'da “Annelerin Ruhuna Dokunmak” konulu sağlık söyleşisi düzenlendi. Büyükyalı, annelerin ve anne adaylarının beğenisini topladı.

Büyükyalı İstanbul değerleme raporu 2018!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Büyükyalı İstanbul projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı..

Büyükyalı İstanbul daire fiyatları!

Büyükyalı İstanbul daire fiyatları haberimizde yer alıyor. Zeytinburnu Kazlıçeşme'de sahil yolu üzerinde hayata geçirilen projede 1.500 konut, ofis ve ticari üniteler bulunuyor. 

Kazlıçeşme Büyükyalı İstanbul fiyat bilgisi!

Kazlıçeşme Büyükyalı İstanbul fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Teslimlerin 2019'da yapılacağı projede 1.500 konut, ofis ve ticari üniteler yer alıyor. 

Büyükyalı İstanbul 2018 güncel fiyatları!

Büyükyalı İstanbul 2018 güncel fiyatları 983 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. 1+1'den 5+1'e kadar daire fiyatlarının yer aldığı projede  1.500 konut, ofis ve ticari üniteler bulunuyor.

Büyükyalı bir kez daha açık ara ciro şampiyonu!

Büyükyalı, Emlak Konut GYO projeleri arasında ciro şampiyonluğunu üçüncü çeyrekte de sürdürdü. Özak GYO Genel Müdürü Fatih Keresteci, “2018'in son çeyreğinde de yeni bir şampiyonluk yaşayarak yılı lider tamamlayacağımıza inanıyoruz” dedi.

Büyükyalı İstanbul'da teslimler 2019'da!

Büyükyalı İstanbul'da teslimler 2019'da gerçekleştirilecek. Projede bugüne kadar satışa çıkarılmayan özel daireler, “Yıldızlı Evler” olarak bugün görücüye çıktı.

Büyükyalı'da 2018'in 3'ncü çeyreğinde 378,5 milyon TL'lik satış yapıldı!

Özak-Yenigün-Ziylan Adi Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Büyükyalı projesinde 2018'in 3'ncü çeyreğinde 378,5 milyon TL'lik satış yapıldı..

Büyükyalı İstanbul basın lansmanı 10 Ekim'de!

Tarihi Yarımada içerisinde Kazlıçeşme sahil bandında bir deniz semti olarak hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul’da ‘İyi Yaşam’  için çalışmalar hız kesmeden sürüyor. 

Emlak Konut Büyükyalı İstanbul'un değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Büyükyalı İstanbul projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

  Büyükyalı İstanbulda dükkan var  Haberi

  Büyükyalı İstanbulda dükkan var 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Büyükyalı İstanbul tadilat yapı ruhsatı hakkında açıklama yaptı.

Emlak Konut GYO güvencesi ile İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul projesi kapsamında, 774 Ada 73 Parselde yer alan K, L, M, N ve O (eski G, H, F, E ve D) Bloklarda revizyona gidilmiş, 308 olan ticari ünite sayısı 297 ve 216 adet olan apart ünite sayısı 203 adet olacak şekilde Tadilat Yapı Ruhsatları 21 Mart 2019 tarihinde alındı.
 
Büyükyalı İstanbul projesi kapsamında toplam bağımsız bölüm sayısı 1661 adet oldu.

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimiz projelerinden İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, Kazlıçeşme Mahallesi, "İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" (Büyükyalı...