26 / 04 / 2024

  EYG Grup Narlıbahçe Evleri iletişim bilgileri

  EYG Grup Narlıbahçe Evleri iletişim bilgileri

5 blok şeklinde yükselen Narlıbahçe Evleri "Her adımda bin mutluluk" sloganıyla basına tanıtılıyor. Ön talep toplanan Narlıbahçe Evleri EYG Grup tarafından inşa ediliyor.

Narlıbahçe Evleri'nde Cumhuriyetin 100. yılına özel kampanya! Tüm dairelerde 100 bin TL indirim fırsatı!

EYG Grup tarafından hayata geçirilen Narlı Bahçe Evleri'nde Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya başladı. Tüm daireler için 100 bin TL indirim fırsatı ve 10 daire için de ekstra yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

Narlı Bahçe Evleri'nde yüzde 30 peşinat 72 ay vade avantajıyla! Hemen alın! Son fırsatlar!

EYG Grup tarafından hayata geçirilen Narlı Bahçe Evleri yüzde 30 peşinat 72 ay vade seçenekleriyle satışa devam ediyor. Son fırsat daireleri kaçırmayın. Peki Narlı Bahçe Evleri'nin fiyatları ne kadar? Hangi konut tipleri bulunuyor? İşte Narlı Bahçe Evleri ile ilgili ayrıntılar...

Narlı Bahçe Evleri'nde yüzde 25 peşinat 48 ay vade seçenekleriyle! Son fırsatları kaçırmayın!

EYG Grup imzası ile hayata geçirilen Narlı Bahçe Evleri yüzde 25 peşinat 48 ay vade seçenekleriyle satışa devam ediyor. Peki Narlı Bahçe Evleri'nin fiyatları ne kadar? Hangi konut tipleri yer alıyor? İşte Narlı Bahçe Evleri ile ilgili detaylar...

Gayrimenkul sektöründen koronadan ilk vefat!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik'in kardeşi, EYG Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik'in amcasının oğlu Mehmet Çelik hayatını kaybetti. Merhum Çelik'in koronavirüs salgını nedeniyle vefat ettiği öğrenildi.

EYG Grup Ümraniye projesinde konut sayısı değişti!

EYG Emlak Yatırım ve Gayrimenkul Geliştirme'nin Ümraniye projesinde konut sayısı 342 oldu.

Ömer Faruk Çelik şirket kurdu!

EYG Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, bugün yeni bir şirket kurdu. Kentsel Yönetim Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 1 milyon 150 bin TL sermaye bedeli kuruldu.

Narlı Bahçe Evleri nerede?

Narlı Bahçe Evleri projesi ''Bahçesi Narlı, Alması Karlı İçinde Mutluluk Saklı'' sloganıyla tanıtılıyor. EYG Grup tarafından hayata geçirilen projede 2+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor.

Narlı Bahçe Evleri kampanya 2018!

Narlı Bahçe Evleri kampanya 2018 detayları haberimizde yer alıyor. ''Bahçesi Narlı, Alması Karlı İçinde Mutluluk Saklı'' sloganıyla tanıtılan proje EYG Grup imzasını taşıyor. 

EYG Grup'un 3 projesinde yüzde 20 indirim!

EYG Grup ve Evdekifirsat çatısı altında satışa sunulan Adım İstanbul, Rings İstanbul Kuleler, Quartz, Teras Evler, Vadi ve Spradon Evler projelerinde yüzde 20'ye varan indirim yapılıyor. 

Ömer Faruk Çelik 13 milyon dolara yalı aldı!

EYG Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik Kuzguncuk'ta muhteşem bir yalı satın aldı. Çelik yalı için 13 milyon dolar ödeyecek... 

Çekmeköy Narlı Bahçe Evleri satış ofisi!

EYG Grup tarafından hayata geçirilen Çekmeköy Narlı Bahçe projesi 5 blok şeklinde yükseliyor. Narlı Bahçe Evleri "Her adımda bin mutluluk" sloganıyla basına tanıtılıyor. 

Narlıbahçe Evleri ön talep topluyor!

5 blok şeklinde yükselen Narlıbahçe Evleri "Her adımda bin mutluluk" sloganıyla basına tanıtılıyor. Ön talep toplanan Narlıbahçe Evleri EYG Grup tarafından inşa ediliyor.

Kentsel dönüşüm amacından şaşıyor!

EYG Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, ''Ülkede 600 bin konut müşterisi var ve 1 milyon konut üretiyorsanız dönüşüm bu sektörün önünü bir süre sonra tıkar'' dedi.

  EYG Grup Narlıbahçe Evleri iletişim bilgileri Haberi

  EYG Grup Narlıbahçe Evleri iletişim bilgileri

EYG Grup'un İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de hayata geçireceği projesinin adı 'Narlıbahçe Evleri' oldu. Narlıbahçe Evleri Çekmeköy projesi konut ve ticari alanlardan meydana geliyor. 

Narlıbahçe Evleri "Her adımda bin mutluluk" sloganıyla basına tanıtılıyor. 45 bin metrekare arazi üzerinde inşa edilen proje Çekmeköy Ümraniye'nin en prestijli noktasında, Şile yolu üzerinde konumlandırılıyor. 

Ön talep toplanan Narlıbahçe Evleri 5 blok şeklinde yükseliyor. 2019 yılı içerisinde teslimlerin gerçekleşeceği Ümraniye Narlıbahçe Evleri'nde 2+1'den 5+1'e kadar farklı daire tiplerine yer veriliyor.  Projede dairelerin yanı sıra yürüyüş alanları, park alanları, otopark gibi donatıların da yer alması planlanıyor. 

Narlıbahçe Evleri projesine ön talepte bulunmak isteyenler  http://narlibahceevleri.com/ web adresi üzerinden, ön talepte bulunabilir.  Projenin satışlarından 445 milyon ciro bekleniyor.

EYG Ümraniye projesi Eylül'de satışta!

 

Tel: 0216 466...