29 / 03 / 2024

  Küçükali Yavuz Yapı İnşaat kimin 

  Küçükali Yavuz Yapı İnşaat kimin 

Küçükali Yavuz Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Burak Küçükali ve Yakup Yavuz ortaklığında kuruldu.

Küçükali Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küçükali Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Sefa Küçükali tarafından kuruldu.

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarında belediye olarak örnek teşkil eden ve referans gösterilen, birçok mahallede dönüşüm ve değişime start veren Melikgazi Belediyesi, Küçükali, Anbar ve Kazım Karabekir mahallelerinde 82 blok, 242 dükkan, 3 bin 917 adet evi teslim etti. 

3k Mimarlık Ve Dizayn Limited Şirketi kuruldu!  

3k Mimarlık Ve Dizayn Limited Şirketi bugün Ataköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Koray Küçükali ve Mustafa Hüsrev Şahan ortaklığında kuruldu.

Melikgazi'de 81 kentsel dönüşüm dairesi satışa çıktı!

Kayseri Melikgazi Belediyesi Küçükali ve Anbar mahallelerinde yer alan 81 kentsel dönüşüm dairesini satıyor. Belediye konuyla ilgili açıklama yayınladı.

Kayseri Küçükali Mahallesi dönüşümle yenilendi!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Melikgazi ilçesinde dönüşüm projesi uygulanan mahallelerde binaların yükseldiğini ve bölgenin yenilendiğini açıkladı.

Bac Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Şirketi kuruldu!

Bac Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Özer, Murat Alperen Akkuş ve Ömer Küçükali ortaklığıyla kuruldu.

Yavuz Bingöl'ün evi 1.5 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Ünlü sanatçı Yavuz Bingöl 2016 yılında boşandığı Öykü Gürman'a ödemediği 200 bin liralık tazminat nedeniyle icralık oldu. Yavuz Bingöl'ün Ayvalık'taki evi 1 milyon 525 bin TL'ye icradan satışa çıktı.

Fornax Mühendislik Ve Yazılım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fornax Mühendislik Ve Yazılım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 360 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Çivici, Cihan Balaban ve Emrah Küçükali ortaklığında kuruldu.

İstanbul Havalimanı'na hızlı ve kolay ulaşım!

ICA Genel Müdürü Atilla Gökçe, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu'nun İstanbul ulaşımına kazandırdıklarını anlattı.

Melikgazi Küçükali'de kura heyecanı!

Kayseri Melikgazi Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm projesi kapsamında yeniden inşa edilen binaların tamamlanarak hak sahiplerine teslim ediliyor.

Melikgazi Belediyesi Küçükali'de daire ve 5 dükkan yaptırıyor!

Melikgazi Belediye Başkanlığı tarafından Küçükali'de 100 daire ve 347,79 metrekare dükkan inşaatı yapılması işi ihale ediyor. İhale 27 Mart'ta yapılacak..

Melikgazi'de kentsel dönüşüm hız kazanacak!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 2018 yılı içerisinde Küçükali, Kazımkarabekir ve Anbar Semtlerinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Küçükali Yavuz Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küçükali Yavuz Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Burak Küçükali ve Yakup Yavuz ortaklığında kuruldu.

  Küçükali Yavuz Yapı İnşaat kimin  Haberi

  Küçükali Yavuz Yapı İnşaat kimin 

Küçükali Yavuz Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Burak Küçükali ve Yakup Yavuz ortaklığında 300 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.


Küçükali Yavuz Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethane insaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dısında her türlü resmi ve özel sektöre ait insaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut, is hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri insa etmek ve kiraya vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Küçükali Yavuz Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi...