23 / 04 / 2024

  milas emlak danışmanlığı yeterlilik sınavları ne zaman  

  milas emlak danışmanlığı yeterlilik sınavları ne zaman  

Milas'ta emlak danışmanlarına getirilen yetki belgesi zorunluluğu için sınavlar 03-04-05 Şubat tarihinde Emlak Akademi ve Kariyer Belgelendirme iş birliği tarafından yapılacak.

Milli Emlak'tan Milas'ta satılık 3 arazi fırsatı! KDV'den muaf ve yüzde 20 indirimle arazi alabilirsiniz! 

Muğla Milas Milli Emlak Müdürlüğü, Muğla Milas'ta yer alan 3 adet araziyi, hem KDV'den muaf olarak hem de yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki Muğla Milas'ta yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Muğla Milas'ta KDV, damga vergisi ve tapu harcından muaf arazi fırsatı!

Muğla İli Milas Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Muğla Milas Ören'de yer alan araziyi satışa çıkardı. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Milli Emlak yastık altında birikmişi olanlara müjdeyi verdi! Milas’ta kelepir arsa! İşte ilan detayları!

Milli Emlak Muğla Milas’ta arsa satışı yapacağını duyurdu. İşte detaylar!

Emlak Konut GYO Milas arsasının değeri belli oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Milas arsasına ilişkin açıklama yaptı. Peki, Emlak Konut Milas arsasının değeri ne kadar? İşte detaylar...

EMFED'ten Milas Tapu Müdürlüğüne tepki!

Emlak Müşavirleri Federasyonu (EMFED), Milas Tapu Müdürlüğüne giden bazı emlak ofisi ve emlak danışmanlarının yasadığı sıkıntılar nedeniyle Milas Tapu Müdürlüğü'ne tepki gösterdi. 

Uluslararası kurumsal emlak firmaları Milas'a geliyor!

Uluslararası kurumsal emlak firmaları Milas'a geliyor. Kurumsal Emlak Danışmanları Derneği KEDD Başkan Yardımcısı Mehmet Sert, konuya ilişkin yaptığı açıklamasında, emlak ve gayrimenkul sektörünün büyümesiyle bölgeye olan talebin sürekli arttığını söyledi.

Milas’ta emlak danışmanlığı yetki belgesi için sınavlar 3 Şubat'ta yapılacak!

Milas'ta emlak danışmanlarına getirilen yetki belgesi zorunluluğu için sınavlar 03-04-05 Şubat tarihinde Emlak Akademi ve Kariyer Belgelendirme iş birliği tarafından yapılacak.

Milaslı emlak danışmanları yeterlilik belgelerini teslim aldı!

Milas'ta Mesleki Yeterlilik Belgesi sınavlarına katılarak başarılı olan emlak danışmanları yeterlilik belgelerini teslim aldı. Emlak Akademi ve Başarı Anahtarı Mesleki Sınav ve Belgelendirme Ltd.Şti  Sınav Koordinatörü Mehmet Sert, belge almaya hak kazananları tebrik etti. 

Serhat Öğretici'den MEMDER tarafından toplanan paralara yönelik açıklama!

Makelsan Ltd.Şti Genel Müdürü Celal Serhat Öğretici, Milas Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Mehmet Kırkık ve dernek yönetimi hakkında dernekte toplanan paraların akıbeti ile ilgili iddialarda bulundu. 

Emlak sektöründe yatırım fırsatı!

Kurumsal Emlak Danışmanları- KED ve Emlak Müşavirleri Federasyonu EMFED Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Mehmet Sert ve Milas Gayrimenkul ofis brokeri Şenol Sandal sektörle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

MEMDER Başkanı Mehmet Kırkık’ın emlakçılık yetki belgesi iptal edildi!

Kısa adı Memder olan Milas Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Mehmet Kırkık’ın taşınmaz ticareti yönetmeliğindeki şartları taşımadığından dolayı taşınmaz ticareti yetki belgesi ( emlakçılık yapma yetkisi) Ticaret Bakanlığı tarafından iptal edildi...

Muğla Milas'ta 6.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Muğla Milas'ta yer alan gayrimenkulü satışa çıkarıyor.

Milaslı emlakçılar buluştu!

Milas Emlak Müşavirleri Derneği öncülüğünde ve Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Genel Başkanlığı’nın da katılımıyla, Milas’taki emlak müşavirleriyle bilgilendirme toplantısı yapıldı.

  milas emlak danışmanlığı yeterlilik sınavları ne zaman   Haberi

  milas emlak danışmanlığı yeterlilik sınavları ne zaman  

Ticaret Bakanlığı tarafından 5 Haziran 2018 tarihinde yayınlanarak yürürlüğe giren ve geçtiğimiz sene 14 Ekim 2020 tarihinde revizyon edilerek tekrar yayınlanan taşınmaz ticareti yönetmeliği gereğince emlak danışmanlığı mesleğini yapabilmek ve taşınmaz ticareti yetki belgesi alınmasında zorunlu olan mesleki yeterlilik belgesini almak isteyenler için  Emlak Akademi ve Kariyer Belgelendirme iş birliği tarafından Seviye-4 ve Seviye-5 sınavları Milas’ta gerçekleşecek.

MYK BELGESİ SINAVLARI  İÇİN İLK VE ORTAOKUL MEZUNLARI İÇİN SAYILI GÜNLER KALDI! 

Sonrasında seviye 5 sınavına özellikle katılım sağlayacak olanlar için lise mezunu şartı getirileceğini belirten  Emlak Akademi Koordinatörü Mehmet Sert, 31 Mart’tan sonra sigortalı olarak çalışmak isteyen ve bugüne kadar herhangi bir belge almayan  emlak danışmanı adaylarının  Seviye-4 Belgesi alma zorunluluğu olduğunu dile getirdi. Sert  açıklamasında, "İlk ve ortaokul mezunları bu fırsatı...