26 / 04 / 2024

  Ramada İstanbul satılık

  Ramada İstanbul satılık

Üsküdar ilçesi Altunizade mahallesinde bulunan Ramada İstanbul Asya icradan satılıyor. 4 yıldızlı lüks otel İstanbul Anadolu 13. İcra Dairesi tarafından 68 milyon TL'ye satışa çıktı.

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

İstanbul’un hızlı değerlenen semtleri hangileri?

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, geçen sene İstanbul'da en çok konut satışı yapılan ilçeler ve pandemi sonrası hızlı değerlenen bölgeleri değerlendirdi...

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın sinyalizasyonunu ASELSAN geliştirecek!

İstanbul metrosunda ASELSAN tarafından geliştirilen sinyalizasyon sistemi kullanılacak. Sistem Kalyon-Kolin-Cengiz Marmaray iş ortaklığı ve ASELSAN işbirliğinde yapılacak...

Ramada İstanbul Asya icradan satılıyor!

Üsküdar ilçesi Altunizade mahallesinde bulunan Ramada İstanbul Asya icradan satılıyor. 4 yıldızlı lüks otel İstanbul Anadolu 13. İcra Dairesi tarafından 68 milyon TL'ye satışa çıktı.

Rize Ramada Otel açıldı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehir merkezinde yer alan Rize Ramada Oteli'nin açılışını gerçekleştirdi.

Alibeyköy Ramada Otel 2018'de açılacak!

Alibeyköy Ramada Otel, 144 odalı olarak planlandı. 2015'te inşaatına başlanılan Alibeyköy Ramada Otel 2018'de açılacak..

Ramada Plaza Konya Otel 70 milyon TL'ye mal oldu!

5 yıldızlı otellerin son halkası olan Ramada Plaza Konya Otel verdiği hizmetle müşterilerini büyülüyor. 70 milyon TL'ye mal olan otel kongre turizmine yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilendi!

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilenen yüzü ile misafirlerine keyifli bir İstanbul deneyimi yaşatacak.

Ramada Yapı Proje Tasarım Ve İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ramada Yapı Proje Tasarım Ve İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Serdar Gökbulak ve Sabire Memiç ortaklığında 10 bin TL sermaye bedeli ile Ümraniye'de kuruldu.

Ramada Bursa Çekirge Hotel açıldı!

Uluslararası konaklama markası Wyndham Hotel Group’un bünyesinde bulunan Ramada Bursa Çekirge Hotel hizmet vermeye başladı. Kükürtlü’de yer alan Ramada Bursa Çekirge, kentin merkezine olduğu kadar ticari ve endüstri merkezlerine de yakın bir konumda yer alıyor.

Ramada Plaza Konya Otel 30 Temmuz'da açılıyor!

30 Temmuz'dan itibaren müşteri kabul etmeye başlayacak olan Ramada Plaza Konya Müdürü Yavuz Sakman, "Ramada Plaza her anlamda iddialı geliyor" dedi.

Istanbul Sapphire binasının satışını TFI üstleniyor!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Sapphire binasının toplu satışını üstlenen The First Investor (TFI)'ın görevini üstlenmeye devam ettiğini açıkladı.

Balıkesir Ramada Resort Kazadağları Hotel hizmete açıldı!

Ramada'nın ilk termal oteli Ramada Resort Kazdağları, Balıkesir'de hizmete girdi. Zincirin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yağız Öngen, Balıkesir’e ilk uluslararası zincire bağlı oteli kazandırdıklarını belirtti.

  Ramada İstanbul satılık Haberi

  Ramada İstanbul satılık

T.C. İstanbul Anadolu 13. İcra Dairesi, Üsküdar ilçesi Altunizade mahallesinde bulunan Ramada İstanbul Asya Oteli satışa çıkardı. Söz konusu otelin satış bedeli ise 68 milyon TL olarak belirlendi. 

4 yıldızlı otel binası 2 bin 485 metrekare alan üzerinde bulunuyor. Lüks otelin açık artırma usulü ihalesi ise 1 Haziran 2020 günü gerçekleşecek.

T.C. İstanbul Anadolu 13. İcra Dairesi'nden Taşınmazın Açık Artırma İlanı:

İstanbul İl, Üsküdar İlçe, 9 Ada, 37 Parsel, Altunizade Mahalle/Köy, Taşınmazın bulunduğu Üsküdar ilçesi, Altunizade mah. İstanbulun ana ulaşım arterlerinden biri olan Boğaz köprüsü Altunizade kavşağı içinde yer almaktadır. Taşınmazın posta adresi İstanbul ili Üsküdar ilçesi, Altunizade mah. Mahiz İz cad. NO: 32 adresinde olup Bölgenin ayrık nizam az katlı binaları ile sağlık, finans ve diğer hizmet sektörlerinin merkez ya da şubelerinin özellikle...