20 / 04 / 2024

0255 İstanbul

0255 İstanbul

Teknolojiyi eşsiz tasarımlarıyla birleştiren De"Longhi, soğuk kış günlerinde de sizi yalnız bırakmıyor. Delonghi Vento Yağlı Radyatör, evinizde kısa sürede yüksek sıcaklık sağlıyor

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

İstanbul’un hızlı değerlenen semtleri hangileri?

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, geçen sene İstanbul'da en çok konut satışı yapılan ilçeler ve pandemi sonrası hızlı değerlenen bölgeleri değerlendirdi...

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın sinyalizasyonunu ASELSAN geliştirecek!

İstanbul metrosunda ASELSAN tarafından geliştirilen sinyalizasyon sistemi kullanılacak. Sistem Kalyon-Kolin-Cengiz Marmaray iş ortaklığı ve ASELSAN işbirliğinde yapılacak...

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilendi!

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilenen yüzü ile misafirlerine keyifli bir İstanbul deneyimi yaşatacak.

Istanbul Sapphire binasının satışını TFI üstleniyor!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Sapphire binasının toplu satışını üstlenen The First Investor (TFI)'ın görevini üstlenmeye devam ettiğini açıkladı.

0255 İstanbul ulaşım bilgileri!

BCC INVEST imzası ile yükselen projede daire teslimleri hemen gerçekleşmesi planlanıyor. 0255 İstanbul ulaşım bilgileri kapsamında İstinye Park AVM 'ye 8 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

BCC INVEST 0255 İstanbul fiyat!

Teslimlerin hemen gerçekleşeceği proje İstanbul Avrupa Yakası Zekeriyaköy'de hayata geçiriliyor. Projede daireler 2+1 ve 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. BCC INVEST 0255 İstanbul fiyat listesi kapsamında 400 bin dolardan başlıyor.

Zekeriyaköy 0255 İstanbul adres!

Teslimlerin hemen gerçekleştiği projede daire tipleri 2+1 ve 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Zekeriyaköy 0255 İstanbul adres bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Zekeriyaköy'de hayata geçiriliyor.

0255 İstanbul iletişim!

Konum bilgisine göre E-6 bağlantı yoluna 11 kilometre uzaklıkta bulunan proje BCC INVEST imzası taşıyor. 0255 İstanbul iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0530 350 54 65 olarak belirlendi.

BCC INVEST 0255 İstanbul nerede?

Toplam 8 bin 770 metrekaresi yeşil alandan meydana gelen projede 48 adet residence ve 7 adet villa yer alıyor. Peki BCC INVEST 0255 İstanbul nerede?

BCC INVEST 0255 İstanbul Projesi!

BCC INVEST 0255 İstanbul Projesi 'nde 48 adet residence ve 7 adet villa yer alıyor. Toplam arsa alanı 15 bin 548 metrekare olarak belirlenen proje İstanbul Zekeriyaköy'de inşa ediliyor.

0255 İstanbul Zekeriyaköy'de çatı katı daireler 400 bin dolara!

BCC INVEST'in İstanbul Zekeriyaköy'de hayata geçirdiği 0255 İstanbul projesinde satışlar başladı. Açık alanları ile hareket özgürlüğü sağlayan projede bloklar arası site peyzaj alanları dikkat çekiyor.

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn hizmete açıldı!

İSVİÇRE merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts’un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı..

0255 İstanbul Haberi

0255 İstanbul

 

De’Longhi Vento Yağlı Radyatör, kış aylarında yaz sıcaklığını evinize taşıyor, hızlı sıcaklık sağlayarak, evinizde ısınmayan yer bırakmıyor.

Vento, özel üst bölüm özelliğiyle iç bölümden geçen havayı büyük bir güçle yukarı iletiyor. Hem odanız daha sıcak oluyor hem de ısı yayılımında daha hızlı bir akım sağlıyor. Hava akımı “ısı çemberi” içerisinden geçerek en sıcak havayı radyatörün en üst kısmına taşıyor. Bu özelliğinin yanı sıra De’Longhi Vento Yağlı Radyatör donma önleyici sistemiyle hem sizi hem de odanızı sıcacık tutuyor. 

Vento, oda termostatı sayesinde hem oda sıcaklığı sabit tutuluyor hem de dilediğiniz sıcaklık ayarı yapılabiliyor. Üç farklı ısınma ayarı bulunan Vento Yağlı Radyatör, 45 - 75 m3 genişliğindeki odaları rahatlıkla ısıtabilme özelliğine sahip. Ayrıca radyatörü tekerlekleri...