07 / 05 / 2024

10 aralık Bağcılar elektrik kesintisi süresi

10 aralık Bağcılar elektrik kesintisi süresi

10 Aralık 2014 tarihinde ‘Planlı Elektrik Kesintisi Programı’ kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Elektrik Dağıtım Bölgesinde kalan bazı ilçelere enerji verilemeyecek. Elektrik verilemeyecek yerler haberimizin içinde yer alıyor.

KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler'de fiziki gerçekleşme yüzde 10'a ulaştı! 

KİPTAŞ tarafından Bağcılar'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Dev projede fiziki gerçekleşme yüzde 10'a ulaştı. 

Bağcılar'ın çocuk kütüphanesi Eylül ayında açılacak!

Bağcılar Belediyesi Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Halk Kütüphanesi’nin bir bölümü  3-10 yaş grubu çocukların hizmet alacağı çocuk kütüphanesine dönüştürüldü. 

Bağcılar'da konut fiyatları yüzde 10 arttı! 

Türkiye'de konut satışları her geçen gün azalıyor. Hatta sadece azalmakla da kalmıyor, konut fiyatları da düşüyor. Peki son bir yılda İstanbul'da fiyatlar en çok hangi ilçede geriledi? Satılık konut fiyatı en çok artış gösteren ilçe yüzde 10'la Bağcılar oldu

Bağcılar, İstanbul'un en büyük meydanına kavuşacak!

AK Parti Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı üçün dönem için hazırladığı projelerini anlattı. Çağrıcı, Bağcılar'ın İstanbul'un en büyük meydanına sahip olacağını söyledi.

Bağcılar'daki bu bina görenleri şaşkına çeviriyor!

Bağcılar'daki üst üste konulmuş iki farklı binayı andıran 9 katlı bir apartman görenleri şaşkına çeviriyor. Binanın sağlamlık konusunda DASK raporları olduğunu söyleniyor.

Turyap Şehr-i Bağcılar satılık!

Turyap, mülkiyeti Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından Bağcılar’da geliştirilen Şehr-i Bağcılar projesini satışa çıkardı. Peki, Turyap Şehr-i Bağcılar satılık daire fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Bağcılar’daki riskli 2 bina yıkıldı!

Bağcılar’da bir temel kazısı sırasında yan parselde bulunan 2 binanın duvarları çatladı. Çökme riski bulunan 2 bina yıkıldı.

Bağcılar'daki riskli bina yıkıldı!

Bağcılar'da çökme riski bulunduğu için boşlatılan binanın yıkımına başlandı. Binanın yakınındaki 10 bina daha boşaltıldı.

Bağcılar Mahmutbey'de 10 milyon TL'ye satılık arsa!

Bağcılar Belediyesi, Mahmutbey'de yer alan TİM imarlı arsayı ihale ile satıyor. İhale 18 Ekim'de gerçekleşecek..

Bağcılar Mahmutbey'de 10,1 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Bağcılar'da  10 milyon 170 bin 120,00 TL bedelle arsa satışı yapılacak.  19 Haziran 2018 tarihinde ihale edilecek arsa için 305 bin 103,60 TL geçici teminat bedeli verilmesi gerekiyor. 

Bağcılar'da 13.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Mahmutbey Köyü'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 13 milyon 620 bin 600 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bağcılar'da 7.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından Bağcılar İlçesi'ne bağlı Fevzi Çakmak Mahallesi'nde yer alan arsa ihale ile satışa sunuluyor. İhale 26 Aralık'ta gerçekleşecek..

Bağcılar'da 10 ayda 1 milyon metrekarelik alan dönüşüme girdi!

Bağcılar’da 10 ayda kentsel dönüşüm kapsamında 5 bin 642 dairenin yer aldığı 156 inşaat alanına yapı ruhsatı verildi. İnşaat alanı yaklaşık olarak 1 milyon metrekarelik alanı kapsıyor.

10 aralık Bağcılar elektrik kesintisi süresi Haberi

10 aralık Bağcılar elektrik kesintisi süresi


10 Aralık 2014 tarihinde ‘Planlı Elektrik Kesintisi Programı’ kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Elektrik Dağıtım Bölgesinde kalan bazı ilçelere enerji verilemeyecek.



Kesinti Saatleri: 13:00 - 15:00

Kesinti Tarihi: 10.12.2014

Kesinti Nedeni: Bakım Onarım Çalışması

Kesintiden etkilenecek bölge ve mahalleler:Yeni Mahalle, Bal Sokak, Siteler Sokak, Danışman Sokak, Kanarya Sokak, Sazak Sokak, Kılıç Sokak, Çiftçi Sokak, Zübeyde Hanım Caddesi, Pınar Sokak, Burcu Sokak, Gökçe Sokak, Yasakent...