29 / 03 / 2024

1+0 daire özellikleri

1+0 daire özellikleri

Tek bir odanın yaşam alanı olarak kullanıldığı stüdyo daire özelliklerine göre mutfaklar, Amerikan tarzı olarak tasarlanıyor. Mutfak ve oturma alanının aynı yerde bulunduğu stüdyo dairelerde, banyo kapısı ise bu odaya açılıyor....

1+0 daire nedir?

Stüdyo tarzı daire olarak da bilinen 1+0 daire nedir? Hangi evlere 1+0 deniyor? Yanıtı haberimizde...

Yastık altında 15 bin lirası olana 0 daire müjdesi! TOKİ'den onlarca ilde ucuz 2+1 ve 3+1! Hemen ev sahibi olabilirsiniz

Yastık altında 15 bin lirası olana 0 daire müjdesi! TOKİ'den onlarca ilde ucuz 2+1 ve 3+1! Hemen ev sahibi olabilirsiniz

Ankaralılar geniş daireleri tercih ediyor!

Ankara Gayrimenkul Müşavirleri Derneği ve Extra Türkiye Gayrimenkul Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Aslan Ankara'da 1+0 daire üretimine yönelik değişikliği değerlendirdi...

Ankara'da 1+0 daire artık yasak!

Ankara'nın yeni imar yönetmeliğine göre artık 1+0 stüdyo daireler yasalandı. Yeni imar yönetmeliği Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı bünyesinde oluşturulan komisyon tarafından hazırlandı...

Sinpaş Time Evleri satış fiyatları!

Ümraniye'de İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin yanında yükselen Sinpaş Time Evleri'nde 1+0 daire fiyatları 440 bin TL'den başlıyor..

Sinpaş Time projesi nerede?  

1+0'dan 3+1'e kadar daire seçenekleri sunulan Ataşehir Sinpaş Time Evleri'nde 1+0 daire fiyatları 440 bin TL'den başlıyor..

İstanbul İmar Yönetmeliği değişti!

İBB Meclisi'nde görüşülen İstanbul İmar Yönetmeliği'nde değişiklikler yapıldı. Buna göre yeni inşa edilecek yapılarda 1+0 daire olmayacak. 

İstanbul'da 1+0 daireler yasaklandı!

İstanbul İmar Yönetmeliği bugün yürürlüğe giriyor. Yeni imar planı ile İstanbul'da 1+0 daireler yasaklandı. 

1+1 daire yapımı yasaklandı mı 2017?

3 Temmuz'da Resmi Gazete'de yer alan Yeni İmar Yönetmeliği ile 1+0 (stüdyo tipi) dairelerin yapımı yasaklandı. Peki, aynı yönetmelik ile 1+1 daire yapımı da yasaklandı mı?

Coordinat Bornova ön talep topluyor! 1+0'lar 184 TL'ye!

İzmir Bornova Ağaçlıyol'da yükselen proje toplamda 500 adet daireden meydana geliyor. Ön talep süreci devam eden projede daire satışları Ekim ayında başlayacak. Projedeki 1+0'lar 184 TL'ye satışta.

Nlogo İstanbul 2016 kampanyası!

Nlogo İstanbul 2016 kampanyası kapsamında 1+0 daire fiyatları 139 bin TL'den başlıyor. İstanbul Esenyurt'ta inşa edilen projede 2 bin 679 adet konut bulunuyor.

Ofton İnşaat Elysium Soul Beyoğlu'nda 522 bin 210 TL'ye 1+0!

Daire seçeneklerinin 1+0'dan başlangıç gösterdiği projede 12 ay 0 faiz, 24 ay 0 faiz veya 36 ay 0 faiz avantajı ile konut sahibi olunabiliyor. Proje Ofton İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Babacan Premium'da 1+0 daire fiyatları 176 bin liradan başlıyor!

“Babacan Premium” lansmanı öncesinde yatırımcılara kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. “Prim Yapmadan Premium’a Gelin” kampanyasıyla yatırımcılara %25 peşinat, Babacan Yapı bünyesinde 40 ay sıfır faizle taksitlendirme imkanı veriliyor.

Ataşehir Rams Sample Home'da 390 bin liraya 2 oda 1 salon daire!

Ataşehir Sample Home projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire alternatifleri yer alıyor. Proje 2016 yılında teslim edilecek.

1+0 daire özellikleri Haberi

1+0 daire özellikleri


Stüdyo daire özellikleri!


Stüdyo tipi daireler, tek kullanım hacimli hem yaşam mekanı hemde uyuma mekanının bir arada olduğu ve mutfağın da bu mekanlara dahil edildiği tasarımlara deniyor. Stüdyo daire özellikleri genelde 35 metrekareden başlar ve yukarıya doğru çıkar. Mutfak mekanıyla oturma mekanı hepsi bir arada olan proje çeşidine 1+0 yada stüdyo daire denir.


Tek bir odanın yaşam alanı olarak kullanıldığı stüdyo daire özelliklerine göre mutfaklar, Amerikan tarzı olarak tasarlanıyor. Mutfak ve oturma alanının aynı yerde bulunduğu stüdyo dairelerde, banyo kapısı ise bu odaya açılıyor. Stüdyo daireler, içinde tek bir odası olan dairelere deniyor. Genellikle öğrencilerin ve tek başına yaşayan bekar kimselerin tercih ettiği stüdyo dairelerin büyüklükleri ise 35 metrekareden başlıyor.


Penthause nedir?


Penthauselara baktığımız zaman ise penthause'larda daha çok özellikle son dönemlerde binaların...