20 / 04 / 2024

11. mahalle mağdurları son durum

11. mahalle mağdurları son durum

İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen 11. Mahalle projesinden konut alan ve mağdur olan vatandaşlar dün proje alanında bir protesto gösterisi gerçekleştirdi.

Beylikdüzü 11. Mahalle mağdurlarından protesto gösterisi!

İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen 11. Mahalle projesinden konut alan ve mağdur olan vatandaşlar dün proje alanında bir protesto gösterisi gerçekleştirdi.

Beylikdüzü 11. Mahalle mağdurları yarın eylem yapacak!

İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirilen 11. Mahalle projesinden konut alan ve mağdur olan vatandaşlar yarın proje alanında bir protesto gösterisi gerçekleştirecek.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Çınardere mağdurlarına tapu sözü!

Pendik Çınardere mahalle halkıyla bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Çınardere mağdurlarına tapularını vereceği sözünü verdi...

Ukra mağdurları 11 Haziran'da eylem yapacak!

Sessizliklerini bozan Ukra mağdurları 11 Haziran'da yeni bir eylem yapacak, mağdurlar Ukra'nın kendilerinden istediği fahiş paraları protesto edecek.

Esenyurt inşaat mağdurlarından yeni imza kampanyası!

Seslerini yetkililere duyurmak için 7 Mart 2015 tarihinde Taksim'de ilk toplu eylemlerini gerçekleştiren inşaat mağdurları şimdi de change.org'ta bir imza kampanyası başlattı

Gül İnşaat 11. Mahalle nerede?

11. Mahalle Evleri 11 blok halinde hayata geçiriliyor. Konut fiyatlarının 426 bin TL'den başladığı proje 2018 yılı Ekim ayında teslim edilecek. Peki Gül İnşaat 11. Mahalle nerede?

11.Mahalle Konutları Beykent satılık!

11.Mahalle Konutları Beykent satılık 2+1'lerin fiyatları 426 bin liradan başlıyor. Gül İnşaat imzasını taşıyan 11.Mahalle Konutları'nda 600 daire, 28 dükkan ve 9 ofis bulunuyor...

Gül İnşaat 11.Mahalle Evleri satış ofisi!

Gül İnşaat 11.Mahalle Evleri satış ofisi irtibat ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. 11.Mahalle Evleri projesinde ara kat 2+1'lerin fiyatları 426 bin liradan başlıyor...

Beylikdüzü 11.Mahalle satış fiyatları!

11.Mahalle Konutları için 30 ay vade farksız taksit fırsatı sağlanıyor. Proje 180 milyon TL yatırımla inşa ediliyor. Peki Beylikdüzü 11.Mahalle satış fiyatları ne kadar?

11.Mahalle Beylikdüzü ev fiyatları!

11.Mahalle Beylikdüzü ev fiyatları daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Çeşitli sosyal yaşam alanlarına yer verilen proje 29 bin 918 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

İnşaat mağdurları Esenyurt'ta eylem yaptı!

2016'nın ilk ayında sessizliklerini bozarak eylem yapma kararı alan Makrom mağdurları yeni yılın ilk eylemini dün saat 13:00'te Esenyurt Belediyesi önünde gerçekleştirdi. Makrom mağdurlarına diğer inşaat firmaları mağdurlarından da destek geldi.

11.Mahalle Sitesi Beylikdüzü teslim tarihi!

11.Mahalle Sitesi Beylikdüzü projesinde 2+1 dairelerin fiyatları 426 bin liradan başlayarak değişiyor. Gül İnşaat'ın projesi 11. Mahalle Evleri, 180 milyon lira yatırımla inşa ediliyor...

11. Mahalle Beylikdüzü lokasyon!

11. Mahalle Beylikdüzü lokasyon bilgilerine göre proje, İstabul Beylikdüzü Adnan Kahveci Mahallesi'nde bulunuyor. 2+1'den 5+2'ye kadar farklı daire seçeneklerine yer verilen proje 11 blok halinde hayata geçiriliyor.

11. mahalle mağdurları son durum Haberi

11. mahalle mağdurları son durum

Gül İnşaat'ın İstanbul Beylikdüzü Beykent'te inşa ettiği11. Mahalle projesinden konut alan ve mağdur olan vatandaşlar dün proje alanında bir protesto gösterisi gerçekleştirdi.

300 kişinin katıldığı protesto gösterisi saat 12:00'de proje alanında gerçekleştirildi. İstanbul'daki diğer konut mağdurlarının da destek verdiği eylemde mağdurlar pankart açarak seslerini yetkililere duyurmaya çalıştı.

Beykent 11. Mahalle projesi mağdurları konuyla ilgili olarak yaptıkları açıklamada, projenin inşaatının tamamlandığını, ancak tapularda ipotek olduğu için tapularını teslim alamadıklarını söylüyor.

100 bin konut mağdurunun sorunu Meclis gündeminde

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Akif Hamzaçebi “21. yüzyılın en büyük soygunu” diye nitelendirdiği Esenyurt, Tuzla ve bazı bölgelerdeki konut satış vaadiyle dolandırılan 100 bin konut mağdurunun sorunlarını Meclis gündemine taşımıştı.

Vekil Akif Hamzaçebi verdiği soru önergesinde, “Kampanyalı satışlar veya ön ödemeli konut satış sözleşmeleri kapsamında bakanlıkça kanunlara aykırı hareketler nedeniyle hangi...