26 / 04 / 2024

11. Mahalle yapımcı firma

11. Mahalle yapımcı firma

Toplam 180 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü İlçe'sinde bulunuyor. 11. Mahalle Gül İnşaat satılık daireler Ekim ayı 2018 yılında yapılması planlanıyor.

Elçi Yapımcılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elçi Yapımcılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Elçi tarafından kuruldu.

Şekerbank tam 11 şehirde personel alımı yapacak! Şehirler ve açık kadrolar açıklandı!

Şekerbank, bünyesinde görevlendirmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. 11 kentte yapılacak personel alımları için açık kadrolar ve başvuru yeri belli oldu.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tam 11 ilde mülakatsız personel alacak! Kadrolar tek tek belli oldu!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, tam 202 sözleşmeli personel alımı yapacak. Söz konusu personel alımlarının 11 ilde yapılacağı açıklandı.

Detay Yapımcılık Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Detay Yapımcılık Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi buün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Dombay tarafından kuruldu.

Ceyhan Yapımcılık İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceyhan Yapımcılık İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Orhan Gök tarafından kuruldu.

Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart'ta!

İstanbul Fikirtepe’de, Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın hâkim ortakken şirketindeki çalışanına ‘bedelsiz olarak’ devrettiği Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart tarihinde saat 15:00'te yapılacak. 

İnteraktif Yapımcılık Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İletişim Gıda Eğitim San.Tic.A.Ş.Kadıköy Şb. açıldı!

İnteraktif Yapımcılık Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İletişim Gıda Eğitim San.Tic.A.Ş.Kadıköy Şb. bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Nesrin Yılmaz Karakoç tarafından açıldı.

Vergi ve harçlara yüzde 11 zam yapılacak!

Yeniden değerleme oranı TÜİK verileri uyarınca bu yıl yüzde 9.11 oldu. Ocak ayında vergi ve harçlara bu oranda zam yapılacak.

Pana Yapı davasında tüm tutuklu sanıklara tahliye!

Fikirtepe’de Kurtlar Vadisi’nin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın da aralarında yer aldığı 23 sanıklı davaya devam edildi. Eski Pana Yapı CEO’su Kürşat Coşkun Ufuk dahil tutuklu tüm sanıklar tahliye edildi, Şaşmaz’ında yurtdışına çıkış yasağı kaldırıldı.

Film yapımcısı Ryan Felton lüks ev aldı!

Film yapımcısı Ryan Felton’un iki ICO’dan elde ettiği gelirleri kötüye kullandığı ve kripto paralarla Ferrari ve lüks ev aldığı iddia edildi.

Beylikdüzü 11. Mahalle mağdurlarından protesto gösterisi!

İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen 11. Mahalle projesinden konut alan ve mağdur olan vatandaşlar dün proje alanında bir protesto gösterisi gerçekleştirdi.

Beylikdüzü 11. Mahalle mağdurları yarın eylem yapacak!

İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirilen 11. Mahalle projesinden konut alan ve mağdur olan vatandaşlar yarın proje alanında bir protesto gösterisi gerçekleştirecek.

Pana Yapı mağdurlarının dava süreci başladı!

Fikirtepe’de Pana Yapı projesindeki 131 kentsel dönüşüm mağdurunun şikayeti üzerine aralarında Kurtlar Vadisi’nin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın da olduğu 13 kişinin yargılaması başladı...

11. Mahalle yapımcı firma Haberi

11. Mahalle yapımcı firma

29 bin 918 metrekare arsa alanında inşa edilen 11. Mahalle projesi toplam 600 tane daire, 28 tane dükkan, market ve 9 tane ofisten meydana geliyor. Projenin yüzde yetmişikisi peyzaj alandan oluşuyor.


11. Mahalle yapımcı firma

Rezidans Gül İnşaat imzasıyla inşa ediliyor.


Onbirinci Mahalle ev seçenekleri

2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3 oda 2 salon, 4 oda 1 salon, 4 oda 2 salon, ve 5 oda 2 salondan oluşan konutlar yer alıyor.


Beylikdüzü 11. Mahalle sosyal yaşam alanları

Ortak alanları arasında projede fitness, sauna, yüzme havuzu bulunuyor.


11. Mahalle Evleri nerede yükseliyor?

Proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü İlçe'sinde bulunuyor.


Beylikdüzü 11. Mahalle yatırım değeri

Toplam 180 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor.


Gül İnşaat 11. Mahalle ne zaman teslim?

Dairelerin teslimleri Ekim ayı 2018 yılında yapılması planlanıyor. 


11. Mahalle Gül İnşaat...