20 / 04 / 2024

15 temmuz yıldönümü

15 temmuz yıldönümü

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir 15 Temmuz yıldönümü görüşünü yayınladı.

Karaca’dan 50. Kuruluş yıldönümüne özel dev kampanya! Eylül sonuna kadar ikinci ürüne yüzde 50 indirim!

Ev tekstili, küçük ev aletleri, sofra ve mutfak gibi çeşitli kategorilerde ürünler üreten Karaca, 50.yaşını kutluyor. Şirket, kuruluş yıldönümüne özel büyük bir indirim kampanyasını duyurdu.

Jeep Compass 80. Yıldönümüne özel yeniden tasarlandı! İşte 2022 Mart fiyat listesi!

Jeep Yeni Compass modelinin 80. Yıldönümüne özel fiyat listesini güncelledi. Peki Jeep Compass modelinin fiyat listesi nasıl? SUV modeli otomobil arayışında olanlar, bu otomobile bayılacaksınız. İşte otomobilin özellikleri ve güncel fiyat listesi...

15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Müzesi açıldı!

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde inşa edilen 15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Müzesi açıldı.

RW Elfi Gayrimenkul 4. kuruluş yıldönümünü kutladı!

Gayrimenkul sektörünün Bursa'daki lokomotif firmalarından Realty World Elfi Gayrimenkul, 4. kuruluş yıldönümünü kutladı...

Türkiye, 15 Temmuz'da örnek bir demokrasi mücadelesi verdi!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı (ÇATIDER) Adil Baştanoğlu, 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümünde yaptığı açıklamada, Türkiye'nin tam bir yıl önce demokrasi ve milli birliğini korumak için tarihe geçen bir tavır ortaya koyduğunu belirtti.

Hamit Demir 15 Temmuz yıldönümü görüşünü yayınladı!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir 15 Temmuz yıldönümü görüşünü yayınladı.

Başbakan Yıldırım: İstanbul havacılıkta dünyanın merkezi oluyor!

Başbakan Binali Yıldırım, 3. havalimanı merkez şantiyesinde, işçilerle iftarda bir araya geldi. Başbakan Yıldırım, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde 15 yıl boyunca memleketin her köşesine dev eserler yaptık" dedi.

Kubilay Yıldırım: Kentsel dönüşüm projelerine ağırlık veriyoruz!

Yıldırım Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kubilay Yıldırım: ‘’Kentsel dönüşüm projelerine’’ ağırlık veriyoruz açıklamasında bulundu. İşte Yıldırım YapıGrubu'nun tarihçesi ve projeleri...

Binali Yıldırım İzmir yatırımlarını inceleyecek!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, cumartesi günü İzmir'in devam eden yatırımlarını yerinde inceleyecek. Bakan Yıldırım, İzmir Ticaret Odası'nın Hilton Oteli'nde yapılacak olan 130. kuruluş yıldönümü resepsiyonuna katılacak.

Okan Süha Yıldırım, 24 Gayrimenkul'ün Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Okan Süha Yıldırım, 24 Gayrimenkul’ün İş Geliştirme’den sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi oldu. Yıldırım, Hollanda merkezli Liftinstuut Solutions B.V. şirketinde Yönetim Kurulu üyeliği görevine devam ediyor.

Yıldırım'a kentsel dönüşümle modern binalar yapılıyor!

Yıldırım'daki plansız yapılaşma nedeniyle kentsel dönüşümün kaçınılmaz bir gerçek olduğunu söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "insanların gönüllerini yapmayı en az yeni binalar yapmak kadar önemsiyoruz" dedi .

Binali Yıldırım 3. havalimanının bilançosunu açıkladı!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Yalçın Bayer, Binali Yıldırım ile yapmış olduğu röportajı bugün köşesinde " Bir çukur verdik 80 katrilyon alıyoruz " başlığıyla yayınladı. İşte o yazının detayları...

Yıldırım'da kentsel dönüşümle hayvan barınağı yapılacak!

Kentsel dönüşüm çalışmalarını ilçenin öncelikli vizyonu olarak belirleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, dönüşüm çalışmaları kapsamında sokak hayvanları için master planı hazırladıklarını söyledi.

15 temmuz yıldönümü Haberi

15 temmuz yıldönümü

“Geçen sene bugün, takvim yaprakları 15 Temmuz’u gösterirken milletçe dünya tarihinde benzerine az rastlanır bir gece yaşadık.


Hainler darbe girişimine kalkışıp birlik ve beraberliğimize kastetmek istediler… O karanlık gecede; demokrasiye ve Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı yapılmak istenen hain darbe girişimini başarılı bir şekilde atlattık.


Öncelikle o gece vatanı için gözünü kırpmadan tankların önüne cansiparane bir şekilde yatan ve şehit düşen vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, geride kalan kahraman ailelerine ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Yine aynı gece; ülkemizin birlik ve beraberliği için direnen başgazi Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere tüm gazilerimize geçmiş olsun dileklerimi ileterek, hepsini tek tek saygıyla anıyorum.


15 Temmuz tarihinde Türk milleti tek vücut olarak ülkesine ve demokrasiye sahip çıktı.

Sayın Cumhurbaşkanımızın tek bir sözüyle meydanlar doldu taştı. Türk milleti, özgürlüğüne darbe vurulmak istendiğinde görüşü...