25 / 04 / 2024

1stanbul teslimleri ne zaman

1stanbul teslimleri ne zaman

17 ile 19 katlı 11 bloktan meydana gelen 1stanbul Evleri, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinden oluşuyor. Proje, 90 bin metrekare arsa alanına sahip...

Küçükçekmece Sone İstanbul teslimleri ne zaman?

Küçükçekmece Sone İstanbul teslimleri ne zaman?1.067 konut, otel ve dükkanların olacağı Sone İstanbul projesinde metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL'den başlıyor...

Park Mozaik teslimleri ne zaman?

Ankara Çankaya'da inşa edilen Park Mozaik projesi Tepe -Mesa Mesken Ortaklığı imzası taşıyor. Peki, Park Mozaik teslimleri ne zaman?

Kumru Ankara teslimleri ne zaman?

Ankara İl'i Çankaya İlçe'sinde hayata geçirilecek olan proje 33 kat tek blok şeklinde yükselecek. Proje 150 milyon dolar yatırım ile inşa edilecek. Peki Kumru Ankara teslimleri ne zaman?

Seyrantepe Nurol Life teslimleri ne zaman?

Tek blok 50 kat şeklinde yükselen proje toplam 440 adet kule daire ve 26 adet teras evinden oluşuyor. Peki Seyrantepe Nurol Life teslimleri ne zaman?

Inİstanbul Lokal Topkapı teslimleri ne zaman?

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün hemen karşısında inşa edilen projede daire fiyatları 348 bin TL 'den başlıyor. Peki Inİstanbul Lokal Topkapı teslimleri ne zaman?

Nurol Park Evleri teslimleri ne zaman?

Toplam 84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence dairenin bulunduğu proje Nurol GYO imzası ile yükseliyor. Peki Nurol Park Evleri teslimleri ne zaman?

Sone İstanbul teslimleri ne zaman?

Cathay İnşaat imzasıyla İstanbul Küçükçekmece'de hayata geçirilen Sone İstanbul projesinde toplam 1.067 adet konut bulunuyor. Peki, Sone İstanbul teslimleri ne zaman?

Sur Yapı Koşuyolu Evleri teslimleri ne zaman?

Toplam 100 'e yakın konuttan meydana gelecek olan projede daireler 1+1 'den 4+1 'e kadar farklılık gösteriyor. Peki Sur Yapı Koşuyolu Evleri teslimleri ne zaman?

Güneşli Nurol Park teslimleri ne zaman?

Toplam 84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence dairenin bulunduğu proje 55 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Peki Güneşli Nurol Park teslimleri ne zaman?

Topkapı Inİstanbul Lokal teslimleri ne zaman?

Yenikapı sahil yoluna 4 kilometre kadar uzaklıkta yer alan projede ödeme koşulları kapsamında yüzde 10 indirim sağlanıyor. Peki Topkapı Inİstanbul Lokal teslimleri ne zaman?

Nidapark Başakşehir teslimleri ne zaman?

5 blok şeklinde yükselecek olan Nidapark Başakşehir projesinde daire alanların 88 metrekarede başlıyor. Proje Evvel İstanbul'un yanında yer alıyor. Peki Nidapark Başakşehir teslimleri ne zaman?

Kağıthane DKY On teslimleri ne zaman?

Toplam 200 milyon TL yatırımla inşa edilecek olan proje Eski Beşler Fabrikası arazisinde yükseliyor. Projede 4 bin 750 metrekaresi ofis alanına ayrılıyor. Peki Kağıthane DKY On teslimleri ne zaman?

Çengelköy Park Evleri teslimleri ne zaman?

Konum bilgisine göre Çengelköy sahiline 1.3 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede villalar 4+1, 5+1 ve 6+1 olarak tasarlandı. Peki Çengelköy Park Evleri teslimleri ne zaman?

1stanbul teslimleri ne zaman Haberi

1stanbul teslimleri ne zaman

Konutların; 58 metrekare ile 219 metrekare arasında değişen alanlara sahip olduğu 1stanbul Konutları, İstanbul Avrupa yakası Ispartakule'de inşa ediliyor. 


1 stanbul Konutları'nda;  yüzme havuzu, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, fitness center gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. 


İçerisinde; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinin bulunduğu 1stanbul Residence, 1,118 adet daireden meydana geliyor. 


Doğu İnşaat Precast, Tuna GYO ve Üstünler Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen 1stanbul Ispartakule Konutları'nda dairelerin alanları 58 metrekare ile 219 metrekare arasında değişiyor. 


1stanbul Evleri son fırsat kapsamında satışlarına devam edilen son daireler için yüzde 10 peşinatla Emlak Konut GYO güvencesiyle 120 aya kadar taksitlendirme yapılıyor. 


Telefon: 0212 405 09 40 – 47

Web adresi: