26 / 04 / 2024

2. Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi

2. Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi

Dumankaya İnşaat, 18-19 Şubat 2013 tarihlerinde Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği tarafından düzenlenen “2. Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi”ne katıldı. Flex Kurtköy projesi Leed sertifika adayı...

Yeşil binalar doğayı koruyacak!

Dünyanın en çevreci otel projelerinden birine İstanbul’da imza atan Amplio Emlak Yatırım A.Ş., Türkiye’deki Yeşil Binaları ve Uygulamalarını 2. Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi’nde ele aldı...

2. Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi Sonuç Bildirgesi!

İstanbul Swissotel'de “Küresel ekolojik, ekonomik ve sosyolojik sorunlardan çıkış yolu olarak gösterilen YEŞİL DÖNÜŞÜM” temasıyla 2. Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi'ni düzenlendi.

Akşan Yapı Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği'nden ödül aldı!

35. Sokak projesiyle En Başarılı Markalı Konut ödülünü geçtiğimiz günlerde alan Akşan Yapı’nın, yeşil binalar inşa etmekteki başarısı ve yaygınlaştırma konusunda çalışmalarda bulunması ÇEDBİK tarafından da ödüle layık görüldü.

Nurol GYO, 2. Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi’ne katıldı!

Nurol GYO, Yeşil Bina Sertifikası LEED Gold adayı olan Çağlayan’daki Nurol Tower projesini 2. Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi’nde tanıttı

Emre Çamlıbel : Yeşil dönüşüm için toplumsal farkındalık önemli!

Soyak Holding’in CEO’su Dr. M. Emre Çamlıbel,18-19 Şubat 2013 tarihleri arasında Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği tarafından düzenlenen 2. Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi’nde ’21. Yüzyılın Şehirleri ve Toplumları’konulu oturuma başkanlık yaptı.

Haydar Özkan 2. Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi’nde konuştu!

Haydar Özkan “21. yüzyılın şehirleri ve toplumlarında bireyin yaşam kalitesini içinde bulunduğu bina, işyeri, mahalle, semt ve kentin genel kalitesine zarar vermeden artırmak hepimizin paylaştığı bir hedef olmalı” dedi.

Erdoğan Bayraktar: Konfor bahşeden yerleşim birimleri üreteceğiz!

Erdoğan Bayraktar, ''Konfor bahşeden, yeşil bina olan ve enerji tasarruflu olan, çevresi parklarla, yerleşim birimlerini üreteceğiz. Fakat buna karşı çıkmak isteyen kesimlerin dönüşümünü nasıl yapacağız bizim kafamızı yoran o'' dedi.

2. Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi bugün başlıyor!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği, T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın himayelerinde T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve TOKİ’nin destekleriyle 2. Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi düzenleniyor

Erdoğan Bayraktar Yeşil Binalar Zirvesi'ne katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar 2. Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi'ne katılacak

Philippe Cousteau yeşil bina ve iklim değişikliğine değinecek!

Philippe Cousteau; dünya genelinde çevreyle ilgili yaptıkları çalışmalar ve iklim değişikliğine yaklaşımları ile ilgili gerçekleştireceği konuşmanın ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayacak

Akşan Yapı, Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi’nin sponsoru oldu!

Akşan Yapı, 18-19 Şubat tarihlerinde Swissotel İstanbul’da düzenlenecek ‘2. Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi’ni destekliyor

Emaar Türkiye 2. Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi ana sponsoru!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği tarafından 18-19 Şubat 2013 tarihleri arasındaki 2.Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi’nin ana sponsorları arasındaki Emaar Türkiye, yeni projeleri Emaar Square’de çevresel sürdürülebilirliği sağlamayı hedefliyor.

2. Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi 18-19 Şubat'ta yapılacak!

18-19 Şubat 2013 tarihlerinde Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği 2 gün sürecek "2. Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi"ni düzenleyecek

Dönüşüm'de yeşil bina ile 26 milyar dolar tasarruf sağlanacak!

Kentsel Dönüşüm projesinde, konutların yeşil bina kriterlerine göre yenilenmesiyle 26 milyar dolar tasarruf sağlanması bekleniyor...

Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi yarın! Toplantıda 6 kritik konu masaya yatırılacak!

T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı desteğiyle gerçekleştirilecek "Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi" yarın düzenlenecek. Zirvede 6 kritik konu masaya yatırılacak.

ÇEDBİK Başkanı Mehmet Sami Kılıç: Kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binalar inşa edilmeli!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği Başkanı Mehmet Sami Kılıç, her sene düzenlenen ‘Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’ne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başkan Kılıç, kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binaların inşa edilmesine dikkati çekti.

 ‘Dirençli Şehirler’ temasıyla düzenlenecek Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi, 8 Kasım’da!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği’nin (ÇEDBİK) ev sahipliğinde T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı desteğiyle her yıl sürdürülebilirliğin önemini vurgulamak için düzenlenen ‘Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’, 8 Kasım’da Hilton Bosphorus İstanbul'da gerçekleşecek.

Yeşil İnci Villaları 2'de son fırsat! Yüzde 50 peşin kalanı 12 ay taksit fırsatıyla!

Yeşil İnci Villaları, Yeşil Vadi tarafından,  İstanbul’un her geçen gün değerine değer katan ilçesi Silivri’de inşa ediliyor. Yeşil İnci Villaları 2'de son fırsat villanın satışı devam ediyor.

Yeşil GYO 2. olağan genel kurul toplantısı 2 Eylül'de!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2020 yılına ait 2. olağan genel kurul toplantısını 2 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Yeşil GYO İnnovia 2 ve 3'ten 20.6 milyon TL'ye bağımsız bölüm aldı!

Yeşil GYO, İnnovia 3 projesinde kayıtlı 8 adet, İnnovia 2 projesinde kayıtlı 2 adet, toplam 10 adet bağımsız bölümü Yeşil Yapı Endüstrisi A.Ş.'den KDV hariç 20 milyon 605 bin TL'ye satın aldı. 

Yeşil Yapı İnnovia 2 ve 3'teki 10 bağımsız bölümü 20.6 milyon TL'ye Yeşil GYO'ya sattı!

Yeşil Yapı Yönetim Kurulu tarafından, İnnovia 3 projesinde kayıtlı İstanbul ili, Esenyurt ilçesi 2945 Ada 35 parseldeki 8 adet, İnnovia 2 projesine kayıtlı İstanbul ili, Esenyurt ilçesi 2947 Ada 49 parseldeki 2 adet, 10 adet bağımsız bölüm Yeşil GYO'ya KDV hariç 20 milyon 605 bin TL'ye satıldı.

Yeşil GYO, İnnovia 2'den 69 milyon TL'ye bağımsız bölüm aldı!

Yeşil GYO, İnnovia 2 projesinde 7.036,29 metrekarelik ticari bağımsız bölümün Wowwo E Ticaret Telekomünikasyon ve Teknoloji A.Ş.'den KDV hariç 68 milyon 925 bin TL bedelle satın alınmasına karar verildi.  

Yeşil GYO'nun 2019 yılı olağan genel kurul 2. toplantısı 21 Ağustos'ta!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2019 yılı Olağan genel kurul 2.toplantısı 21 Ağustos 2020tarihinde Cuma günü saat 10:00'da şirket merkezinde gerçekleştirilecek...

Yeşil GYO, Innovia 2'deki 17 konutu 6.7 milyon TL'ye sattı!

Yeşil GYO, Innovia 2 projesindeki 17 adet konut niteliğinde bağımsız bölümün, tapu kayıt ve stok farklılıklarının giderilmesini teminen Yeşil Yapı Endüstrisi A.Ş.'ye  KDV hariç toplam  6 milyon 757 bin 442 TL bedelle satılmasına karar verdi.

Yeşil GYO'nun olağanüstü genel kurul 2'nci toplantısı gerçekleşti!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) olağanüstü genel kurul 2. toplantısının detaylarını paylaştı.     

Yeşil GYO olağanüstü genel kurulu 2. toplantı tarihi belli oldu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı olağanüstü genel kurulunun 2. toplantısı 28 Ocak 2020 tarihinde Yeşil Plaza'da gerçekleştirilecek...

Yeşil GYO Innovia 2'deki 7 konutun değerleme raporunu yayınladı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı  Innovia 2'deki 7 konutun değerleme raporunu yayınladı...

2. Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi Haberi

2. Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi


Dumankaya İnşaat, 18-19 Şubat 2013 tarihlerinde Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği tarafından düzenlenen “2. Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi”ne katıldı. Zirvenin ilk günü düzenlenen oturumda İş Geliştirme ve Planlama Direktörü Abdullah Yazıcı, Uluslararası Leed (Yeşil Bina) Sertifika Adayı Flex Kurtköy projesinin tanıtımını yaptı, oturumda proje ile ilgili detaylı bilgiler veren Yazıcı: “Bu yıl sektördeki 50. yılımızı kutlarken, Flex Kurtköy gibi çevreci bir projeye imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Projenin çevreci kimliğini şantiye başladığı andan itibaren temel misyonumuz olarak belirledik. Bu doğrultuda şantiye çalışmaları esnasında proje alanına gelen araçların lastiklerinin yıkanması, hafriyata başlandığında çok değerli olan bitkisel toprağın dışarıya atılmaması ve saha içerisinde stoklanarak daha sonra peyzaj çalışmalarında kullanılması gibi her ayrıntıya önem verdik.


 Flex Kurtköy’de özellikle araba kullanımından kaynaklanan karbondioksit ve enerjiyi...