26 / 04 / 2024

2014 gayrimenkul fuarları

2014 gayrimenkul fuarları

Kafkasların Dubai’si olmaya hazırlanan ve ekonomisi günden güne büyüyen Azerbaycan, Türk gayrimenkul firmaları için büyük fırsatlar sunuyor. Fuara, yakından tanımak isteyen, gayrimenkul ve emlak sektöründen Türk firmalar katılıyor.

Best Gayrimenkul Fuarı, 22-25 Mayıs'ta İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek!

Best Gayrimenkul Fuarı 2014; 22- ila 25 Mayıs tarihlerinde Bileşim Anonim Şirketi tarafından İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Best Gayrimenkul Fuarı, Avrasya Bölgesi'ne hitap etmeyi hedefliyor...

Dünyanın en önemli gayrimenkul fuarı MİPİM 2014 bugün başladı!

Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MiPiM 2014 bugün başlıyor.MİPİM, 11-14 Mart tarihleri arasında Fransa'nın Cannes kentinde düzenleniyor. Geçen yıl 28 Türk firmasının katıldığı fuarda Türkiye, bu yıl onur ülkesi unvanını Brezilya ve Rusya ile paylaşıyor

Kazakistan ve Özbekistan emlak fuarlarıyla Türkiye'de gayrimenkul satışları artacak!

Gayrimenkul sektörü Uluslararası Emlak Fuarları ReExpo ve Second Home; Kazakistan, Özbekistan, Libya, Hollanda, Belçika ve Pakistan fuarlarında bir araya gelecek. Fuarlarla Türkiye'deki gayrimenkul satışının artacağı öngörülüyor.

İMSİAD ve RUMELİSİAD inşaat sektörünün geleceğini fuarda ağırladı!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği ile Rumelili Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği’nin inşaat sektörünün geleceği olan Hürriyet Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerini 17. Bursa Yapı ve 4. Rising City Gayrimenkul fuarlarında ağırladı.

Erzurum İnşaat Gayrimenkul Fuarları kapılarını açtı!

Tüyap Fuarcılık tarafından Erzurum'da gerçekleşen “Erzurum İnşaat-Gayrimenkul ve Kent Fuarları 2019”, Tüyap Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı.

Emlak Konut Bizim Mahalle'ye yabancı ilgisi!

Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarlarından MIPIM 2019’a katılan Emlak Konut GYO'nun Bizim Mahalle projesi yatırımcılardan yoğun ilgi gördü.

MIPIM 2019'da Bizim Mahalle rüzgarı!

Emlak Konut GYO, dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarlarından MIPIM 2019’a katıldı. Birçok yabancı yatırımcının buluştuğu fuarda, Emlak Konut Bizim Mahalle projesi büyük ilgi gördü.

Esas Gayrimenkul MIPIM 2019’da projelerini tanıtacak!

Türkiye’de ve yurt dışında gerçekleştirdiği başarılı projeler ile sektörün önemli oyuncularından biri olan Esas Gayrimenkul; dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından biri olan MIPIM 2019’da projelerini tanıtacak. 

Türk gayrimenkul sektöründen Almanya’ya dev çıkarma!

Demirören Medya ve İSTexpo Fuarcılık Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteğiyle gayrimenkul fuarları düzenleyecek. İlki 8-10 Şubat’ta Almanya’da gerçekleşecek Evim Türkiye Fuarı’nda Türk gayrimenkul sektörü gurbetçi vatandaşlarla bir araya gelecek.

Gayrimenkul sektörü Ortadoğu pazarına girecek!

İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk, BUİLDEAST ve Gayrimenkul fuarlarını değerlendirdi. Çeliktürk, fuarların Ortadoğu pazarı için iyi bir başlangıç olduğunu dile getirdi.

Buıldeast Yapı Ve Gayrimenkul Fuarları 4 Ekim'de başlayacak!

Türk yapı sektörünü Ortadoğu ile Gaziantep’te buluşturacak fuarlar, 04 - 07 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 

MIPIM'e mega projelerle damga vurduk!

Dünyanım en büyük gayrimenkul fuarlarından biri olarak kabul edilen MIPIM, 13-16 Mart 2018 tarihlerinde Fransa'nın Cannes şehrinde gerçekleştirildi. 

MIPIM'de dünya şehirleri tanıtım yarışında!

Fransa’da gerçekleştirilen dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından MIPIM, dünya şehirlerinin uluslararası yatırımcı çekme yarışına dönüştü.

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi MIPIM'de tanıtıldı!

Fransa'nın Cannes kentinde gerçekleştirilen ve dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından biri olan MIPIM bu yıl, gayrimenkul ve mimarlık şirketlerinin yanı sıra Türkiye’den şehir ve ilçeler düzeyinde katılımlar dikkat çekti. 

MIPIM 2018 yarın kapılarını açıyor!

Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından biri kabul edilen MIPIM 2018, yarın Fransa'nın Cannes kentinde kapılarını açıyor. 

2014 gayrimenkul fuarları Haberi

2014 gayrimenkul fuarları

Azerbaycan'da ilk kez Bakü’de gerçekleşecek ‘Türkiye Gayrimenkul ve Emlak Fuarı’na, bölgedeki yatırımcıları daha yakından tanımak isteyen, gayrimenkul ve emlak sektöründen Türk firmalar katılıyor…

Aynex Fuarcılık,14 - 16 Kasım tarihlerinde Bakü’de Türkiye Gayrimenkul ve Emlak Fuarı’nı düzenleyecek. Türk gayrimenkul firmaları için iyi bir fırsat olan fuar, Türkiye’den konut edinmek isteyen ya da yatırım yapma düşüncesinde olan Azeri ve Rus yatırımcıların ilgi odağı olacak. 

Bakü Marriott Otel’de gerçekleşecek olan fuara yaklaşık 35 firma katılacak. 1250 metrekarelik bir alanda Türk gayrimenkul firmalarına ev sahipliği yapacak olan fuar, DEİK tarafından  destekleniyor.

Aynex Fuarcılık Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Koordinatörü Hasan Bünül, “Azeri ve Türk kültürleri birbirine çok yakın ve Azerilerin kardeş ülke diye adlandırdığı Türkiye’ye karşı farklı bir sevgisi var.   İki devlet bir millet anlayışını...