24 / 04 / 2024

2014üb gayrimenkul zenginleri

2014üb gayrimenkul zenginleri

Tam liste de 55 kişi adını ve ödediği verginin açıklanmasını istemedi. İsmini açıklayan ilk kişi altıncı sıradaki Burhan Aras oldu. Aras'a 2 milyon 215 bin TL vergi tahakkuk etti.

Gayrimenkul zenginlerinin yeni adresi: Kira takip programı!

Ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan anlaşmazlıklar gün geçtikçe derinleşirken, yeni bir uygulama gündeme geldi. Gayrimenkul zenginleri kira takiplerini daha kolay yapmak için artık kira takip programı kullanıyor. Peki kira takip programı nedir? Nasıl işliyor? 

B Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Berivan Ekinci tarafından kuruldu.

İzmir gayrimenkul sektöründe hızla büyüyor!

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, İzmir’in gayrimenkul sektöründe öncü bir hale geldiğinin altını çizdi. Global Metro 2014 raporu sonuçlarına göre, İzmir hızla büyüme gösteren kentler arasında ikinci sırada yer alıyor...

Tüb Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüb Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Üzeyir Başhan ve Taner Ünal ortaklığında kuruldu. 

Amerika'nın en zengin ünlüleri!

Aylık dergi olarak tasarlanan Forbes'te "Amerika'nın en zengin Ünlüleri" araştırması yapıldı. Toplamda 20 kişiden oluşan listede gayrimenkul zenginleri de var. İşte o araştırma...

Boğaziçi Üniversitesi Yapı Kulübü Gayrimenkul Yarışması düzenliyor!

Boğaziçi Üniversitesi Yapı Kulübü, 4-5-6 Kasım 2016 tarihlerinde eğitimlerin yapılacağı ve 25 Kasım'da sunum hazırlanacağı Gayrimenkul Yarışması düzenliyor..

C B Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

C B Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Figen Canan Özkarakaş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 3 Temmuz'da Şişli'de kuruldu.

İşte Türkiye'nin gayrimenkul zenginleri!

Türkiye'nin gayrimenkul zenginlerinin peşine düşmek dipsiz bir kuyuya atlamak gibi... Ama karşılaştığınız isimler sizi şaşırtabilir...

Bilkent Center'a Hizmet Başarı Ödülü verildi!

Bilkent Center, 'Benchmark Projesi' ile 2014 bünyesinde en yüksek puanı alan beş alışveriş merkezinden biri olarak 'Alışveriş Merkezleri Hizmet Başarı Ödülü 'ne layık görüldü.

İstanbul, 45 il içerisinde kongre turizminde birinci oldu!

' Kongres Magazine 'in düzenlediği Toplantı Yıldızları Ödülleri " Meeting Star Awards " yarışmasında, 2014 büyük ödülünü İstanbul alırken, Prag ise ikinci sırada yer aldı.

Emlak Konut 2014 Aralık satışı tamamlanmış bölümler raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Ytaırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut 2014 Aralık satışı tamamlanmış bölümler raporunu yayınladı.

İnşaatta 2014 büyümesi yüzde 5'in üzerinde kapandı!

Türkiye ve dünya ekonomisinin en önemli lokomotiflerinden olan inşaat sektörü, son 10 yılda ülkemize büyük kazanımlar sağladı. İnşaat, sürdürülebilir büyüme için çok önemli bir sektör.

DTZ Pamir ve Soyuer Gayrimenkul Haberleri 2014 3. Çeyrek raporunu yayınladı!

DTZ Pamir Soyuer firması Türkiye Gayrimenkul Pazarı hakkında hazırladığı “Gayrimenkul Haberleri 2014 3. Çeyrek” başlıklı araştırma raporunu yayınladı. Raporda ofis pazarı, perakende pazarı ve bölge karşılaştırmaları yer alıyor.

2014üb gayrimenkul zenginleri Haberi

2014üb gayrimenkul zenginleri


Tam liste de 55 kişi adını ve ödediği verginin açıklanmasını istemedi. İsmini açıklayan ilk kişi altıncı sıradaki Burhan Aras oldu.  Aras'a 2 milyon 215 bin TL vergi tahakkuk etti.


Son sırada ise 625 bin TL tahakkuk ile Mahmut Şahin yer aldı. Listede dikkat çeken bir başka ayrıntı ise SİNPAŞ GYO İcra Kurulu Başkanlığı'ndna ayrılan ve EYG Gayrimenkul şirketini kuran Ömer Faruk Çelik oldu.


Türkiye genelinde 2014 vergilendirme dönemi yıllık gelir vergisi beyanlarına ilişkin olarak 2015 yılı Mart ayında 1 milyon 856 bin 862 mükellef tarafından yıllık gelir vergisi beyannamesi,   1 milyon 336 bin 766 mükellef tarafından da gayrimenkul sermaye iradına ilişkin yıllık gelir vergisi beyannamesi verilmiştir.


Verilen beyannamelerden yıllık gelir vergisi beyannamesi ile 35 milyar 464 milyon 997 bin TL matrah...