26 / 04 / 2024

2015 CNR Emlak Fuarı

2015 CNR Emlak Fuarı

Bugün ziyaretçilerine kapılarını açan CNR Emlak 2015 Fuarı 8 Kasım'a kadar devam edecek. CNR Expo Yeşilköy’de gerçekleşecek fuarı yerli ve yabancı ziyaretçiler katılacak.

Konut alımında yabancıya avantajlı dönem fuara ilgiyi artıracak!

Emlak sektörünün önde gelen firmaları ve dev projelerin yer alacağı ‘CNR Emlak 2015 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı’nda geri sayım başladı.

CNR Emlak Fuarı ziyaretçilerine özel avantajlar sunuyor!

CNR Expo Yeşilköy’de 4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek CNR EMLAK 2015 Fuarı, Orta Doğu, Körfez, Balkan ülkeleri ve Avrupa’dan gelecek alıcıları ağırlayacak.

Konut ve iş yeri projelerinde CNR Emlak Fuarı’na özel avantajlar!

CNR Expo Yeşilköy’de 4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek CNR EMLAK 2015 Fuarı, Orta Doğu, Körfez, Balkan ülkeleri ve Avrupa’dan gelecek alıcıları ağırlayacak.

CNR Emlak Fuarı 4 - 8 Kasım arasında ziyarete açılıyor!

AB ülkeleri, Türki Cumhuriyetler, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar, İran, Irak, İsrail, Ürdün, Kuveyt gibi pek çok ülkeden ziyaretçilerin beklendiği fuarda emlak sektörünün önde gelen firmaları ve dev projelerin yer alacak.

CNR Emlak Fuarı’na 5 binin üzerinde alıcı grubunun gelmesi bekleniyor!

CNR Emlak 2015 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı 4-8 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek. CNR EXPO Yeşilköy’de düzenlenen fuara 40 bin ziyaretçi hedefleniyor.

CNR Emlak Fuarı’nda yerli ve yabancı 40 bin ziyaretçi hedefleniyor!

Türkiye ve Körfez ülkeleri arasında yatırım, iş geliştirme ve ekonomik ilişkilerin güçlendirilmesine önderlik edecek anlaşmaya bağlı olarak Daleel Grup’un CNR Emlak 2015 Fuarı’na 5 binin üzerinde yatırımcı getirmesi bekleniyor.

CNR Emlak Fuarı için 40 bin ziyaretçi hedefleniyor!

Türkiye ve Körfez ülkeleri arasında yatırım, iş geliştirme ve ekonomik ilişkilerin güçlendirilmesine önderlik edecek anlaşmaya bağlı olarak Daleel Grup’un CNR Emlak 2015 Fuarı’na 5 binin üzerinde yatırımcı getirmesi bekleniyor.

CNR Emlak Fuarı'na körfez ülkelerinin yatırımcıları damga vuracak!

Emlak sektörünün önde gelen firmaları ve dev projelerin yer alacağı ‘CNR Emlak 2015 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı’, 3. kez CNR EXPO Yeşilköy’de gerçekleştirilecek.

CNR Emlak Fuarı için katılımcı firmalar ne dediler?

CNR Emlak 2014 Fuarı birbirinden değerli firmalara ev sahipliği yaptı. Katılımın yoğun olduğu fuarda firmalar, müşterileriyle birebir iletişim kurdular. Yabancı müşterilerin fazlalığı katılımcı firmaları memnun etti. Firma yetkilileri “fuarın çok verimli”

CNR Emlak Fuarı 2-5 Mayıs'ta!

CNR Emlak 6. Gayrimenkul Yatırımları Projeleri ve Finansmanı Fuarı 2-5 Mayıs 2019'da CNR Expo Yeşilköy'de gerçekleştirilecek...

CNR Emlak Fuarı'nda sektörün en büyük müzayedesi düzenlenecek!

Türk gayrimenkul sektörünün ilk ve tek uluslararası fuar CNR Emlak - 6. Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı, Mayıs 2019'a çok iddialı girecek.

CNR Emlak Fuarı 13 Aralık'ta başlıyor!

Türk gayrimenkul sektörünün ilk ve tek uluslararası fuarı CNR Emlak  6. Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri Ve Finansmanı Fuarı, 13-16 Aralık 2018 tarihleri arasında CNR Expo Yeşilköy'de kapılarını açacak. 

Sapanca Lale Saray CNR Emlak 2017'de görücüye çıktı!

Sakarya Sapanca'da hayata geçirilen Lale Saray projesi CNR Emlak 2017'de tanıtıldı. Projede fiyatlar 70 bin dolardan başlıyor.

Çanakkale 1915 Köprüsü'nün maketi CNR Emlak Fuarı'nda!

Emlak sektörünün önde gelen firmalarının ve dev projelerin yer aldığı, ulusal ve uluslararası yatırımcıların ilgi odağı haline gelen ’CNR Emlak-5. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’ CNR EXPO Yeşilköy’de açıldı.

Florida’da 90 bin dolara ev imkanı CNR Emlak Fuarı'nda!

Bu yıl 5’incisi düzenlenen CNR Emlak Fuarı 26 Kasım Pazar gününe kadar devam edecek. CNR Emlak Fuar’ında 90 bin USD’ye kira garantili ev bulunabiliyor...

Palm City Modern CNR Emlak Fuarı'nda tanıtıldı!

Antalya'da Palm City markasıyla konut üreten Gençer Grup, İstanbul'da dün kapılarını açan CNR Emlak Fuarı'na 3 projesiyle katıldı..

BALTOK Konutları'nda CNR Emlak Fuarı'na özel kampanya!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Balıkesir Toplu Konut A.Ş.'nin (BALTOK) tarafından hayata geçirilen BALTOK Konutları, dün kapılarını açan CNR Emlak Fuarı'na katıldı..

5. CNR Emlak Fuarı'na kentsel dönüşüm damga vurdu!

5. CNR Emlak Fuarı dün kapılarını açtı. TOKİ ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın desteklediği fuara bu yıl kentsel dönüşüm damga vurdu...

Marmara Konakları 2. Etap CNR Emlak 2017’de görücüye çıktı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Marmara Yapı, Marmara Konakları'nın ikini etabını CNR Emlak 2017'de görücüye çıkardı.

Kuran İnşaat iki projesiyle CNR Emlak 2017’de!

Asrın Konutları ve Asrın Konakları projelerindeki son konutların satışlarına devam eden Kuran İnşaat CNR Emlak 2017’ye katıldı. 

Essenora son 80 dairesiyle CNR Emlak Fuarı’nda!

Dairelerin hemen teslim edildiği 785 konutluk Essenora, kalan 80 dairesiyle CNR Emlak Fuarında stant açtı..

CNR Emlak Fuarı ve CNR Emlak Zirvesi kapılarını açtı!

Türkiye’nin tek uluslararası emlak fuarı CNR Emlak Fuarı ve CNR Emlak Zirvesi kapılarını açtı.

2015 CNR Emlak Fuarı Haberi

2015 CNR Emlak Fuarı

CNR Emlak 2015 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı bugün kapılarını açtı. 8 Kasım'a kadar devam edecek fuara her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük yatırımcı ve alıcı grupların damga vurması bekleniyor.


Emlak sektörünün önde gelen firmaları ve dev projelerin yer alacağı CNR Expo Yeşilköy’de gerçekleşecek fuara yerli ve yabancı yatırımcılar katılacak.


CNR Emlak 2015 Fuarı'nda ziyaretçilere özel avantajlar sunulacak. Ayrıca 200 projeyi aynı anda görüp değerlendirme imkanı bulacak olan ziyaretçiler için bankalardan en uygun krediyi seçme fırsatı, KDV avantajı, VIP dinlenme alanları, uzman konuşmacılardan seminerler gibi fırsatları bir arada sunulacak.  



İTO'nun Yaşayan İstanbul Maketi ile yer alacağı CNR Emlak 2015 Fuarı'na Say Yapı, Hiper Gayrimenkul, 24 Gayrimenkul, Ala Property, AB Group Holding, Oflaz Şirketler Grubu,  Kiler GYO...