26 / 04 / 2024

2016 dekorasyon

2016 dekorasyon

Gönye Proje Tasarım ortakları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal, mobilya, aksesuar ve ev tekstil ürünlerindeki 2017 trendlerini ve iç mekanlarda tercih edilecek renk ve dokulardaki yenilikleri analiz etti.

Dekorasyonda 2016 vintage yılı olacak!

Tureks Stone yöneticisi Yüksek İç Mimar Gökçen Anlı, 2016 yılının vintage yılı olacağı belirterek, dekorasyonda doğal taşları tercih edenlerin vintage koleksiyonlar arasından seçim yapmakta zorlanacakları söylüyor.

Dekorasyon ve mobilya için kartlardan 22.8 milyar TL çekildi!

Bankalararası Kart Merkezi (BKM) verilerine göre 2016'da mobilya ve dekorasyon için 1 milyar 581 milyon lira banka kartından, 21 milyar 271 milyon lira ise kredi kartında harcandı.

2016’nın trendini Kale belirliyor!

Yarım yüzyılı aşkın tecrübesiyle güvenliğin sembolü haline gelen Kale Endüstri Holding “Dekorasyon Kapıdan Başlar” mottosuyla 2016’nın kapı trendlerini belirleyecek farklı renk ve modeldeki Kale Çelik Kapı ürünleriyle tüketicilerle buluşuyor.

Tureks Stone koleksiyonlarını MARBLE 2016 Fuarı'nda sergiledi!

Doğal taşların sunduğu görsel zenginliği tasarım farkıyla dekorasyon dünyasına taşıyan Tureks Stone, MARBLE 2016 Fuarı'nda dünya çapında ilgi gören koleksiyonlarının yanı sıra yeni koleksiyonu Cell'i de fuar ziyaretçilerinin beğenisine sundu.

Özbağ Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbağ Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 22 Mart 2016 tarihinde 500 bin TL sermaye ile Zahir Özbağ, Tuncel Akarçay ve Bektaş Ateş tarafından kuruldu.

Samsun Mobilya ve Dekorasyon Fuarı 2016 sona erdi!

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ. tarafından Samsun Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ile Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde düzenlenen Samsun Mobilya ve Dekorasyon Fuarı 2016 sona erdi.

Samsun Mobilya ve Dekorasyon Fuarı açıldı!

“Samsun Mobilya ve Dekorasyon 2016 Mobilya, İç Mimari, Dekorasyon ve Aksesuarları Fuarı” düzenlenen törenle kapılarını ziyaretçilerine açtı. Fuara birçok isim katıldı.

Tureks Stone, MARBLE 2016 Fuarı'nda!

Doğal taşların sunduğu görsel zenginliği tasarım farkıyla dekorasyon dünyasına taşıyan Tureks Stone, MARBLE 2016 Fuarı'nda dünyada büyük beğeni kazanan koleksiyonlarının yanı sıra yeni ve özgün serilerini de fuar ziyaretçilerinin beğenisine sunacak.

Dekorasyon trendleri 2016!

İnşaat projelerine iç mimarlık çözüm ortağı olarak katkı sağlayan Gönye Proje Tasarım, 2016 yılında ev dekorasyonunun modasını anlattı. 2016’da evler, “kişiselleşme” kavramı üzerine oturan, esinini yaşamın kendisinden alan bir tarzda dekore edilecek.

Tepe Home 2016'nın ilk mağazasını İzmir Mavibahçe AVM'de açtı!

TEPE Home, 2016'da yapacağı mağaza açılışlarının ilkini İzmir Mavibahçe'de gerçekleştirdi ve İzmir'deki mağaza sayısını 2'ye çıkardı. Mağazada bir evin ihtiyacını karşılayabilecek tüm dekorasyon ve mobilya ürünleri satışa sunuluyor.

Frankfurt Ambiente 2016 Fuarı kapılarını kapattı!

Uluslararası mobilya, dekorasyon, züccaciye, aksesuar ve hediyelik eşya fuarı "Ambiente 2016" kapılarını kapattı. Fuarda resim çerçeveleri, ev dekorasyonu, masa süsleri ve ev mobilyaları da sergilendi.

DYO ile 2016 renk trendini yakalayın!

Uluslararası renk otoritesi Pantone, her yılın temasına uygun bir renk seçiyor. Moda, dekorasyon ve tasarım dünyasının yakından izlediği Pantone, bu yıl herkesi şaşırtan bir karar aldı ve tarihinde ilk kez 2016 yılının ‘rengini değil ‘renklerini’ seçti.

AcarBlu Rezidans'ta teslimler Ağustos 2016'da!

AcarBlu Rezidans projesinde üç farklı dekorasyon anlayışıyla hazırlanan örnek daireler beğeniye sunulmaya başlandı. AcarBlu’nun anahtar teslim tarihi 2016 yılının Ağustos ayı olarak planlanıyor.

Merter Nef 13'te daire teslimleri 2016 Haziran'da!

Timur Gayrimenkul taralından Merter'de yükselen Merter Nef 13 Residence' da daire fiyatları 260 bin liradan başlıyor. Merter Nef 13' te daire teslimleri 2016 Haziran'da yapılacak...

2016 dekorasyon Haberi

2016 dekorasyon

İnşaat ve gayrimenkul yatırım şirketleriyle çözüm ortaklığı yaparak Türkiye’nin en önemli rezidans, toplu konut ve ofis projelerinin iç mekan tasarımlarına imza atan Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal liderliğindeki Gönye Proje Tasarım, 2017 yılının iç mekan tasarım trendlerini aktardı.


Tasarladıkları iç mekan projelerinde Gönye Proje Tasarım’ın kendine has ve özgün çizgisini yeni trendlerle buluşturan ortaklar, yeni yılda iç mimarinin temel taşlarını oluşturan mobilya, renk, aksesuar ve ev tekstili seçimlerinde kişiselliğin çok önem kazanacağını, mağaza dekoru gibi evler yerine kişiye özgü, yaşayan evlerin tercih edileceğini vurguluyor.


Mobilyadaki ahşap kaplamalarda mat ve koyu cilaların hakimiyetinin süreceğini dile getiren ikili, yenilik olarak, kaplama yönlerini farklılaştırarak doğal doku ve desenler yaratılacağını belirtiyor ve ekliyor: “Mobilyaların metal aksamlarında eskitme pirinç ve bronz tonlarının kullanımı...