24 / 04 / 2024

24 GPY yatırım fonu

24 GPY yatırım fonu

Sermaye Piyasası Kurulu'ndan (SPK) kuruluş iznini alan 24 Gayrimenkul Portföy Yönetim (24 GPY) şirketi, Türkiye'deki ilk gayrimenkul yatırım fonlarından birisini kurmaya hazırlanıyor.

K Arnavutköy Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Arnavutköy Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 24 milyon 155 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

K Beşiktaş Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Beşiktaş Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 24 milyon 155 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Ral Yatırım Holding'in 2023 yılının ilk dokuz ayında toplam hasılatı 1 milyon 24 TL oldu!

İnşaat, enerji ve eğitim gibi stratejik sektörlerde çeşitlendirilmiş işletme yapısıyla öne çıkan Ral Yatırım Holding, 2023 yılının ilk dokuz ayında toplam net kârını geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 206 oranında artırarak 286 milyar TL’ye çıkardı.

İzmir Tarihi Kemeraltı Gayrimenkul Yatırım Fonu resmen kuruldu! Kemeraltı'na 1 milyar dolarlık yatırım!

Restoranlarıyla, kafeleriyle, otelleriyle, pansiyonlarıyla, esnafıyla 24 saat yaşayacak cıvıl cıvıl bir Kemeraltı için harekete geçildi ve İzmir Tarihi Kemeraltı Gayrimenkul Yatırım Fonu resmen kuruldu. İşte ayrıntılar...

Öz Mty 24 İnşaat Turizm Otomotiv Gayrimenkul Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Mty 24 İnşaat Turizm Otomotiv Gayrimenkul Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Mert Mustafa Öztürk tarafından kuruldu.

GAPAS Serbest Kürsü Pandeminin Gözde Yatırım Aracı; Arsa - Arazi etkinliği 24 Şubat'ta!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS)  tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü'nün 24 Şubat tarihindeki etkinliğinde 'Pandeminin Gözde Yatırım Aracı; Arsa - Arazi ele alınacak. 

Gayrimenkul Yatırım Zirvesi'nde gayrimenkulde dijital çağ konuşulacak!

Gayrimenkul Yatırım Zirvesi 2021’de tema, Dijital Çağ olarak belirlendi. Gayrimenkul Yatırım Zirvesi 24-25 Haziran'da gerçekleştirilecek.

KİT'ler arasında en fazla yatırımı TCDD gerçekleştirecek!

Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT), bu yıl 24 milyar 316 milyon 672 bin liralık yatırım yapacak. KİT'ler arasında en fazla yatırımı, bu yıl da TCDD gerçekleştirecek...

Konut yatırımı yapmanın artıları ve eksikleri!

Konut yatırımlarının geri dönüş süreleri uzadı. Geri dönüş süresi İstanbul için 26 yıl, Ankara için 25 yıl, İzmir için 24 yıl olarak hesaplandı. Peki, yatırım amaçlı konut alımının avantajı nedir? İşte o haber...

Portekiz’de gayrimenkul yatırımı yılda yüzde 11,6 değer kazanıyor!

Global yatırımcının gözdesi olan Portekiz'de yapılan gayrimenkul yatırımı yılda yüzde 11,6 değer kazandırıyor. Proje tipine göre 18 ya da 24 ay süren inşaat süresinde yatırım Euro üzerinden ciddi bir değer artışı sunuyor... 

Canalistanbul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Canalistanbul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile 24 Ekim 2017'de Cem Ertaş tarafından kuruldu. 

Aydın Bozdoğan'a 20 milyon TL’lik eğitim yatırımı!

Aydın’ın Bozdoğan ilçesine toplamda 20 milyon TL’lik Bozdoğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşa edilecek. 2017 Devlet Yatırım Programına alınan 24 derslikli okulun 2019 yılında hizmete girmesi planlanıyor.

Omurga GPYŞ Karma Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu'nun ihracı yapıldı!

Omurga Portföy, "Omurga GPYŞ Karma Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu"nun ihracını gerçekleştirdi. Fonu"nun ihracını gerçekleştirdi. Omurga Portföy Genel Müdürü Kösebay: "İlk fonun yatırımını tamamladıktan sonra ikincisini çıkaracağız" dedi.

24 GPY yatırım fonu Haberi

24 GPY yatırım fonu

Sermaye Piyasası Kurulu'ndan (SPK) kuruluş iznini alan 24 Gayrimenkul Portföy Yönetim (24 GPY) şirketi, Türkiye'deki ilk gayrimenkul yatırım fonlarından birisini kurmaya hazırlanıyor. 24 GPY Genel Müdürü Erdem Güler, Türkiye'de ilk defa uygulanacağını söylediği fon yapısı ile gayrimenkul yatırım fonlarının arsa, konut, alışveriş merkezi, otel, hastane, lojistik merkezi gibi farklı gayrimenkullere yatırım yapma imkânı bulabileceklerini belirtti. 


3 YILDA 1 MİLYARLIK PORTFÖY 

Güler, "Bireysel yatırımcılardan toplanan birikimler fon çatısı altında tek elden profesyoneller tarafından yönetilecek. Böylelikle bireysel olarak yatırım yapılamayan büyük ölçekli ve daha verimli gayrimenkullere yatırım imkânı elde edilmiş olacak" dedi. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Yeniay ise bu sistemle yerli ve yabancı yatırımcının sermayesinin parçalara bölmeden, kârlılığını artırarak daha iyi değerlendirileceğini söyledi. Tüm sistemin ve sürecin devletin teminatı altında olduğunu belirten...