27 / 04 / 2024

26.Anfaş Hotel Equipment Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı nerede oldu

26.Anfaş Hotel Equipment Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı nerede oldu

Antalya'da 21-24 Ocak 2015 tarihlerinde Expo Center'da düzenlenecek 26.Anfaş Hotel Equipment Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı'na, bu yıl yurt dışından 150'nin üzerinde otelin yöneticisi katılacak .

Etap Altınel Hotel Çanakkale 61 milyon TL'ye satılıyor! İhalesi 26 Ocak'ta!

Çanakkale Güzelyalı'da denize sıfır konumda bulunan Etap Altınel Hotel, satılıyor. İhale tarihi ve muhammen bedeli resmen açıklandı. İşte ayrıntılar...

100. INTERCEM Konferansı 24-26 Haziran'da İstanbul'da! 

Dünya çimento sektörünü bir araya getiren INTERCEM Konferansı yüzüncü kez 24-26 Haziran 2019 tarihlerinde İstanbul Hilton Bomonti Hotel'de gerçekleşecek.  

7. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi 26 Nisan'da!

7. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi bu yıl 26 Nisan Perşembe günü Marriott Hotel Şişli’de yapılacak..

Radisson Blu Ottomare Hotel Ataköy açıldı!

Üst segment otel markaları arasında İstanbul’da en çok otele sahip olan otel zinciri Radisson Blu’nun en yeni üyesi Radisson Blu Ottomare Hotel Ataköy, 26 Mayıs’ta düzenlenen davetle resmi açılışını gerçekleştirdi.

Hotel Design Show etkinliğine sektörden büyük ilgi!

Anfaş Hotel Equipment Fuarı kapsamında bu yıl ilki yapılan Hotel Design Show etkinliğine turizmciler ve sektör profesyonelleri büyük ilgi gösterdi.

4. İnşaat ve Konut Konferansı Marriott Hotel Asia’da!

4. İnşaat ve Konut Konferansı Silverline Ankastre platin sponsorluğunda, 26 Ocak 2016 tarihinde Marriott Hotel Asia’da gerçekleşiyor. Organizasyonda, Silverline Ankastre'nin bu pazardaki faaliyetlerini aktaracaktır.

Porland, 27. Uluslararası Konaklama Fuarı'nda!

Porland, Antalya’da 13 Ocak’ta başlayan ve 16 Ocak’a kadar devam edecek olan Anfaş Hotel Equipment Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarında yerli ve yabancı binlerce ziyaretçi ile buluştu.

27. Anfaş Hotel Equipment Fuarı bugün açılıyor!

27. Anfaş Hotel Equipment Fuarı 410 firma ve 3 bin 500'ün üzerinde marka ile Antalya Expo Center'da bugün kapılarını açıyor.

İnşaat ve Konut Konferansı 26 Ocak'ta!

26 Ocak 2016 tarihinde Marriott Hotel Asia’da gerçekleşecek olan İnşaat ve Konut Konferansı, İnşaat Profesyonellerinin VIP Buluşma Adresi olarak 4. yılında tekrar kapılarını açacak.

Antalya Anfaş Hotel Equipment Fuarı'nda 10 adet otel oluşturulacak!

Antalya’da 27’incisi düzenlenecek olan Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı’nda (Anfaş Hotel Equipment) 10 adet ‘Aşk’ temalı otel odası oluşturulacak.

Uluslararası İnşatta Kalite Zirvesi 26 Kasım'da gerçekleşecek!

Uluslarası İnşaatta Kalite Zirvesi bu sene de bütün inşaat sektörünü yine bir araya getirecek. 26 Kasım Perşembe günü The Grand Tarabya Hotel'de gerçekleştirilecek.

Uluslararası İnşatta Kalite Zirvesi 26 Kasım'da!

ULUSLARARASI İnşaatta Kalite Zirvesi bu sene de bütün inşaat sektörünü yine bir araya getirecek. Zirve, 26 Kasım Perşembe günü The Grand Tarabya Hotel'de gerçekleştirilecek.

Kale Endüstri Holding Antaş Fuarı'na katılacak!

Sektörde 60 yıldır özellikle kilit ve çelik kapı alanında faaliyet gösteren Kale Endüstri Holding, son teknoloji ürünlerini Antalya Anfaş Hotel Equipment Fuarı’nda sergileyecek..

26.Anfaş Hotel Equipment Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı nerede oldu Haberi

26.Anfaş Hotel Equipment Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı nerede oldu

25 yıldır Türkiye'nin her yerinden konaklama ve ağırlama tesislerinin tüm ekipman ve hizmetlerini karşılamak için tercih ettikleri Anfaş Hotel Equipment Fuarı, her geçen yıl ziyaretçi portföyünü genişletiyor. Geçen yıl 30 binin üzerinde profesyonelinin izlediği Anfaş Hotel Equipment Fuarı'nı bu yıl yurt dışından çok sayıda otelin yöneticisi ziyaret edecek. 

Anfaş Fuarcılık Yönetim Kumlu Başkanı Mustafa Çalık, bu yıl Rusça konuşan özel bir ekibi Avrasya ülkeleri ve Tiirki Cumhuriyetlerine gönderdiklerini belirterek,"Oralarda özellikle yapım aşamasında olan ya da renovasyon sürecine gü'en otellerle birebir görüşmeler yapılarak 26. Anfaş Hotel Equipment Fuarı'na davetler gerçekleştirildi. Bu coğrafyadaki turizmciler Türkiye'den ekipman almayı tercih ediyorlar. Ortak görüş Türkiye'nin yakın oluşu, güvenilirliği ve ucuza kaliteli mal satması. Tabii ki Türkiye'nin aynı zamanda bir turizm ülkesi olması konaklama ve ağırlama...