29 / 03 / 2024

3 havalimanı anlaşma

3 havalimanı anlaşma

İGA Havalimanı İşletmesi AŞ ve 6 şirket arasında Kargo Şehri ve Yer Hizmetleri Kampüsü için alan tahsis sözleşmesi imzalandı. İstanbul Yeni Havalimanı için 250 milyon avroluk anlaşmalar imzalandı.

3. havalimanı eylemine katılan işçi: Kimse bizi kışkırtmadı!

Kötü çalışma koşullarının protesto edildiği 3. havalimanı inşaatında eyleme katılan bir işçi yaptığı açıklamada "Kimse bizi kışkırtmadı, herkes öyle doldu ki, dinamit gibi bekleyenler var" diye konuştu.

3. havalimanı inşaatında eyleme katılan 24 işçi tutuklandı!

3. havalimanındaki kötü çalışma koşullarını gerekçe göstererek eylem yapan işçilerden 24'ü tutuklandı.

3. havalimanı inşaatında işçiler eylem başlattı!

3. Havalimanı inşaatında çalışan işçiler kötü çalışma koşulları nedeniyle eylem başlattı.

3. havalimanının ilk etapta 90 milyon yolcu kapasitesi olacak!

İftar programında konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 3. havalimanı ile ilgili, "İlk etapta 90 milyon yolcu kapasiteli olacak yılda. 2023, 150 milyon, buraya çıkacağız." dedi...

15 soruda Emlak Konut THY 3. havalimanı konut projesi!

Türk Hava Yolları ve Emlak Konut GYO; 3. Havalimanı yakınlarında inşa edilmesi planlanan 10 bin konutluk proje için anlaşmaya vardı. İşte 15 soruda Emlak Konut THY 3. havalimanı konut projesi...

3. havalimanında taksi hizmeti için imzalar atıldı!

3. havalimanında sunulacak taksi hizmeti için İGA ile İstanbul 34 No’lu Taksiciler Kooperatifi arasında anlaşma imzalandı...

3. havalimanında ticari alan yarışı başladı!

İstanbul 3. havalimanının perakende mağazalarının kiralama süreci başladı. Araç kiralama, eczane, kuaför, hediyelik eşya, kuyumcu, bijuteri, tekstil ürünleri, oyuncak, lostra, seyahat ürünleri satış alanları yoğun ilgi gördü.

3. Havalimanı bölgesinde yeni yapılaşma mı başlıyor?

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Leyla İlhan, bugünkü yazısında ''3. Havalimanı projesinin yapıldığı kuzey bölgesinde yeni bir yapılaşma mı başlıyor?'' sorusunu yanıtladı. İşte o haber...

İGA, 3. Havalimanı arazisinden kira geliri elde edecek!

Yap-işlet-devret modeliyle hayata geçirilen 3. Havalimanı projesindeki 10 milyon metrekarelik kamu arazisinin üst kullanım hakkı 49 yıllığına aldı. İGA, bölgede proje geliştirmek için anlaştığı yatırımcılardan kira geliri elde edecek.

İstanbul 3. Havalimanı'nın graniti Van'dan

Van'daki ocaklardan çıkarılan ve bir mermer fabrikasında işlemlerden geçtikten sonra kullanıma hazırlanan granit, yapımı süren İstanbul 3. Havalimanı'nda kullanılacak. Sipariş edilen 14 bin metrekarelik granitin bir kısmı hazırlanıp İstanbul'a gönderildi.

3. havalimanında yerli mermer tartışması büyüyor!

3. havalimanında, yerli mermer ve doğal taş kullanımına ilişkin tartışma büyüyor. Projede yerli ürün kullanılması gerektiğini savunan sektör temsilcileri, ithalatçıların ortaya attığı ‘Türk doğal taşında radyasyon var’ iddiasının bilimsel bir temele dayanmadığını belirtiyor.

Malatya Beydağı Dönüşüm Projesi'nde 606 konut için anlaşma!

Malatya Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ tarafından müşterek yürütülen, Malatya Merkez Beydağı Kentsel Yenileme Projesi'nin 3. ve 4. etabında bulunan 606 adet konut için anlaşma yaptı.

TOKİ Beydağı Konutları'nda 606 konut için anlaşma sağlandı!

Malatya Merkez Beydağı Kentsel Yenileme Projesinin 3. ve 4. Etabında bulunan hak sahiplerine şu anda yapımı devam eden konutlardan alma hakkı verildi. Bu konutlardan almak isteyen hak sahipleri şu ana kadar 606 adet konut için anlaşma yapıldı.

3 havalimanı anlaşma Haberi

3 havalimanı anlaşma

İGA Havalimanı İşletmesi AŞ ile 6 şirket arasında Kargo Şehri ve Yer Hizmetleri Kampüsü için alan tahsis sözleşmesi imzalandı. 250 milyon avroluk anlaşmalar 25 yıllık işletme süresince geçerli olacak.


İstanbul Yeni Havalimanı yönetimi ile şirketler arasında imzalanan anlaşmaya göre, MNG, PTT, Çelebi Hava Servisi, HAVAŞ, Sistem Lojistik ve Bilin Lojistik kargo şehrinde, MNG, Çelebi Hava Servisi ve HAVAŞ ise yer hizmetleri kampüsünde hizmet verecek.




Anlaşmanın imza töreninde konuşan İGA Havalimanı İşletmesi AŞ İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Keskin, havalimanı inşaatının yüzde 55'inin tamamlandığını belirterek, 30...