26 / 04 / 2024

3. havalimanı bağlantı yolları

3. havalimanı bağlantı yolları

Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Osman Gazi Köprüsü, Marmaray, Avrasya Tüneli derken, dünyanın gözü şimdi de 3. Havalimanı'nda. Peki 3. havalimanı inşaatında son durum ne?

Hoover bluetooth bağlantılı kurutma makinesinde indirim! İşte Hoover 3 Ekim 2022 fiyat listesi…

Sevilen beyaz eşya markası Hoover’ın bluetooth bağlantılı kurutma makinesinde indirim fırsatı başladı. Peki, Hoover bluetooth bağlantılı kurutma makineleri ne kadar? İşte Hoover 3 Ekim 2022 fiyat listesi…

Aksa Doğalgaz’dan gaz bağlantı bedeline 3 taksit fırsatı! 

Türkiye’nin dört bir bölgesine doğal gaz ulaştıran Aksa Doğalgaz, faaliyet gösterdiği 27 il merkezi, 248 ilçe ve beldede Ekim ayı, Kasım ve Aralık ayları boyunca bağlantı bedeline 3 taksit kampanyası başlattığını duyurdu.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi'nde Varsak-Müze arası bağlantı sağlandı! 

Antalya'da devam eden 3. Etap Raylı Sistem Projesi'nde Varsak-Müze arası raylarla bağlantı sağlandı. 

İstanbul Havalimanı metrosu triyaj alanı ve bağlantısı imar planı tadilatı askıda!

Arnavutköy İlçesi, Gayrettepe - 3. Havalimanı - Halkalı Raylı Sistem Hattı triyaj alanı ve bağlantısına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

3. İstanbul Başakşehir’de 2,5 ayda 200 daire satıldı!

İstanbul Havalimanı ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne olan bağlantı yolları ile ilgi gören 3. İstanbul Başakşehir projesinde ilk etap satışları bitti. Projede ikinci etapta da 200 dairenin satışının gerçekleştirildi...

İstanbul Yeni havalimanının bağlantı yolu bugün açılıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu'nda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Kuzey Marmara Otoyolu'nun İstanbul Yeni Havalimanı'na bağlantıyı sağlayacak olan Tayakadın Kavşağı-Odayeri kesimi bugün açılıyor. 

Yeni havalimanının bağlantı yolu yarın açılıyor!

Yapımı çalışmaları hızla devam eden Kuzey Marmara Otoyolu'nun, İstanbul Yeni Havalimanı'na bağlantıyı sağlayacak yollar arasında yer alan kesimi, 29 Ekim'de hizmete girecek.

3. havalimanı inşaatında işçiler eylem başlattı!

3. Havalimanı inşaatında çalışan işçiler kötü çalışma koşulları nedeniyle eylem başlattı.

3. havalimanı bağlantı yolları tamamlandı!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Osman Gazi Köprüsü, Marmaray, Avrasya Tüneli derken, dünyanın gözü şimdi de 3. Havalimanı'nda. Peki 3. havalimanı inşaatında son durum ne?

3. havalimanının güvenlik ekibi eğitime başladı!

İstanbul'da hayata geçirilen 3. havalimanında sona gelindi. Açılış için gün sayan havalimanında çalışacak güvenlik görevlileri eğitime başladı.

3. havalimanının adı ne olacak? İsim kampanyası başlatıldı!

3. havalimanı için sosyal medyada başlatılan #AdıAtatürkOlsun etiketine binlerce kişiden destek geldi... 

3. havalimanında ticari alan yarışı başladı!

İstanbul 3. havalimanının perakende mağazalarının kiralama süreci başladı. Araç kiralama, eczane, kuaför, hediyelik eşya, kuyumcu, bijuteri, tekstil ürünleri, oyuncak, lostra, seyahat ürünleri satış alanları yoğun ilgi gördü.

3. havalimanı Körfez pazarını etkilemeye başladı!

İspanyol turizm danışmanlık firması ForwardKeys, İstanbul 3. havalimanının daha şimdiden Körfez pazarını etkileyemeye başladığını açıkladı.

3. havalimanı bağlantı yolları Haberi

3. havalimanı bağlantı yolları

Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Osman Gazi Köprüsü, Marmaray, Avrasya Tüneli gibi mega projelerden sonra dünyanın gözü şimdi de 3. Havalimanı'nda. İnşaat çalışmalarında sona gelinen Yeni Havalimanı 29 Ekim'de resmen açılıyor. Peki bağlantı yolları ve metro inşaatında son durum ne?

Tamamlandığında 200 milyon yolcu kapsitesine sahip olacak olan 3. havalimanıyla ilgili açıklama yapan Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir, havalimanında testlerin devam ettiğini söyledi. Bağlantı yollarının tamamlandığını da belirten Özdemir, "Yeni Havalimanı için her şey hazır." dedi.

Yeni Havalimanı bağlantı yolları tamamlandı

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir, İstanbul Yeni Havalimanı bağlantı yollarıyla ilgili olarak: "İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına ilişkin, açılış tarihinde herhangi bir aksilik yok. Allah bir mani vermezse 29 Ekim'de havalimanımızı açacağız. 22 Haziran'da ilk uçaklar da  indi. Çok başarılı...