18 / 04 / 2024

3. havalimanı konut

3. havalimanı konut

İstanbul’un Yeni Havalimanı 29 Ekim’deki açılışa hazırlanırken, bölgede konut stoğunun yeterli olmadığı söyleniyor. 

3. Havalimanı açılışı ve 10 bin konut yatırımı Arnavutköy’ü nasıl etkileyecek?

Emlak Konut GYO’nun bugün THY iş birliğiyle en az 10 bin konutluk proje gerçekleştireceğini açıkladığı Arnavutköy, 3. Havalimanı’nın da Ekim’de açılacak olması ve Kanal İstanbul güzergahında olmasıyla önemli lokasyonlardan biri oldu.

15 soruda Emlak Konut THY 3. havalimanı konut projesi!

Türk Hava Yolları ve Emlak Konut GYO; 3. Havalimanı yakınlarında inşa edilmesi planlanan 10 bin konutluk proje için anlaşmaya vardı. İşte 15 soruda Emlak Konut THY 3. havalimanı konut projesi...

3. havalimanına komşu 15 bin konut yolda! 

Emlak Konut GYO ile THY 3. havalimanı çalışanları ve İstanbulular için düğmeye bastı. Arnavutköy’e bağlı Dursunköy’de 3.6 milyon metrekare alanda yaklaşık 15 bin konut yapılması planlanıyor. 

3. Havalimanı çevresinde konut ve kira fiyatları yükselişe geçti!

3. Havalimanın 29 Ekim 2018 tarihinde açılacağının duyurulması ile havalimanı personelinin konut sorunu ortaya çıktı. 3. Havalimanı çalışanları kiralık ev bulmakta zorlanıyor.

3. havalimanı konut fiyatlarını uçurdu!

sahibinden.com Emlak Endeksi 2017 Ocak ayı verilerine göre, tamamlandığında dünyanın en yüksek yolcu kapasiteli havalimanı olması beklenen 3.havalimanı güzergahındaki satılık konutların fiyatları üç senede yüzde 72 arttı.

3. Havalimanı İstanbul'da konut metrekare fiyatlarını uçuracak!

Coldwell Banker Kale Ticari Gayrimenkul Danışmanı Özgür Tandoğan, 2018 yılında tamamlanacak İstanbul'un 3. Havalimanı'nın Şişli, Esentepe, Gayrettepe ve Levent'te konut metrekare fiyatlarını uçuracağını söyledi.

3.havalimanı konut ve arsa fiyatlarını artırdı!

Avrupa yakasındaki konut projelerine 3. Havalimanı damga vurdu. Eyüp, Arnavutköy, Çatalca ve Başakşehir projeden en çok etkilenen semtler oldu...

3. köprü ve 3. havalimanı arsa fiyatlarını artırdı!

İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, ulaşım alanındaki mega projelerin konut sektörüne getirdiği hareketliliğe işaret etti. Durbakayım, 3. köprü ve 3. havalimanı arsa fiyatlarını artırdığını söyledi...

Ebru Özdemir: 3. Havalimanı 2017’ye yetişmezse İstanbul trafiği biter!

3. havalimanıyla ilgili yer tartışmaları sürüyor. Bu tartışmalar sürerken ihaleyi kazanan Limak-Kolin-Cengiz-Mapa-Kalyon Ortak Girişim Grubu’ndan ilk açıklama geldi. Ebru Özdemir '3. Havalimanı 2017’ye yetişmezse İstanbul trafiği biter' dedi.

3. havalimanı gökyüzünden görüntülendi!

Son zamanlarda bulunduğu konum nedeniyle tartışmalara neden olan ' 3. Havalimanı ’ gökyüzünden görüntülendi. Yoğun çalışmanın görüldüğü alanda köy sakinleri de çalışmalardan dolayı uyuyamadıklarını söyledi.

3. havalimanı gökyüzünden görüntülendi!

3. havalimanı projesi gökyüzünden görüntülendi. Türkiye'yi ve de İstanbul'u dünya hava trafiğinin en önemli merkezi konumuna getirmesi beklenen İstanbul'daki yeni hava limanında zemin çalışmaları sürüyor.

3. havalimanının zemin çalışmalarına devam ediliyor!

İstanbul’a yapılacak olan 3. havalimanın 76.5 kilometrekarelik arazisinde zemin çalışmaları titizlikle devam ediyor. Zemin çalışmalarında kullanılmak üzere 300 milyon euro’luk makine parkı oluşturuldu...

Recep Tayyip Erdoğan: 3. havalimanını hazmedemeyenler var!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkmenistan'a yapmış olduğu resmi ziyareti sırasında düzenlenen Türkmenistan - Türkiye iş Forumu 'nda yaptığı konuşmada 3. havaalanına değindi. Erdoğan; "3.havalimanını hazmedemeyenler var" dedi..

3. havalimanı konut Haberi

3. havalimanı konut

Dünya Gazetesi yazarlarından Leyla İlhan bugünkü köşesinde ''3. Havalimanı bölgesi güvenlikçi, hostes ve pilot göçünü bekliyor'' başlıklı yazısını yayınladı. İşte, o yazı.. 

İstanbul’un Yeni Havalimanı 29 Ekim’deki açılışa hazırlanırken, bölgede konut stoğunun yeterli olmadığı uyarıları yapılıyor. Tamamlandığında 225 bin kişinin çalışacağı 3. Havalimanı’na yakın lüks konutların ağırlıklı olduğu Göktürk ve Kemerburgaz’da pilot ve hosteslere kiralama ve satışlar başladı. 

Hareketliliğin Mayıs ayı itibarı ile artacağı öngörülürken, bu paralelde fiyatların da yükselişe geçebileceği, stok açığı nedeniyle bölgedeki 2B arazilerinin imara açılmasının da gündemde olduğu belirtiliyor. Üçüncü Havalimanı'nda açılışa doğru geri sayım devam ederken bölgeden kiralık ve satılık konut talebi de artıyor. Havayolu şirketlerinin çalışanları, binlerce pilot, hostes ve host, yine 15 bin civarında güvenlik personelinin önemlice bir kısmının limana yakın bölgelere yerleşeceği tahmin...