19 / 04 / 2024

3. Havalimanına kredi

3. Havalimanına kredi

3. Havalimanı'nın ilk etabı için gerekli 4.5 milyar euro'luk finansman paketi 3'ü kamu 3'ü de bankayla imzalandı. Törene Cumhurbaşkanı ve Başbakan'da katıldı.

3. Havalimanı kredi imzası 19 Ekim'de!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, 3'üncü Havalimanının ilk etap yatırımı finansmanında sona gelindiğini belirterek, "19 Ekim'de imzaları atıyoruz" dedi.

3. Havalimanı kredi bekliyor!

Üçüncü Havalimanı ihalesini kazanan konsorsiyum şirketleri harıl harıl kredi arıyor. Sözleşmenin üzerinden 21 ay geçmesine rağmen 4.5 milyar avroluk ana krediyi verecek banka henüz bulunamadı.

Kredi kartı kullanımlarında fren patladı: Bireysel kredi kartı borçlanmaları 3 katına çıktı!

Kredi kartı ve nakit avans kullanımına yeniden gelen faiz artırımları borçlandırmaları azaltması beklenirken, tam tersi oldu. Bireysel kredi kartı borçlanmaları 3 katına çıktı.

THY, İstanbul Havalimanı'na 45 saatte taşınacak!

Türk Hava Yolları, İstanbul Havalimanı'na taşınıyor. ‘Büyük Göç’ 5 Nisan 2019 gecesi saat 3’te başlıyor.

İstanbul Havalimanı'na büyük taşınma Nisan'a kalabilir!

Atatürk Havalimanı'ndan İstanbul Havalimanı'na taşınma tarihinin Nisan ayının ilk haftasına ertelenmesi bekleniyor. Büyük Taşınma'nın tarihi önce 1 Ocak olarak açıklanmış daha sonra 3 Mart'a ertelenmişti. 

Bilal Ekşi: 3 Mart'ta yeni evimiz İstanbul Havalimanı'na gidiyoruz!

THY Genel Müdürü Ekşi yaptığı açıklamada "3 Mart'ta yeni evimiz İstanbul Havalimanı'na gidiyoruz. Hazırlandık, heyecanlıyız." dedi.

İstanbul Havalimanı'na taşınma planı belli oldu!

İstanbul Havalimanı'na taşınma süreci 1 Mart 2019 tarihinde  saat 03:00’de başlayacak ve 3 Mart 2019 tarihinde saat 00:00'da sona erecek.

İstanbul Havalimanı'na taşınma tarihi belli oldu!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi tarafından ilgili kurumlara gönderilen yazıda, Atatürk Havalimanı'ndan İstanbul Havalimanı'na yapılacak olan taşınma tarihinin 3 Mart 2019 olarak belirlendiği bildirildi.

3. Havalimanı'na 'İstanbul Havalimanı' tabelası takıldı!

3.Havalimanı'nın açılışına saatler kala, isminin ne olacağı da oldukça merak ediliyor. Yeni havalimanı girşine takılan tabelada 'İstanbul Havalimanı' yazdığı görüldü.

İstanbul Yeni Havalimanı'na ulaşım nasıl sağlanacak?

Türkiye'nin dev projesi İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılmasına sayılı günler kaldı. 29 Ekim'de kapılarını açacak İstanbul'un 3'üncü havalimanına farklı ulaşım alternatifleri bulunuyor.

Yeni havalimanına ulaşmak, uçmaktan daha pahalı!

İstanbul yeni havalimanına ulaşmak, uçmaktan daha pahalı. İç hat bileti 59 liraya satılan 3. havalimanına sadece tek hat belediye otobüsü olduğu için geriye 2 seçenek kalıyor. Şehir merkezinden özel otomobille yaklaşık 33 liraya gidiliyor ancak otopark ücreti şimdilik belli değil. Taksi ise 190 lira

Sabiha Gökçen ile 3. Havalimanı arası 45 dakika olacak!

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli kapsamında yapılacak metro hattında kurulacak makas sistemiyle Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan bir tren, kesintisiz bir şekilde 3. Havalimanı’na ulaşabilecek.

3. Havalimanı'nın adı ne olacak?

Habertürk gazetesi yazarı Sevilay Yılman, 3. Havalimanının adını kesin olarak öğrendiğini söyledi. Sevilay Yılman'ın iddiasına göre, yeni havalimanının adı "Abdülhamit Han."

3. havalimanı metro güzergahı nasıl olacak?

Tamamlandığında 200 milyon yolcu kapsitesine sahip olacak olan 3. havalimanı 29 Ekim'de resmen açılacak. 3. havalimanına geri sayım başlamışken en çok merak edilen soru ''havalimanına ulaşım nasıl sağlanacak?'' oluyor.

3. Havalimanı yatırımcı paratoneri oldu!

İstanbul Yeni Havalimanı, İstanbul’u dünyanın transit merkezi yapacak. Yerli yabancı birçok yatırımcı, 3. Havalimanı çevresinde arsa arayışına başladı.

3. Havalimanına kredi Haberi

3. Havalimanına kredi

3. Havalimanı'nın ilk etabı için gerekli 4.5 milyar euro'luk finansman paketi 3'ü kamu 3'ü de bankayla

imzalandı. Törene Cumhurbaşkanı ve Başbakan'da katıldı. Mayıs 2013'te ihalesi yapılan 3. Havalimanı'nın ilk etabı için gerekli 4.5 milyar euroluk finansman paketi tamamlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da katılımı ile düzenlenen törende kredi anlaşması 3'ü kamu ve 3'ü de özel olmak üzere toplam 6 Türk bankası ile...