26 / 04 / 2024

3. Havalimanında çalışmalar ne durumda

3. Havalimanında çalışmalar ne durumda

3. Havalimanı'nda DHMİ'nin yer teslimini yaptığını belirten CMLKK ortaklığının CEO'su Akçayoğlu, "1 Mayıs inşaat sürecinin başladığı tarih oldu. Önümüzdeki günlerde master planımız da onaylanır" dedi..

Bakan Uraloğlu: Hedefimiz Hatay Havalimanı'ndaki çalışmaları 2025 yılında tamamlamak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada Hatay Havalimanı'ndaki çalışmaların iş programına göre 2026 yılında tamamlanacağını fakat hedeflerinin bu tarihi 2025 yılına çekmek olduğunu dile getirdi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi raylı sistem hatlarında çalışmalarını hızlandırdı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, kentte inşası devam eden T2 hattında çalışmalarını hızlandırdı. Şehrin en önemli projelerinden biri olan T2 hattında test sürüşleri Mayıs 2022'de başlayacak.

Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı'nda çalışmalar 30 Ağustos'ta başlıyor!

İstanbul halkının uzun zamandır beklediği Esenyurt-Mahmutbey metro hattında çalışmalar 30 Ağustos tarihinde başlıyor. 

Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı'nda çalışmalar yarın başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kent genelinde raylı hat çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Son olarak Mahmutbey-Esenyurt Metrosu’nda çalışmalar yarın itibariyle başlıyor. 

Mahmutbey-Esenyurt Metrosu’nda çalışmalar başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kent genelinde raylı hat çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Son olarak Mahmutbey-Esenyurt Metrosu’nda çalışmalar başladı. Projenin ilk etabı 2014'te hizmete açılacak. 

Dikey tarım fabrikasında çalışmalar tam gaz!

Pimtaş'ın kuruluşu olan HGT Tarım tarafından hayata geçirilecek olan dikey tarım fabrikasında çalışmalar tam gaz devam ediyor. Fabrika, 1 milyon metrekare büyüklüğündeki alanda ve yüzde 100 yerli ve milli olanaklarla hayata geçirilecek.

Bahçeşehir-Halkalı Marmaray Ring Tren Hattı'nda çalışmalar tamamlanıyor!

2020 yılında çalışmaların başladığı Bahçeşehir-Halkalı Marmaray Ring Tren Hattı projesinde çalışmalar son aşamaya geldi. Konuyla ilgili açıklama yapan Yasin Kartoğlu, Marmaray'a ulaşımın kolaylaşacağını dile getirdi. 

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nda çalışmalar tam gaz!

13 Haziran 2020'de temeli atılan KİPTAİ Silivri 4. Etap Konutları'nda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Projede inşaat seviyesi yüzde 38 seviyesine geldi. 

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattında çalışmalar başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek Kuruçeşme tramvay hattında çalışmalar başladı. 

Tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda çalışmalar başlıyor! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer'in en önem verdiği projelerden biri olan Tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda çalışmalar başlıyor. Çarşı yakın zamanda yeni bir görünüme kavuşacak. 

Atatürk Havalimanı'na yapılacak hastanenin inşaat çalışmalarında son durum!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında yapılacağını açıkladığı Atatürk Havalimanı'ndaki 1000 yataklı hastane inşaatında çalışmalar son süratsürüyor.

Gebze Darıca metro hattında çalışmalar hızlandı!

Gebze- Darıca metro hattının 3 istasyon ve depo sahası için çalışmalara hızla devam ediliyor. metro inşaatının Adliye, Mutlukent ve Gebze Kent Meydanı istasyonlarıyla OSB bölgesindeki depo sahasında kazı çalışmalarına devam ediliyor.

Rize-Artvin Havalimanı'nda çalışmalar tam gaz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, "Deniz üzerine dolgu yöntemiyle inşa edilen Türkiye'nin ikinci havalimanı olacak Rize-Artvin Havalimanı'nda en önemli kısım niteliğindeki taş dolgu mendireğin yüzde 56'sı tamamlandı" dedi...

3. Havalimanında çalışmalar ne durumda Haberi

3. Havalimanında çalışmalar ne durumda

3. Havalimanı için resmen start verildi. CMLKK ortaklığının CEO'su Yusuf Akçayoğlu, 1 Mayıs itibarıyla inşaat sürecinin başladığını açıkladı. Akçayoğlu ile projenin son durumunu konuştuk. 


 3. Havalimanı'nda çalışmalar ne durumda?

İşler programladığımız şekilde gayet hızlı devam ediyor. İlk haberi sizin aracılığınızla vereyim. DHMİ'den yer teslimini aldık. Yani 1 Mayıs inşaat süresinin başladığı tarih oldu. Master planımız onaylanmak üzere. İlk etapta bitirmemiz gereken 90 milyon kapasiteli dünyanın en büyük terminali, 3 adet pist, PAT sahaları, kule ve destek binalarının dizayn ihaleleri hemen hemen tamamlandı. Islah dizayn süreci önümüzdeki aylarda belli bir yere gelir gelmez önemli inşaat paketlerimizin ihalelerini bitirip imalatlara hız vereceğiz. 


ŞİMDİDEN 5 BİN KİŞİYE İŞ 


 Çürük zemin kazıları tamamlandı mı? 

Terminal bölgesinde ve diğer alanlardaki çürük zemin kazılarımız ve zemin iyileştirme hazırlıklarımız devam ediyor. 


 Şu...