20 / 04 / 2024

3.Havalimanının inşaatı erken mi bitecek

3.Havalimanının inşaatı erken mi bitecek

3'üncü Havalimanı CEO'su Akçayoğlu, projeyi 2018 Ekim'den daha erken vakitte tamamlayacaklarını belirterek, "Şu anda projede 7 bin 500 kişi çalışıyor" dedi.

Giresun Üniversitesi Diş Hekimliği binasının inşaatı 3 yıldır tamamlanamadı!

Giresun Bulancak'ta, yaklaşık 3 yıl önce inşaatı başlayan Diş Hekimliği Fakültesi binası çöplüğe döndü. Yarım kalan 5 katlı binanın maliyeti belli değilken, İYİ Parti Bulancak Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Bayrak, konuya tepki gösterdi.

İstanbul Havalimanı'nın yeni hangarlarının inşaatı tamam!

Türk Hava Yolları (THY) Teknik AŞ, İstanbul Havalimanı'nda yer alan uçak bakım, onarım ve revizyon (MRO) kompleksinin önemli bir parçası olacak yeni hangarlarının inşaatını tamamladı.

TOKİ Konya Karapınar 3. Etap'ın inşaatı başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Konya'nın Karapınar ilçesinde, 3. etapta hayata geçirilecek olan 317 konutun inşaatı başladı.

Gaziantep Havalimanı'nın inşaatı hızlanacak!

Ak Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Gaziantep Havalimanı'nda yeni terminal binasının inşaat çalışmalarını hızlandıracaklarını söyledi.

Pekin Daxing Uluslararası Havalimanı'nın inşaatı tamamlandı!

Çin'in başkenti Pekin ilçesinde üç yıldır devam eden dev havalimanının inşaatı tamamlandı. Resmi açılış Komünist yönetimin kuruluşunun 70'inci yıldönümünden bir önceki gün yani 30 Eylül'de büyük bir kutlamayla yapılacak.

Rize-Artvin Havalimanı'nın inşaatı durdu!

Temeli 3 Nisan 2017 tarihinde atılan Rize-Artvin Havalimanı'nın inşaatı durdu. Havalimanına taş taşıyan firmanın çalışanları Rize Artvin Havalimanı şantiyesi önünde basın açıklaması yaptı.

Ant Yapı, Domodedovo Havalimanı’nın inşaatını bitirdi!

Rusya inşaat sektörünün önemli oyuncularından Ant Yapı, ülkenin ilk özel havalimanı Domodedovo’nun inşaatını bitirdi. 700 milyon dolarlık yatırım ülkenin en büyük ikinci havalimanı...

İstanbul Havalimanı'nın inşaatı 11.5 yıl erken bitti!

Cengiz Holding Yönetim Kurulu üyesi Ekrem Cengiz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı günü hizmete açılan İstanbul Havalimanı'nın inşaat süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu.

3. havalimanının adı İstanbul Havalimanı oldu! 

İstanbul'da inşa edilen 3. havalimanının adı İstanbul Havalimanı oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, açılışı yapılan yeni havalimanının isminin "İstanbul Havalimanı" olduğunu açıkladı...

Çukurova Bölgesel Havalimanı'nın inşaatı durdu!

Temeli 2013’te atılan Uluslararası Çukurova Bölgesel Havalimanı'nın inşaatı durdu. Bayburt Grup’un ödenek olmadığı gerekçesiyle yaklaşık 750 kişiyi işten çıkarttığı iddia edildi.

3. havalimanın ilk etabı 4 ay sonra açılacak!

Tamamlandığında dünyanın büyüğü olacak resmi açılışı 29 Ekim'de Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılacak olan 3. havalimanının birinci etabının inşaatı bitmek üzere. 

KİPTAŞ Silivri 3. Etap'ın inşaatı başlıyor!

KİPTAŞ, Silivri'nin Pirimehmet Paşa Mahallesi'nde konumlandırdığı 1508 adet konuttan meydana gelen 3. Etap'ın inşaatına başlıyor..

3.havalimanının verisine 10,75 milyon Euro'luk teklif!

İstanbul 3. havalimanının altyapısında kullanılacak veri merkezi bulut otomasyon sistemini yapacak olan firma belli oldu. Netaş sistemin kurulumu, üç yıl işletilmesi ve beş yıl bakım-onarım hizmetlerinin sağlanması için 10.75 milyon Euro bedel ile en iyi teklifi verdi.

3.Havalimanının inşaatı erken mi bitecek Haberi

3.Havalimanının inşaatı erken mi bitecek

Üçüncü Havalimanı'nın CEO'su Yusuf Akçayoğlu, inşaata planlandığı şekilde hızla devam ettiklerini belirterek, "Resmi inşaat tamamlanma süresi Ekim 2018 olsa da biz projeyi ilk çeyrekte tamamlamayı hedefledik. Tüm planlamalarımızı da bu yönde yaptık" dedi. Akçayoğlu'yla A'dan Z'ye havalimanını konuştuk. 


Proje ne aşamada? Takvime uygun mu ilerliyor? 


1 Mayıs itibarıyla yer teslimi yapıldı ve resmi süreç başladı. Birinci fazın ilk aşaması olan iki pist, 90 milyon yolcu kapasiteli terminal ve diğer destek binalarının inşa süreci 42 ayda tamamlanacak. İkinci aşaması ise yer teslimi tarihinden sonra 58 ay içinde tamamlanacak olan 3'üncü pist inşaatı. İstanbul sivil hava taşımacılık sektöründe son yıllarda gerçekleşen hızlı büyüme ve Atatürk ile Sabiha Gökçen Havalimanları'nın kapasite problemleri yaşanıyor. Dolayısıyla 3'üncü Havalimanı'nın resmi inşaat tamamlanma süresi Ekim 2018 olsa da...