25 / 04 / 2024

3üncü havaalanın arsaya etkisi

3üncü havaalanın arsaya etkisi

Gayrimenkul İçin Strateji Platformu Başkan Yardımcısı Makbule Yönel Maya, üçüncü havaalanı çevresinde yer alan bölgelerde arsa satışlarında geçen yıla oranla yüzde 40-50 seviyelerinde artış yaşandığını belirtti.

Emlak Konut GYO, 3'üncü çeyrekte satış hedefini aştı! Yılsonu kar beklentisi 4.21 milyar TL!

Emlak Konut GYO tarafından 2023'ün 3'üncü çeyreğine ilişkin hasılat, kar ve satış rakamları açıklandı. Peki Emlak Konut GYO bu yıl ne kadar kar ve satış hedefliyor? Şirketin projelerinde son durum ne? İşte ayrıntılar...

Türkiye, bu endüstride dünyada 6’ncı, AB’de 3’ncü!

TİM ve İHKİB Başkanı Mustafa Gültepe, Türkiye’nin moda endüstrisinde dünyada 6’ncı Avrupa Birliği’nde 3’ncü olduğunu söyledi. Gültepe, "Moda markalarımızın 100'den fazla ülkede 2 bini aşkın mağazası bulunuyor" diye konuştu.

Kanal İstanbul manzaralı konut projesinin 3'üncü etabında son dakika! İhalesi 4'üncü defa iptal edildi! 

Arnavutköy’de hayata geçirilmesi planlanan Kanal İstanbul manzaralı konutlar için gerçekleştirilen ihalede iptal kararı geldi. 5 etap şeklinde inşa edilecek konut projesinin 621 konutluk 3’üncü etabının ihalesi, dördüncü defa iptal edildi. İşte ayrıntılar...

İzmir Uzundere 3'üncü etap kentsel dönüşüm ihalesi 29 Temmuz'da!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Uzundere projesi için 3'üncü etap ihalesi 29 Temmuz 2021 günü gerçekleşecek. Uzundere Mahallesi Kentsel Dönüşüm Alanı Kat Karşılığı İnşaat Yapım İşi için tahmini bedel 684 milyon 534 bin 738 TL olarak belirlendi.

Yapı Fuarı-Turkeybuild Istanbul'un 3'üncü gününde neler konuşuldu?

İnşaat sektöründeki trendlerin değerlendirildiği, en son yapı teknolojileriyle yapı ürünlerinin sergilendiği Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul, 3'üncü gününde Türkiye’de yapı sektörünün nabzını tuttu. 

In Street, KKTC'deki 3'üncü mağazasını hizmete açtı!

Dünyaca ünlü spor markalarının sneaker ve spor giyim ürünlerini tüketicilere sunan ve  FLO Mağazacılık bünyesinde faaliyetlerini sürdüren In Street, KKTC'deki 3'üncü mağazasını hizmete açtı...

Ant Yapı, Tolmaçevo Havaalanı'nın inşaatına başladı!

Yurtiçinde ve yurtdışında önemli projeler hayata geçiren Ant Yapı, Rusya'nın üçüncü büyük kenti Novosibirsk'teki uluslararası Tolmaçevo Havaalanı'nın inşaatına başladı.

Küçükçekmece'de korku dolu anlar! 3'üncü katın balkonu çöktü!

Küçükçekmece'de 5 katlı binanın 3'üncü katındaki dairenin balkonu çöktü. Çökme anından 30 saniye önce kaldırımdan geçen kadın son anda kurtuldu.

ÇAYKUR 3’üncü mağazasını Artvin Kemalpaşa’da açıyor!

ÇAYKUR’un 81 ilde 81 mağaza hedefi kapsamında, Rize ve Giresun Tirebolu’an sonra 3’üncü mağazası Artvin’in Kemalpaşa ilçesinde açmayı planlıyor.

İstanbul Havalimanı’nın 3’üncü pisti 18 Haziran'da açılacak!

İstanbul Havalimanı CEO’su Kadri Samsunlu, İstanbul Havalimanı’nda 3’üncü pistin hazır olduğunu, 18 Haziran tarihinde operasyonların başlayacağını söyledi.

Hero Baby 3'üncü fabrikayı açıyor!

Global bebek maması üreticisi Hero, Ankara’da fabrika yatırımında bulunmak için çalışmalara başladı. Hero Baby Türkiye Genel Müdürü Ali Bozer, “İki ay sonra Almanya’dan yeni bir üretim hattını Türkiye’ye getiriyoruz. Türkiye’de 3’üncü fabrikamızı kurmuş olacağız” diye konuştu.

İstanbul Havalimanı'nın 3'üncü pisti 18 Haziran'da açılacak!

İstanbul Havalimanı'nda 18 Haziran'da 3'üncü pist kullanıma açılacak. Fransa'da pist için yaklaşma simülatör eğitimleri alan hava trafiğini yöneten kontrolörlere göre 3'üncü pistin açılması kapasiteyi artıracak ve gecikmeleri azaltacak...

İstanbul Havalimanı'nda 3'üncü pistin inşaatı 2020'de bitecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, geçen yıl bugün açılışı yapılan İstanbul Havalimanı’nın 3'üncü pist inşaatının 2020'de tamamlanacağını açıkladı.

3üncü havaalanın arsaya etkisi Haberi

3üncü havaalanın arsaya etkisi

Üçüncü havaalanının bölgede gayrimenkul sektörüne etkilerini değerlendiren Maya, İstanbul'da inşa çalışmalarına başlanan üçüncü havaalanı ve birlikte hayata geçirilmesi planlanan yeni şehir projesinin, Avrupa Yakası'ndaki Arnavutköy ilçe sınırları içerisinde yer almasının planlandığını anlattı. Maya, ilçenin Karadeniz kıyısında yer alan ve Yeniköy'den Akpınar'a doğru uzanan taş ocakları mevkiinin havaalanı projesine ev sahipliği yapacağını ifade ederek, Yenişehir proje alanlarının ise havaalanının güneyine doğru uzanmasının planlandığını söyledi. Yer seçiminde bu bölgenin tercih edilmesinin en önemli nedeninin üçüncü boğaz köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu olduğunu vurgulayan Maya, Yeniköy'ün bir bölümü, Tayakadın, Baklalı, Boyalık köyleri ve Hadımköy'ün bir bölümünü içerisine yer alan projenin, çevresindeki Karaköy, Durusu gibi bölgelerin de gayrimenkul piyasasını etkilediğini kaydetti. Maya, söz konusu bölgelerde arsa satışlarında geçen yıla oranla yüzde 30-40 seviyelerinde...