19 / 04 / 2024

43. Yapı Fuarı İstanbul 2020 ne zaman başlıyor

43. Yapı Fuarı İstanbul 2020 ne zaman başlıyor

İnşaat sektörünün trendlerinin konuşulacağı ve en son yapı teknolojileriyle yapı ürünlerinin sergileneceği Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul 2020, 24-28 Ağustos tarihleri arasında TÜYAP’ta düzenlenecek...

44. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul'da neler konuşulacak?

43 senedir Türk yapı sektörünün ve bölgesinin en büyük uluslararası buluşma alanı olan Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul, 23-26 Mart 2022 tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenleniyor.

Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul Fuarı sona erdi!

Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul Fuarı 6-9 Nisan tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşti. 43’üncüsü gerçekleşen fuarda 14 ülkeden 238 yabancı satın almacı katıldı. 

43. Yapı Fuarı'na pandemiye rağmen yüksek katılım!

Merakla beklenen Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul’a 14 ülkeden 238 yabancı satın almacıyı ağırladı. Fuar’ın gördüğü ilgi Türk yapı sektörünün ihracat konusunda parlak bir döneme girdiği şeklinde yorumlanıyor.

43. Yapı Fuarı'nda Workindo'ya yoğun ilgi!

İnşaat sektörünün online pazaryeri ve kariyer platformu olan Workindocom, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Yapı Fuarı’nda yoğun ilgi gördü.

Yapı Fuarı - Turkeybuild Istanbul’da yapı sektörü masaya yatırıldı!

Bu sene 43. kez gerçekleştirilen Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul’un kapılarını 06 Nisan Salı günü Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde açtı. 

Yapı Fuarı - Turkeybuild Istanbul kapılarını yarın açıyor!

Merakla beklenen Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul’un yarın kapılarını 43. kez açıyor.

43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul etkinlikleri sektöre katma değer sunacak!

Bu sene 43’üncü kez gerçekleştirilecek olan 43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul etkinlikleri sektöre katma değer sunmaya hazırlanıyor.

Workindo Yapı Fuarı 2021'de yerini alıyor!

Workindo, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 6-9 Nisan 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 43. Yapı Fuarı’nda yerini alıyor.

43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul 240 satın almacıyı yerli üreticiler ile buluşturuyor!

Bu sene 43’üncü kez gerçekleştirilecek olan 43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul 240 satın almacıyı yerli üreticiler ile buluşturuyor...

Yapı Fuarı - TurkeyBuild Istanbul'da usta mimarlarla buluşma imkanı!

6 – 9 Nisan tarihlerinde 43. defa kapılarını açacak olan Yapı Fuarı – TurkeyBuild Istanbul, yeni nesil yaklaşımları sektörle buluşturmak için sahip olduğu öncü platform özelliğini güçlendiriyor.

43. Yapı Fuarı - Turkeybuild Istanbul ne zaman?

43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul, katılımcılardan gelen yoğun taleplerle hafta içine alınarak 06 Nisan - 09 Nisan 2021 tarihleri arasında yapılacak.

Yapı Fuarı – TurkeyBuild İstanbul 1 Nisan 2021'de kapılarını açacak!

1 Nisan ile 4 Nisan 2021’de kapılarını açmaya hazırlanan Yapı Fuarı – TurkeyBuild İstanbul, 43 yıldır sektöre katkı sunmaya, sektörün uluslararası rekabetçiliğinin geliştirilmesine fırsat sağlıyor.

43. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul 1 Nisan'da başlıyor!

İnşaat sektörünün trendlerinin anlatılacağı ve en yeni yapı teknolojileri ve yapı ürünlerinin sergileneceği 43. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul Fuarı, 01 – 04 Nisan 2021 tarihlerinde düzenlenecek.

43. Yapı Fuarı İstanbul 2020 ne zaman başlıyor Haberi

43. Yapı Fuarı İstanbul 2020 ne zaman başlıyor

Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul 2020 fuarında inşaat sektörünün trendleri değerlendirilecek ve en son yapı teknolojileriyle birlikte yapı ürünleri sergilenecek. Bölgedeki en yeni yapı sektörü ürün ve hizmetlerinin sergilenmesi ve takip edilmesi için imkan sağlamasının yanında Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul 2020, içeriğiyle yaratıcı ve yatırımcı zihinler arasında köprü oluşturan aktiviteler düzenliyor.

YAPI FUARI ve DEĞİŞİM MİMARI SUNAR: YAPI TECH GARAGE

Türkiye ekonomisinin taşıyıcı sektörleri için düzenlediği fuarlar ile her yıl binlerce yabancı yatırımcıyı yerli iş ortakları ile bir araya getiren Hyve Group, 24-28 Ağustos 2020 tarihleri arasında 43. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’da sektörün trendlerini konuşturacak. 

Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, güçlü küresel ağını inşaat sektörüne aktararak yeni iş, ortaklık ve satın alım fırsatları sunmayı hedefliyor. Bu hedefle birlikte Turkeybuild İstanbul,...