20 / 04 / 2024

5 milyon dolara villa

5 milyon dolara villa

Yalçınlar Group tarafından, Büyükçekmece Gölü kıyısında hayata geçirilen ve 38 villanın yer aldığı lüks yaşamın yeni adresi GölMahal Villaları’nda fiyatlar 1.495.000 dolar ile 1.595.000 dolar arasında değişiyor...

Brisa’dan tarihi rekor… 80,5 milyon dolara ulaştı

Lassa markasının ihracatını 87 ülkeye gerçekleştiren Brisa, ihracatta tüm zamanların en yüksek sevkiyatını gerçekleştirerek bir rekora imza attı. Şirketin yılın ilk üç aylık dönem toplam ihracatı, 80,5 milyon doları aştı. Ayrıca şirket 17 ülkede pazar payı da kazandı.

Robbie Williams ve Ayda Field çifti 49,5 milyon dolara malikane satın aldı!

İngiliz şarkıcı Robbie Williams ve eşi Ayda Field milyonlarca dolarlık malikanelerini satarak yerine 49,5 milyon dolara konut satın aldı. İşte ayrıntılar...

Zuhal Topal Acarkent'te 1,5 milyon dolara tripleks villa aldı!

Hürriyet Gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısında Zuhal Topal'ın Acarkent'te 1,5 milyon dolara aldığı yeni villasını kaleme aldı. İşte Üstündağ'ın o yazısı...

Metaverse'te dijital arsa 2.5 milyon dolara satıldı!

Sanal evren olarak bilinen Metaverse'de satışa çıkarılan dijital arsa 2.5 milyon dolara satıldı. 

Gülşen, Zorlu Center’daki iki dairesini 1,5 milyon dolara sattı!

Başarılı şarkıcı Gülşen, Zincirlikuyu Zorlu Center'da yer alan iki dairesini 1,5 milyon dolara sattı.

Al Capone'un evi 15.5 milyon dolara satılıyor!

Al Capone'un son nefesini verdiği konut 15.5 milyon dolara alıcı buldu. 700 metrekare büyüklüğe sahip evde toplam 7 oda ve 7 banyo yer alıyor.

Channing Tatum ve Jenna Dewan evlerini 5 milyon 925 bin dolara sattı!

Geçtiğimiz yıllarda evliliklerini sonlandıran Channing Tatum ve Jenna Dewan boşanmalarının sonrasında Beverly Hills’teki evlerini 5 milyon 925 bin dolara sattı.

Kendall Jenner Hollywood’daki evini 8.5 milyon dolara satıyor!

Ünlü model Kendall Jenner Hollywood’da konumlanan, 6 yatak odalı ve 5 banyolu evini satışa sundu. Ev, 8.5 milyon dolara satılıyor.

Teksas'taki Darth Vader Evi 4.3 milyon dolara satışa çıkarıldı!

Ünlü Star Wars filmlerindeki Darth Vader Evi 4,3 milyon dolara satışa çıkarıldı. Amerika Teksas'ta konumlanan konutta 4 yatak odası ve 5 banyo yer alıyor.

David Duchovny, Central Park West'teki evini 7.5 milyon dolara satıyor!

Altın Küre Ödüllü, Amerikalı dizi - film oyuncusu ve X-Files yıldızı David Duchovny, Central Park West'te konumlanan lüks Manhattan evini 7.5 milyon dolar bedelle satıyor...

Tom Cruise, Telluride'deki dağ evini 39.5 milyon dolara yeniden satıyor!

Hollywood'un en gözde yıldızlarından Tom Cruise, satmak için yıllardır uğraştığı Telluride'deki dağ evini Kovid-19 salgını sonrası yeniden satışa sundu. Cruise, ev için fiyat düşürdü. Dağ evinin fiyatı 59 milyon dolardan 39.5 milyon dolara indi.

Bahamalar'daki Little Ragged Adası 19.5 milyon dolara satılıyor!

Bahamalar'da St Andrew's olarak da bilinen tropikal ada Little Ragged, 19.5 milyon dolara satışa sunuldu. 

John Travolta malikanesini 5 milyon dolara satıyor!

Hollywood'un başarılı oyuncularından John Travolta Islesboro Adası'nda bulunan malikanesini satılığa çıkardı. Lüks malikane için 5 milyon dolar bedel belirlendi. 

5 milyon dolara villa Haberi

5 milyon dolara villa


Yalçınlar Group tarafından, Büyükçekmece Gölü kıyısında yaklaşık 94 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen ve 38 villanın yer aldığı lüks yaşamın yeni adresi Gölmahal Villaları’nda yeni fiyatlar 1.495.000 dolar ile 1.595.000 dolar arasında değişiyor.


Türkiye’de pek çok ilke imza atan GölMahal Villaları, standart binalara göre %20 ile %50 gibi ciddi oranlarda enerji tasarrufu sağlıyor. GölMahal Villaları, sitede kurulan güneş enerji panelleri ile kendi elektriğini kendisi üretiyor. Bu elektrik sosyal tesis ve ortak alan aydınlatmalarında kullanılıyor. Villa çatılarında bulunan güneş panelleri ile sıcak su ihtiyacı sağlanıyor.

Özel tasarımlı çatılardan gelen yağmur suları arıtılarak geri dönüşümü sağlanan sular, yeniden kullanıma veriliyor. 

Doğalgaz kullanılmayan GölMahal’de ısınma, ısı pompası ile sağlanıyor. Dolayısıyla çevreye karbon salımı yapılmıyor ve çevre kirliliği yaratılmıyor. Isı pompası yazın da villalarda serinletmeyi sağlıyor....