26 / 04 / 2024

98 konut kredi faizi

98 konut kredi faizi

Gayrimenkul projeleri Pazarlama ve Satış Yönetimi hizmeti sunan ve Türkiye’nin ön de gelen markalı konut projelerinin satış hedeflerine ulaşmasında rol alan SATIŞ ÇÖZÜMLERİ kurucusu Soner Keleş 2018 yılının son günlerinde konut sektöründe sunulan fırsatları değerlendirdi;

Konut kredi faizlerinin yükselmesi konut satışlarını olumsuz etkiliyor!

Konut satış rakamlarını değerlendiren Akar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Figen Akar Konut kredi faizlerinin yükselmesinin konut satışlarını olumsuz etkilediğini söyledi.

Konut kredi faizleri 23 yılın zirvesinde!

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) konut kredi faizlerinin 23 yılın en yüksek seviyesinde olduğu belirtildi. Ayrıca Türkiye’de de konut kredisi faiz oranları yüzde 36,45 ile Eylül 2003 yılından sonra 20 senenin zirvesini gördü.

Müteahhitler yeni yatırım için konut kredi faizlerinin düşmesini bekliyor!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, yatırım için konut kredi faizlerinin düşmesinin şart olduğunu belirterek, “Yükselen kiralar nedeniyle ev sahibi olmak isteyen vatandaş ucuz krediye ulaşamıyor. Yüksek kredi faizlerine çare bulunursa bu problem de çözülür” dedi.

Düşük faizli konut kredisi veren bankalar hangileri? 2022 en düşük konut kredi faizi ne kadar?

Bankalar Ekim ayı konut kredi faiz oranlarını açıkladı. Bankaların konut kredisi faizleri ne kadar? Peki en düşük konut kredi faizi hangi bankada? İşte banka banka 2022 konut kredisi faiz oranları... 

TOKİ Kastamonu Küre'de 98 konut inşa edecek!

Uzun zamandır beklenen TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde Kastamonu Küre'de 98 konut inşa edilecek. Peki, TOKİ Kastamonu Küre Projesi’ne nasıl başvurulacak? İşte detaylar...

İhtiyaç, taşıt ve konut kredi faiz oranları açıklandı! İşte Halkbank, Vakıfbank, Ziraat Bankası faiz oranları listesi...

Özel ve kamu bankalarının ihtiyaç, taşıt ve konut kredi faiz oranlarının Nisan ayı güncel fiyatları belli oldu. Peki hangi banka ne kadar faizli kredi imkanı sunuyor? İşte Halkbank, Vakıfbank, Akbank, Ziraat Bankası 18 Nisan 2022 faiz oranları listesi...

İngiltere’de son 28 yılın en yüksek konut kredi borçlanması!

İngiltere'de uzmanların konut sektörü ile ilgili yaptığı açıklamalara göre, ülkede son 28 yılın en yüksek konut kredi borçlanması yaşandı...

TOKİ Kütahya Simav 98 konut ihalesi bugün!

Kütahya İli Simav İlçesi Demirci Beldesi 98 Konut   1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kütahya Simav 98 konut ihalesi yarın!

Kütahya İli Simav İlçesi Demirci Beldesi 98 Konut   1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kütahya Simav 98 konut ihalesi 18 Ocak'ta!

Kütahya İli Simav İlçesi Demirci Beldesi 98 Konut   1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 18 Ocak 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Konut kredi faizleri yükselmeye başladı! Konut fiyatları düşer mi?

Reagroups Gayrimenkul Pazarlama Yönetim Kurulu Üyesi ve Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, “Konut kredi faizleri yükselmeye başladı! Konut fiyatları düşer mi?” konulu yazısını kaleme aldı.

Konut kredi faizleri 13.31 seviyesine yükseldi!

Konut kredi faizi, 28 Ağustos haftasında 13.31 seviyesine gelerek yükselişini sürdürdü. Sektör temsilcileri düşük faiz dönemindeki canlanmanın bu faiz yükselişleri nedeniyle frenleneceğini belirtiyorlar.

Konut kredi faiz oranları Ağustos'un son haftasına nasıl başladı?

İhtiyaç - taşıt - konut kredisi faiz oranlarındaki düşüşle beraber otomobil ve konut satışlarında adeta bir patlama yaşandı. Peki konut kredi faiz oranları Ağustos'un son haftasına nasıl başladı?

98 konut kredi faizi Haberi

98 konut kredi faizi

Tüm sektörlerde olduğu gibi gayrimenkul sektörü de yıl sonuna büyük fırsatlar ile giriyor. Hem devlet teşvikleri hem kamu bankaları hem de firmaların sunduğu avantajlar için son günler yaklaşıyor. 

Yıl sonuna kadar sürecek olan devlet teşvikleri arasında en avantajlıları KDV ve tapu harcı indirimleri. Konut teslimlerinde uygulanan yüzde 18'lik KDV oranı, yüzde 8'e, tapu harcı oranı da yüzde 4'ten yüzde 3'e indirildi.

Kamu bankaları 120 aya kadar 0,98 kredi oranı sunuyor..

Geçtiğimiz hafta sonu başlayan Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank’ın kredili müşterisi olan firmaların ürettiği konutlardan satın almak isteyen bireysel müşteriler için; kampanyaya dâhil olan firmaların da katkısıyla aylık yüzde 0,98 faiz oranından 120 ay vadeye kadar “Konut Kredisi” kullanabilecekler. 

200 bin liralık 10 yıl vadeli krediyi yüzde 1.78 faiz oranı üzerinden konut kredisi...