18 / 04 / 2024

Abdul Rahman İnşaat adres

Abdul Rahman İnşaat adres

Abdul Rahman İnşaat Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile R.Mohd Radwan Barakat tarafından kuruldu. 

İktifa Grup İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İktifa Grup İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Rahman Chakallı tarafından kuruldu.

Steps Gayrimenkul Danışmanlık Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Steps Gayrimenkul Danışmanlık Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'de Mahmut Keşe ve Abdul Rahman Al Kılanı ortaklığında kuruldu!

Akgün Proje Yapı İnşaat Otomotiv Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgün Proje Yapı İnşaat Otomotiv Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Abdul Samet Akgün tarafından kuruldu.

Ruento Group Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ruento Group Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Rahman Hamza ve  Emre Altınbaş tarafından kuruldu.

Altın Yay Group İnşaat Gayrimenkul Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altın Yay Group İnşaat Gayrimenkul Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 1 milyon TL sermaye bedeli  ile Abdul Hadı Rahmanı, Ikramuddın Nızamuddın ve Seyfeddin Burhan tarafından kuruldu.

Royal Dekorasyon İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Dekorasyon İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 400 bin TL sermaye bedeli Abdul Rahman Muhı Eddın ve Talhat Salım tarafından kuruldu.

Watan General Trading İnşaat Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Watan General Trading İnşaat Tekstil Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mouaaz Hasan ve Obadah Abdul Rahman ortaklığında kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Elfelek İnşaat Ve Makina Mühendisliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elfelek İnşaat Ve Makina Mühendisliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Mostafa Alkhaled ve Abdul Rahman Al Khaled ortaklığında kuruldu. 

Marmara Saray İnşaat ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Saray İnşaat ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Rahman Arji tarafından kuruldu.

Abdul Rahman İnşaat Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abdul Rahman İnşaat Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile R.Mohd Radwan Barakat tarafından kuruldu. 

Alaqeeq Group İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaqeeq Group İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 1 milyon TL sermaye bedeli ile MHD Toufek Antar, Abdul Rahman Antar, Mohammad Anas Antar, Ahmad Antar ve MHD Taha Antar ortaklığında kuruldu. 

Damasturk Danışmanlık Emlak Pazarlama İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Damasturk Danışmanlık Emlak Pazarlama İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi Abdul Rahman Saloum ve Muaz Mohamad Hajmoez ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Abdul Rahman İnşaat adres Haberi

Abdul Rahman İnşaat adres

Abdul Rahman İnşaat Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile R.Mohd Radwan Barakat tarafından kuruldu. 

Abdul Rahman İnşaat Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-İNŞAAT -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları,beton,asfalt,karayolu,liman binaları,iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut,kooperatif meskenleri,kara ve demir yollarıhava meydanları,istasyonlar,otogarlar,otoparklar,garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri,tatil köyleri,okul inşaatı,eğitim merkezleri, öğrenci yurtları,gölet ve iskele,turistik konaklama, uçuş pistleri,sportif...