19 / 04 / 2024

Abdülhamit Gül kimdir

Abdülhamit Gül kimdir

Gaziantep Şahinbey Belediyesinin, Yazıcık Mahallesi'nde yürüttüğü kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yapılan konuşan AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül, vatandaşın kentsel dönüşüme olan memnuniyetinden bahsetti.

Şahinbey Yazıcık Konutları estetik bir yapıya sahip!

Şahinbey Belediyesinin, Yazıcık Mahallesinde yürüttüğü kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yapılan Yazıcık Konutlarında incelemelerde bulunan AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül,"Yazıcık Konutları çok estetik ve güzel bir yapıya sahip" dedi.

Abdülhamit Gül Şahinbey'e hayran kaldı!

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül, "Bize özgün yapısıyla emanet edilen sokakları gelecek nesillere aktaran Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na çok teşekkür ediyorum" dedi.

Konaklar aslına uygun restore ediliyor!

Konaklar aslına uygun restore ediliyor. Abdülhamit Gül, "Geleneksel sokakların aslına uygun bir şekilde korunarak muhafaza edilmesi, AK Partili Belediyecilik olarak bizim önem verdiğimiz bir çalışma" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığı açıklayan Şenol Gökner kimdir? Asıl mesleği ne?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığını duyuran Şenol Gökner, kimdir? İşte detaylar...

Türk lezzetleri dünya sofralarında! ABD’ye gıda ihracatımız son 4 yılda ikiye katlandı!

ABD’ye gıda ihracatımız son 4 yılda ikiye katlanarak 1,8 milyar doları geçti. 2023 yılında 2 milyar dolarlık ihracat hedeflenirken, orta vadede ise 5 milyar dolara ulaşılması hedefleniyor.

Özge Bulut Maraşlı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi olan Özge Bulut Maraşlı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Yeni İstanbul Valisi Davut Gül kimdir? Davut Gül kaç yaşında?

İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Valiliği görevini yürüten Davut Gül, İstanbul Valisi olarak atandı.

Saim Kılıç kimdir? Kaç yaşında ? Nereli?

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Saim Kılıç kimdir? Kaç yaşında? Prof. Dr. Saim Kılıç daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  Prof. Dr. Saim Kılıç'ın eğitim hayatı nasıldı?

Ercan Nuri Ergül kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Nuri Ergül kimdir? Kaç yaşında? Ercan Nuri Ergül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ercan Nuri Ergül'ün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ercan Nuri Ergül'ün hayatına dair merak edilenler.

Özge Bulut Maraşlı Kimdir? 

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A. Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Özge Bulut Maraşlı Kimdir? Özge Bulut Maraşlı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Özge Bulut Maraşlı'nın biyografisi..

Dev finans kuruluşundan dolarla ilgili çok kritik açıklama! Güçlü dolar hikayesi bitiyor mu?

ABD'de olumlu gelen enflasyon rakamının Fed'in faiz adımlarını yavaşlatması beklenirken, doların da diğer gelişmiş ülke paraları karşısında zayıflaması öngörülüyor. 2023 yılında ise güçlü dolar hikayesinin tamamen sona ermesi ve doların zayıflamaya başlaması beklentisi hakim. Euro ve Yen için ise to

Sermaye Piyasası Kurulu'na yeni başkan ataması kararı Resmi Gazete'de! İbrahim Ömer Gönül kimdir?

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Ali Fuat Taşkesenliğlu'nun görev süresinin dolması nedeniyle boşalan başkanlık makamına İbrahim Ömer Gönül atandı. İbrahim Ömer Gönül'ün atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. İbrahim Ömer Gönül kimdir, kaç yaşında, nereli?

Kerem Sabancı Kamışlı kimdir?

Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi Kerem Sabancı Kamışlı kimdir? Kerem Sabancı Kamışlı daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Kerem Sabancı Kamışlı'nın biyografisi...

Erdal Karagül kimdir?

Koray GYO Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı Erdal Karagül kimdir? Erdal Karagül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Erdal Karagül'ün biyografisi...

Levent Kılıç kimdir? 

Ziraat GYO Genel Müdür Yardımcısı Levent Kılıç kimdir? Levent Kılıç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Levent Kılıç'ın biyografisi...  

Abdulhamit Gül kimdir?

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül kimdir? Abdulhamit Gül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Abdulhamit Gül'ün biyografisi...

Abdülhamit Gül kimdir Haberi

Abdülhamit Gül kimdir

Şahinbey Belediyesinin, Yazıcık Mahallesi'nde yürüttüğü kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yapılan Yazıcık Konutları'nda incelemelerde bulunan AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül, "Yazıcık Konutları çok estetik ve güzel bir yapıya sahip" dedi. Şahinbey Belediye O Başkanı Mehmet Tahmazoğlu beraberinde AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül ile birlikte iftar öncesi vatandaşları ziyaret etti. Şahinbey ilçesinde ikamet eden aileleri ziyaret eden Gül ve Tahmazoğlu, vatandaşların hatırlarını sorarak sorunlarını dinlediler. 


GÜL: "VATANDAŞ MEMNUNİYETİ ÇOK ÖNEMLİ" 

Aile ziyaretinin ardından Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan Yazıcık Konutları'nı Başkan Tahmazoğlu ile birlikte gezen Milletvekili Gül konutların mimari yapısının çok güzel olduğunu söyledi. 

Yazıcık Konutlan'nın Gaziantep'in tarihi dokusuna uygun inşa edildiğini belirten Abdülhamit Gül şöyle konuştu: "Yazıcık Mahallesinde yaptığımız aile ziyaretlerinin ardından Şahinbey Belediyemiz tarafından yapılan kentsel dönüşüm alanını ziyaret ettik. Gerçekten...