19 / 04 / 2024

Acıbadem Grubu hastane

Acıbadem Grubu hastane

Doğuş ve Acıbadem grupları arasında yapılan protokolle Türkiye'nin tam teşekküllü çocuk hastanesi yapılacak. Ferit Şahenk, "Uzun zamandır hayalini kurduğum bir çocuk hastanesi projesi vardı" dedi.

Acıbadem'den Ataşehir'e hastane ve ofis projesi geliyor!

Acıbadem Sağlık Grubu'nun temelleri, 1991 senesinde Mehmet Ali Aydınlar önderliğinde atıldı. Birçok hastane projesine imza atan Acıbadem Sağlık Grubu,  Ataşehir'de hem ofis hem hastane projesini hayata geçiriyor.

Acıbadem Sağlık Grubu, Sırbistan'a giriyor!

Acıbadem Sağlık Hizmetleri ve Ticaret A.Ş. iştiraki Acıbadem City Clinic B.V. tarafından Sırbistan'daki Bel Medic'in hisselerinin yüzde 701'i, ACC BV tarafından alınacak.

Acıbadem Sağlık Grubu, Sırbistan’da hastane alıyor!

Acıbadem Sağlık Hizmetleri, iştiraki Acıbadem City Clinic BV (ACC BV) aracılığıyla Sırbistan’ın önde gelen özel sağlık sunucuları arasında yer alan Bel Medic Grup’u satın alıyor...

Acıbadem, yurtdışında hastane yatırımlarına hazırlanıyor!

Sağlık alanında verdiği hizmetlerle adından söz ettiren Acıbadem Grubu, yurt dışında hastane açmaya hazırlanıyor. Acıbadem Sağlık Grubu Genel Müdürü Tahsin Güney, özellikle Balkanlar'da yatırım yapmayı düşündüklerini dile getirdi. 

Acıbadem yeni projesini Londra'da yapacak!

Acıbadem Sağlık Grubu yeni yatırımlarını İngiltere Londra'da gerçekleştirmek istiyor. Aydınlar'ın verdiği bilgiye göre son olarak Batı Avrupa pazarına Hollanda'daki yatırımıyla giren Acıbadem Bulgaristan ve Makedonya'daki pazar liderliğini diğer Avrupa ülkelerine de taşımak istiyor.

Acıbadem Grubu rotasını yurt dışına çevirdi!

Acıbadem Grubu geçtiğimiz yıl cirosunu yüzde 32 artırarak beklentisinin üzerinde bir performans ortaya koydu. Halihazırda Türkiye'de 2 hastane yatırımına devam eden grup, önümüzdeki dönemde ise büyümek için rotayı yurt dışına çevirmiş durumda.

Acıbadem Maslak Hastanesi'ne 116 milyon dolarlık yeni yatırım!

Acıbadem Sağlık Grubu, yurt içinde artan hasta talebini karşılamak için Maslak Hastanesi’ni 116 milyon dolarlık yeni yatırımla büyüttü.

Acıbadem Hastanesi Avrupa'da büyümeyi sürdürecek!

Acıbadem Sağlık Grubu bugün beş ülkede 22 hastane, 20 tıp merkeziyle hizmet veriyor. Şirket, Avrupa'da büyümeyi sürdürecek.

Seven Four Life Acıbadem'de 1 milyon TL'ye 1+1! Yeni Proje!

Yediyol Şirketler Grubu'nun yeni projesi Seven Four Life projesi butik konseptli olarak Acıbadem'de yükseliyor. Seven Four Life Acıbadem'de 1 milyon TL'den başlayan fiyatlarla daire sahibi olunabiliyor.

Acıbadem'in yeni hastanesi Altunizade'de açıldı!

Acıbadem Grubu, 200 milyon dolarlık yatırımla Altunizade'de yeni hastane açtı. Üsküp, Sofya ve Irak Süleymaniye'de hastaneleri olan Acıbadem'in yeni hedefi Hollanda'da açmak.

Acıbadem Bulgaristan'da yeni hastane peşinde!

Geçen yıl yurtdışında yapılan en önemli satın alma operasyonlarından birine imza atan Acıbadem Sağlık Grubu’nun gözü yine Avrupa’da.

Acıbadem 3 ülkede hastane kuracak!

Bulgaristan’da 4 hastane ve 4 tıp merkezi alan Acıbadem Sağlık Grubu’nun Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, “Sırada Sırbistan ve Romanya var. Bir de Amsterdam’da bir hastane kuruyoruz. 5 yılda iki kat büyüyeceğiz” dedi.

Acıbadem Bulgaristan'da Tokuda ve City Clinic Grubu'nu satın aldı!

Acıbadem Bulgaristan`da Tokuda ve City Clinic Grubu bünyesine katarak Bulgaristan`da sağlık sektöründe dengeleri alt üst etti. Acıbadem bu yatırımın ardından 4 hastane ve 4 Tıp merkeziyle Bulgaristan`ın en büyük özel sağlık hizmet sunucusu oldu.

Acıbadem Grubu hastane Haberi

Acıbadem Grubu hastane

İstanbul'da 0-16 yaş gurubu çocuklara yönelik tanı ve tedavi hizmeti vermek amacıyla kurulacak olan Çocuk Hastanesi için Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Acıbadem Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ile Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk protokol imzaladılar. 


Acıbadem Üniversitesi ve Şahenk işbirliğiyle kurulacak hastane; çocuklara özel olarak tasarlanacak ve Türkiye'nin ve bölgenin tam teşekküllü çocuk hastanesi olacak. Ferit Şahenk, "Uzun zamandır hayalini kurduğum bir çocuk hastanesi projesi vardı. Mehmet Ali Aydınlar ile hayalimi gerçekleştirmeye çok yakınım. Yalnızca çocuklar için, doğumdan itibaren onları kucaklayacak dünyadaki en ileri teknolojileri ve Ar-Ge'yi bünyesinde barındıracak olan hastane projesi gerçekleşme yolunda" dedi. 


Mehmet Ali Aydınlar ise, "Bu hastane, çok sayıda çocuğun sağlığına kavuşmasına destek olacak. Burada çalışacak her personel pedagojik eğitimden...