16 / 04 / 2024

açılışı yapılan bakanlık tesisleri

açılışı yapılan bakanlık tesisleri

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, toplu açılış yapılan Bakanlık tesisleriyle ilgili iddiaları meclis gündemine taşıdı..

İBB tarafından açılışı yapılan Büyükada Oteli'nin fiyatı ortaya çıktı! Bakın gecelik ücreti ne kadarmış!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Orman Bakanlığı'nca satışa sunulan Adalar'daki bir tesisi satın alarak, İstanbulluların ve turistlerin kullanımına açtı. Peki, Büyükada Oteli'nin fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

O konuda ödeme yapan vatandaşlar paralarını geri alacak. Bakanlık duyurdu

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından önemli bir açıklama yapıldı. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada dönem ücretini ödeyen öğrencilere bu paralar geri verilecek.

Bakanlıktan son dakika hamlesi! Üç ülkeden yapılan ithalat mercek altında!

Ticaret Bakanlığı önemli bir adım atarak 3 ülkeden yapılan ithalata ilişkin soruşturma başlatma kararı aldı. Söz konusu ülkelerden ithalatı yapılan bazı ürünlerle ilgili soru işaretleri açıklığa kavuşturulacak. Peki Bakanlık ne amaçla soruşturma başlattı? 3 ülke neden mercek altına alındı? Soruştu

Memurları küplere bindiren açıklama! Yapılan zamlar yarıya indi! Haberi okuyan memurlar çılgına döndü!

Memur ve emeklilere yapılan zamların açıklanmasının ardından açıklamaların ardı arkası kesilmiyor. Memurları öfkelendiren ilgilendiren yeni bir açıklama daha yapıldı.

Sağlık Bakanlığı personel alım başvurusu nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı işçi alım şartları neler?

Sağlık Bakanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere 10 bin sürekli işçi alımı, 10 bin sözleşmeli personel alımı yapılacak. Bakanlık bünyesinde çalışmak isteyenler başvuruların nasıl yapılacağını ve başvuru şartlarını merak ediyorlar. İşte tüm detaylar...

1915 Çanakkale Köprüsü 26 Şubat'ta açılıyor! Büyük gün geldi!

Türkiye'de hayata geçirilmesi planlanan mega proje olan ve 18 Mart 2017 tarihinde temeli atılmış olan simgelerin köprüsü şeklinde nitelendirilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nde açılışın 26 Şubat tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılması hedefleniyor.

LideBir'den yabancılara yapılan konut satışları iptal oldu iddiasına ilişkin açıklama!

Yabancılara yapılan ‘düşük değerli’ değerleme raporlarından dolayı konut satışlarının iptal olduğu ve ülkeye dolar girişinin engellendiğine ilişkin iddialara Lisanslı Değerleme Şirketleri Birliği Derneği (LideBir) tarafından açıklama yapıldı.

Dünya Çevre Günü'nde 10 millet bahçesinin açılışı yapıldı!

5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında 10 millet bahçesinin daha açılışı yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu.

Yasaklar ne zaman bitiyor?  İçişleri Bakanlığı'ndan bu hafta sonu için son dakika açıklaması!

İçişleri Bakanlığı'ndan hafta içi ve hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağı hakkında açıklama yapıldı. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, hafta sonu sokağa çıkma yasağı saatleri duyurulurken marketlerin, bakkalların, kasapların ve manavların çalışma saatleri de vatandaşlar ile paylaşıldı...

Tekirdağ Şehir Hastanesi dev bir sağlık üssü olacak! 

Tekirdağ Sağlık Müdürü Ali Cengiz Kalkan,  geçtiğimiz haftalarda açılışı yapılan Tekirdağ İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'nin detayları hakkında bilgi verdi. Kalkan, hastanenin bölgenin sağlık üssü olacağını dile getirdi.

Gaziantep OSB'de açılışı yapılan 300 fabrika meclis gündeminde!

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'nde açılışı yapılan 300 fabrikaya dair çeşitli iddialar meclis gündemine taşındı. Saadet Parti'li Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yıkılan veya onarılmayan Bakanlık binaları mecliste!

Bakanlığa bağlı birimlere ait binaların depreme dayanıklılık kontrolleri ile güçlendirme yapılan, yıkılan veya onarımı yapılmayan bina sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

ÇOMÜ Ağaköy Yerleşke Camisi'nin açılışı yapıldı! 

Temeli 2016 yılında atılan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Biga Ağaköy Yerleşkesi Cami'nin açılış töreni yapıldı. 

açılışı yapılan bakanlık tesisleri Haberi

açılışı yapılan bakanlık tesisleri

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, toplu açılış yapılan Bakanlık tesisleriyle ilgili iddialara ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanrıkulu sorularını başta Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanlığı olmak üzere tüm bakanlıklara iletti.

Tanrıkulu'nun soruları

1) Bakanlığınıza bağlı olan Kurum ve Kuruluşlara ait daha öncede hizmete açılan tesisler hangileridir?

2) Bu tesisleri tekrar toplu açılış yapıldığı tesislerin içinde olduğu iddialar doğru mudur?

3) Açılışı yapılan tesislerin çoğunun tadilatı yapılan tesisler olduğu iddiaları doğru mudur? İllere göre dağılımları nedir?

4) Bakanlığınıza bağlı olan Kurum ve Kuruluşlara ait bu açılışların giderleri hangi kurum ve kuruluşlar tarafından karşılanmıştır?

5) Bakanlığınıza bağlı olan Kurum ve Kuruluşlara ait bu tesislerin temelleri hangi tarihte atıldı? İhale bedelleri nedi? Bu tesislerin maliyeti nedir?

6) Açılışı yapılan bu tesisler hangi firma tarafında yapıldı?

7) Hangi tarihte...