29 / 03 / 2024

Acity AVM genişmele projesi

Acity AVM genişmele projesi

ECE Türkiye tarafından yönetilmekte olan Acity Alışveriş Merkezi'nin genişleme projesi tamamlandı. Acity Alışveriş Merkezi, 12 aylık inşaatın ardından büyüyen yüzü ve yeni kimliği ile kapılarını ziyaretçilerine açtı...

Evidea, Adana’daki ilk mağazasını 01 Burda AVM’de açıyor. İşte 30 Eylül Evidea fiyat listesi ve açılışa özel fiyatlar

Ev ve yaşam ürünleri sektöründe geniş ürün yelpazesi sunan Evidea, Adana’daki ilk mağazasını eğlencenin, buluşmanın adresi 01 Burda AVM’de açıyor.

Hummel M1Konya AVM’de mağaza açtı!

Hummel, geniş marka karması ile Konya ve çevresi için kıymetli yaşam merkezi olan M1Konya AVM'de mağaza açtı.

Babyplus ve Milano Glass Next Level AVM'de mağaza açtı!

Misafirlerini her geçen gün genişleyen marka karması ile karşılamayı sürdüren Next Level AVM'de iki yeni mağaza daha hizmete açıldı.

So CHIC, M1Konya AVM'de mağaza açtı!

Geniş marka karması ile Konya ve çevresi için kıymetli bir yaşam merkezi haline gelen M1Konya AVM, So CHIC’i Konyalılar ile buluşturuyor.

Evidea Vega İstanbul AVM mağazası 25 Eylül'de açılıyor!

Evidea, perakende ağını genişletmek amacıyla mağaza yatırımlarını sürdürüyor. Evidea’nın Vega İstanbul AVM’deki mağazası 25 Eylül Cuma günü açılacak. Çamsan Park ve Sakarya Cadde 54’teki Evidea mağazaları da yakında kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Simit Sarayı, M1Konya AVM'de şube açtı!

Geniş marka karmasıyla Konya ve çevresi için kıymetli bir yaşam merkezi olan M1Konya AVM, Türkiye’nin en önemli markalarından Simit Sarayı’nı ziyaretçilerin hizmetine açtı.

AVM yatırımcılarından ekonomiye destek!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD), Geniş Katılımlı Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda AVM’ler TL ile kirayı görüşmek için bir araya geldi.

ACity Premium AVM 60 milyon dolarlık yatırımla büyütülüyor!

A1 Grup ve ECE Türkiye, Ankara’daki ACity Premium Outlet Alışveriş Merkezi’nin, büyüyen perakende pazarındaki mevcut güçlü konumunu pekiştirmek ve “premium outlet” konseptini öne çıkararak ziyaretçilerinin alışveriş deneyimini en üst seviyeye taşımak için büyütülecek. 

Paşabahçe Konya Kentplaza AVM'de mağaza açtı!

Paşabahçe Mağazaları, son mağazasını Konya Kentplaza AVM’de açtı. Konyalılar’ı Paşabahçe Mağazaları’nın şık ürünlerinden oluşan geniş bir ürün portföyü bekliyor.

M1 Adana AVM yeni projesi basın toplantısı 3 Haziran'da!

METRO PROPERTIES ve FİBA Group’un ortak yatırımı olan M1 Adana AVM, 2017'de hayata geçirmeyi planladığı yenilenme ve büyüme projesiyle birlikte hizmet alanını genişletiyor.

Simit Sarayı 41 Burda AVM’de mağaza açtı!

Yüksek kalite anlayışı ve geniş ürün yelpazesi ile gün boyu lezzet tutkunlarını ağırlayan Simit Sarayı 21 Ocak Perşembe günü kentin yeni yaşam merkezi 41 Burda AVM’de açıldı.

Kiğılı Ankara Podium AVM'de mağaza açtı!

Türkiye'nin erkek giyim markası Kiğılı, mağazalarına bir yenisini daha ekleyerek satış ağını genişletiyor. Yurt içinde 67 şehirde 225 mağaza met veren Kiğılı, Ankara'daki 20. mağazasını Podium AVM'de açtı.

İnegöl Mobiliyum AVM'de 200 yerli marka!

Mobilya alışveriş merkezi "Mobiliyum" İnegöl'de açıldı. AVM, 200 yerli mobilya üreticisini tek bir çatı altında buluşturuyor. Mobiliyum AVM geniş ürün yelpazesine sahip.

Acity AVM genişmele projesi Haberi

Acity AVM genişmele projesi

Türkiye'de büyük ölçekli alışveriş merkezi projelerinin geliştirilmesi, planlanması, gerçekleştirilmesi, kiralanması ve yönetimi alanında hizmet vererek başarılı projelere imza atan ECE Türkiye tarafından yönetilmekte olan Acity Alışveriş Merkezi'nin genişleme projesi tamamlandı. Acity Alışveriş Merkezi, 12 aylık inşaatın ardından büyüyen yüzü ve yeni kimliği ile kapılarını ziyaretçilerine açtı. Hayata geçirilen genişleme projesi ile kiralanabilir alanı 25 bin metrekareden 39 bin metrekareye çıkan Acit/de, beş kat üzerinde 170 mağaza, restoran ve kafeler, terası da olan bir yeme-içme alam ile eğlence üniteleri yer alıyor. Alışveriş Merkezi, 2.700 araçlık park yeri kapasitesine sahip. Al Grup, toplam yatırım hacmi 175 milyon ABD Doları olan Alışveriş Merkezi'nin yatırımcısı ve sahibi. 


Alışveriş Merkezi'nin kiralaması ve uzun dönemli yönetimi, Temmuz 2013'ten bu yana ECE Türkiye tarafından yürütülüyor. ECE Türkiye...