26 / 04 / 2024

Acunkent eylemleri

Acunkent eylemleri

Acunkent projesinde inşaat çalışmaları yeniden başladı. 9 ay içerisinde bitirilmesi planlanan Acunkent projesinin tamamlanmasını sabırla bekleyen Acunkent mağdurları bu süre içerisinde toplu eylemlere devam edecek.

Konut mağdurları dikkat! Sevindirici haber geldi!

Acunkent mağdurlarının akılalmaz iddialarda bulunduğu proje için sevindirici haber geldi. İşte mahkemenin verdiği o karar...

Acunkent Mağdurları Konut Yapı Kooperatifi kuruldu!

Uluhan Grup'un Esenyurt'ta hayata geçireceği projeden ev alıp mağdur olan vatandaşlar Acunkent Mağdurları Konut Yapı Kooperatifi'ni kurdu.

Uzungöl’de kaçak yapı yıkımına tepki!

Trabzon Uzungöl’de imar barışına uygun olmayan kaçak yapıların yıkımı devam ederken, Uzungöllü vatandaşlar eylemleri sürüyor. Yıkımlara tepki gösteren Uzungöl Platformu üyeleri seslerini Cumhurbaşkanına duyurmak için Ankara’ya gidiyor.

Ömer Faruk Kavurmacı'nın duruşması bugün!

FETÖ iş dünyası yapılanmasına yönelik davada tutuklu yargılanan Ömer Faruk Kavurmacı, bilirkişi raporuna ilişkin "Ağabeyimin ve bazı çalışanların eylemleri konusunda bilgi sahibi değilim. Çalışanlar da benim dahlim olmadığını söylemişlerdir." dedi.

Ahmet Hakan: Yeni Havalimanı eyleminde Çalışma Bakanı nerede?

Köşe yazarı Ahmet Hakan, İstanbul Yeni Havalimanı eylemleri için "Çalışma Bakanı nerededir? AK Parti milletvekilleri neden gidip iddiaları incelememektedir? Neden müfettişler olaya el atmamaktadır? "diyor...

BM İsrail'in yeni yerleşim planını kınadı!

Birleşmiş Milletler: "Barışa ve iki devletli çözüme zarar veren tüm tek yanlı eylemleri bir kez daha kınıyoruz" şeklinde açıklama yaptı.

Acunkent mağdurları Kısıklı'da eylem yaptı!

Acunkent mağdurları seslerini duyurabilmek için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın evinin bulunduğu Üsküdar Kısıklı'da eylem yaptı.

Büyükçekmece Acunkent'te satılık 2 dükkan 6.1 milyon TL'ye!

İstanbul Büyükçekmece'de Acunkent Sitesi dahilinde 10 bin 218 metrekare alan üzerinde yer alan iki dükkan satışa sunuluyor. Dükkanların toplam satış bedeli 6 milyon 184 bin 200 TL olarak belirtiliyor.

Acunkent mağdurları sorunun Meclis gündemine taşınmasını istiyor!

ESENYURT bölgesinde satışı yapılan çok sayıda inşaat projesi yarım kaldı. Anılan projelerden biri de Uluhan Grup'un üstlendiği Acunkent projesi. Acunkent mağdurları yaşadıkları sorunun Meclis gündemine taşınmasını istedi.

Acunkent mağdurları Uluhan Grup'la görüşecek!

Acunkent mağdurları sessizliğini bozdu ve dün proje önünce toplanarak yeni bir protesto gösterisi gerçekleştirdi.

Acunkent mağdurları sessizliğini bozdu!

Uluhan Grup'un yarım kalan projesi Acunkent mağdurları sessizliğini bozdu, mağdurlar pazar günü saat 13:00'de proje önünde toplanıp bir protesto gösterisi gerçekleştirecek.

Esenyurt Acunkent Sitesi'ndeki 173 ev icradan satılıyor!

Büyükçekmece 2. İcra Dairesi, Esenyurt'ta yer alan Acunkent Sitesi'ndeki 173 daire satışa çıkarıyor. Gayrimenkullerin satış bedeli 19 milyon 728 bin TL olarak belirlendi.

Acunkent mağdurlarından yeni dava!

Uluhan Grup'un yarım kalan projesi Acunkent'in mağdurları bir araya gelerek yeni bir dava açtı. İnşaatın zamanında tamamlanamadığını ve yüklü miktarda fark istendiği için ceza davası açtıklarını belirten mağdurlar evlerini istiyor.

Acunkent eylemleri Haberi

Acunkent eylemleri


Esenyurt'taki Acunkent projesi için ilk kazmayı Mart 2010'da vuran Uluhan Grup'ta işler yolunda gitmeyince önce Babil Kuleleleri sonra da Acunkent’e haciz geldi.


Projeden daire alan hak sahipleri Acunkent projesini ve evlerini kurtarmak için kolları sıvadılar. Sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta "Acunkent Mağdurları" grubu altında örgütlenen hak sahipleri 18 mükerrer satışın yapıldığını ortaya çıkardı. 


Taksimdeki Beylikdüzü ve Esenyurt inşaat mağdurları tarafından gerçekleştirilen eyleme destek veren Acunkent mağdurları 3 ay önce Uluhan Grup'a nitelikli dolandırıcılık davası açmıştı.


Acunkent projesinde son durum ne?


Kasım 2012'de sahiplerine teslim edilmesi gereken Acunkent projesinde inşaat çalışmaları şecere yapıyla ve taşeron firma olan Akyürek Dış Cephe-Mertsoy İnşaat'la yeniden başladı. 9 ay içerisinde bitirilmesi planlanan Acunkent projesinin tamamlanmasını sabırla bekleyen Acunkent mağdurları toplu eylemlere devam edecek.



Ceren...