18 / 04 / 2024

Adam Yelken

Adam Yelken

Akça Otelcilik Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Doğan Yılancıoğlu, Ahmet Uyan, Suna Gönül Pelister, Adam Yelken, Marsan Marmara Holding tarafından 235 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Dap Adam Kule nerede?

Daire fiyatlarının 200 bin TL'den başlangıç gösterdiği Dap Adam Kule Rezidans projesinde lansman avantajlarıyla satışlar devam ediyor. Peki Dap Adam Kule nerede?

Dap Adam Kule fiyat!

Dap Adam Kule fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 200 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Dap Adam Kule projesinde daire tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Adam Kule Dap Yapı Dragos Evleri!

Adam Kule Dap Yapı Dragos Evleri Dap Dalga Kule ve Vazo Kule'ye yakın konumda inşa ediliyor. Dragos Adam Kule projesi Dap Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor.

Adam Kule Rezidans iletişim!

Adam Kule Rezidans iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 9 327 olarak belirledi. Dap Adam Kule Rezidans projesinde daire fiyatları 200 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Dragos Adam Kule Rezidans teslim tarihi!

Dragos Adam Kule Rezidans teslim tarihi 2018 yılı olarak belirlendi. Tek blok halinde yükselen Dragos Adam Kule Rezidans projesi DAP yapı imzasıyla hayata geçiriliyor.

Adam Kule Rezidans ne zaman teslim?

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe-Dragos' ta hayata geçirilen Adam Kule Rezidans projesinde dairelerin fiyatları 200 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Adam Kule Rezidans ne zaman teslim edilecek?

Dragos Adam Kule Evleri teslim tarihi!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe-Dragos' ta hayata geçirilen proje yüzde 10 indirim sağlanıyor. Dragos Adam Kule Evleri teslim tarihi olarak 36 ay sonra yapılması planlanıyor.

Dap Yapı Adam Kule Rezidans fiyat!

Ödeme planı kapsamında projede yüzde 10 indirim sağlanan proje İstanbul Anadolu Yakası Maltepe-Dragos'ta hayata geçiriliyor. Dap Yapı Adam Kule Rezidans fiyatları 200 bin TL'den başlıyor.

Adam Kule tatil kampanyası!

Daire tiplerinin 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği projede toplam 350 adet daire bulunuyor. Adam Kule tatil kampanyası kapsamında 15 ile 28 Mayıs arasında home office veya rezidans alana Avrupa tatili hediye ediliyor.

Adam Kule'de home office veya rezidans alana, Avrupa tatili hediye!

Daire alanları 46 metrekareden başlangıç gösterdiği proje de 27 kat şeklinde yükseliyor. Adam Kule' de home office veya rezidans alana, Avrupa tatili hediye kampanyası başladı.

Adam Kule Evleri nerede?

Maltepe Adam Kule projesinde ev fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Projede daire fiyatları 200 bin TL'den başlıyor. Peki Adam Kule Evleri nerede?

Maltepe Adam Kule ev fiyatları!

Maltepe Adam Kule ev fiyatları , dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. İstanbul Anadolu Yakası’nda hayata geçirilen Adam Kule projesi 36 ay sonra teslim edilecek.

Adam Kule telefon!

Adam Kule telefon numarası 444 9 327 olarak belirlendi. Dap Yapı imzası taşıyan Adam Kule Maltepe projesinde dairelerin fiyatları 200 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Adam Yelken Haberi

Adam Yelken

Akça Otelcilik Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Doğan Yılancıoğlu, Ahmet Uyan, Suna Gönül Pelister, Adam Yelken, Marsan Marmara Holding tarafından 235 bin TL'lik sermaye ile 28 Mart'ta kuruldu. 


Akça Otelcilik Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi iş konusu; Yurt içi ve yurt dışı her türlü turizm ve seyahat faaliyetlerinde bulunmak yerli ve yabancı turizm şirketleriniilgili mevzuat hükümlerine göre tüm acentalık ve mümessillik hizmetlerini yapmak.


Akça Otelcilik Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi adres: Sarıyer, Köybaşı Caddesi, Terzibaşı Sokak,...