28 / 03 / 2024

adana Engelsiz Yaşam Merkezi

adana Engelsiz Yaşam Merkezi

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Vali Mahmut Demirtaş ile birlikte Karataş’ta hayata geçirilen Engelsiz Yaşam Merkezi’ni inceledi.

Adana’ya Engelsiz Yaşam Merkezi müjdesi!

Adana Büyükşehir Belediyesi, Karataş iliçesinde engelli atletizm pistinden, olimpik havuza, at binme alanından, kongre merkezine kadar çok sayıda tesisi barındıracak Engelsiz Yaşam Merkezi projesi için çalışmaları hızlandırdı.

Aykal Nirvana'da yaşam Eylül 2023'te başlıyor!

Aykal İnşaat tarafından Adana'da hayata geçen Aykal Nirvana projesinde yaşam 2023 Eylül'de başlayacak. İşte projenin detayları...

Adana'da depremzedeler için kurulan 514 konteynerde yaşam başladı!

Adana'nın Çukurova ilçesinde kurulan, içinde lavabo, duş, mutfak, buzdolabı, ocak ve termosifonun yer aldığı 514 konteynerde yaşam başladı...

Kayseri’de engelsiz yaşam merkezinin temeli atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması planlanan engelsiz yaşam merkezi ve tenis kortlarının temeli düzenlenen törenle atıldı.

Adana'da inşaattan düşen kişi yaşamını yitirdi!

merkez Yüreğir ilçesi Atakent Mahallesi'nde inşaat halindeki binadan düşen kişi yaşamını yitirdi.

Adana'da tarım işçileri için Yaşam Merkezi inşa ediliyor!

Adana'da mevsimlik tarım işçileri için "Yaşam Merkezi" hayata geçiriliyor. Merkez tamamlanma aşamasına geldi.

Kayseri Engelsiz Yaşam Merkezi'nin inşaatı tam gaz!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç Talas Yolunda inşaatı devam eden Engelsiz Yaşam Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

3 ayda 40 engelsiz gündüzlü yaşam merkezi açtık!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk yaptığı açıklamada son 3 ayda engelliler için 40 gündüzlü yaşam merkezi açtıklarını söyledi.

Kayseri Engelsiz Yaşam Evi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin en kapsamlı, en modern, en büyük Engelsiz Yaşam Merkezi’ni Kayseri’ye kazandırıyor.

Burdur Engelsiz Yaşam Merkezi hizmete açıldı!

Kentteki çalışmalarına devam eden Burdur Belediyesi, hayata geçirdiği engelsiz yaşam merkezini hizmete açtı.

Kastamonu Kuzeykent'e engelsiz yaşam merkezi müjdesi!

Kastamonu’nun en büyük mahallesi olan Kuzeykent’te 5 yıldır muhtarlık görevini yürüten Ayhan Kılıç, kısa süre önce engelsiz yaşam merkezinin yapımına başlanacağını söyledi.

Üsküdar Engelsiz Yaşam Merkezi açıldı!

Toplumsal fayda odaklı projeleriyle sosyal belediyecilikte ilklerin mimarı olan Üsküdar Belediyesi yarıtımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Türkiye’nin En Kapsamlı Engelsiz Yaşam Merkezi, Bulgurlu’da hizmete açıldı. 

Üsküdar Engelsiz Yaşam Merkezi yarın açılıyor!

Üsküdar Belediyesi, Türkiye’nin En Kapsamlı Engelsiz Yaşam Merkezi’ni yarın hizmete açıyor...

Bursa Engelsiz Yaşam Merkezi açıldı!

 Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından engelli vatandaşlara yönelik projeler kapsamında hayata geçirilen ‘Engelsiz Yaşam Merkezi’ni hizmete açtı.

adana Engelsiz Yaşam Merkezi Haberi

adana Engelsiz Yaşam Merkezi


Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve Adana Valisi Mahmut Demirtaş Karataş ilçesi, Yemişli köyünde daha önceden İncirlik Hava Üssü’ne bağlı olan ve “eski radar bölgesi” olarak da bilinen alanda hayata geçirilen “Engelsiz Yaşam Merkezi"ni inceledi.


Karataş Engelsiz Yaşam Merkezi 3 kat 44 odadan oluşuyor. Binada tam donanımlı örnek bir oda mevcut. 8 ayrı Avrupa Birliği ülkesinde yapılan incelemelere rağmen bu kadar büyük boyutta bir engelsiz yaşam merkezi olmadığı ve yapılacak merkezin Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük engelsiz yaşam merkezi olacağı belirtildi.



Adana Büyükşehir...