17 / 04 / 2024

Adana turizmi 2015 toplantısı

Adana turizmi 2015 toplantısı

Anadolu Efes, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve UNDP bu yıl ilk kez Gelecek Turizmde Sürdürülebilir Turizm Destek Fonu kapsamında Kapasite Geliştirme Seminerleri düzenlemeye başladı.

Adana Şehir Hastanesi bugün açılacak!

Rönesans Sağlık Yatırım tarafından Mart 2015'te inşasına başlanan Adana Şehir Hastanesi açılıyor.

Adana Şehir Hastanesi bugün açılıyor!

Mart 2015'te inşasına başlanan Adana Şehir Hastanesi açılıyor. Hastanede günlük 16 bini aşkın kişiye sağlık hizmeti sunulacak .

Adana Şehir Hastanesi yarın açılıyor!

Rönesans Holding grup şirketlerinden Rönesans Sağlık Yatırım önderliğinde Mart 2015’te inşasına başlanan Adana Şehir Hastanesi yarın açılıyor.

Divan Adana Oteli 2015 yılsonu revize değerleme raporu!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Şirketi, Divan Adana Oteli ve bağımsız bölümlerine ilişkin yıl sonu revize değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Adana Sinanpaşa Mahallesi'ndeki dönüşüm ne durumda?

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi Ak Parti Grup Başkan Vekili Ozan Gülaçtı, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin 2015 Mali Yılı Faaliyet Raporu’nu değerlendirdi. Toplantıda Sinanpaşa Mahallesi'ndeki dönüşüm de ele alındı.

Adana Entegre Sağlık Kampüsü'nün inşaatında son durum!

Rönesans Sağlık Yatırım A.Ş (RSY) önderliğinde 2015 yılı Mart ayında inşaatına başlanılan Adana Entegre Sağlık Kampüsü’nde yolun yarısına ulaşıldı. Kampüsün dış cephesi tamamlanmak üzere.

Adana Kozan'da İmar Mevzuatı Eğitimi tamamlandı!

Adana Kozan Belediyesi'nin Çukurova Kalkınma Ajansı'nın (ÇKA) 2015 yılı Teknik Destek Programı kapsamında, meclis üyeleri ve İmar-Şehircilik Müdürlüğü personeli için düzenlediği 'İmar Mevzuatı Eğitimi' tamamlandı.

Adana Çimento 2015 yılı faaliyet raporu!

Adana Çimento Sanayi T.A.Ş., 1 Ocak 2015 - 31 Aralık 2015 dönemine ait faaliyet raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. KAP'a bildirilen rapor şöyle...

Adana Çimento 2015 yılı finansal tablolarını açıkladı!

Adana Çimento Sanayi T.A.Ş., denetimden geçmiş 31 Aralık 2015 tarihli konsolide finansal durum tablosu ile finansal tablolarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte raporlar...

Adana ve Mersin'de konut satışı arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan rakamlara göre Adana ve Mersin'de konut satışları arttı. Adana'da 2015 yılında satılan konutların 9 bin 53'ünü ipotekli satışlar oluşturdu.

Konut fiyatları 2015'te yüzde 20 arttı!

Sektör temsilcilerine göre, 2015 yılında satış fiyatı yüzde 20 artan konut, yatırımcısına en çok kar sağlayan yatırım araçlarından oldu. Baygan: "Adana, Türkiye'nin en büyük 7 şehri arasında yüzde 29,31 ile satış fiyatını en çok artıran şehir oldu" dedi.

Adana'da konut satışları yüzde 13 arttı!

TÜİK verilerinden derlediği bilgilere göre, Adana'daki konut satışları 2015'te 2014 yılına göre yüzde 13 arttı. 2014 yılında 20 bin 897 olan konut satışları, 2015'te 23 bin 413 olarak gerçekleşti.

TSKB Adana Divan Oteli'nin 2015 değerleme raporunu yayınladı!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Divan Adana Oteli ve bağımsız bölümlerine ilişkin yıl sonu değerleme raporunu yayınladı

Adana turizmi 2015 toplantısı Haberi

Adana turizmi 2015 toplantısı

Katılım sağlayan yerel paydaşları Sürdürülebilir Turizm Destek Fonu. sürdürülebilir turizm. 

proje uygulama ve yönetme konularında bilgilendirmek amacıyla düzenlenen Kapasite Geliştirme Seminerleri nin üçüncüsü. Adana Hilton Otel'de yapıldı. 



Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Anadolu Efes Kurumsal İletişim Yöneticisi Ercan Meral. Anadolu Efes'in kurumsal sosyal sorumluluk yaklaşımının en önemli ayağı olan yerel kalkınmayı ve sürdürülebilir turizmi temel alan Gelecek Turizmde Projesi'nden bahsetti. Meral konuşmasında. "Gelecek Turizmde, özel sektör, kamu ve sivil toplum kuruluşu işbirliğiyle yerelden edindiği tecrübeyi ulusal boyuta taşıyan önemli bir projedir. Projenin başarısında bu güçlü işbirliğinin rolü çok büyük. 7 yıldır süren Gelecek Turizmde Projesi ile sürdürülebilir turizm modelleri yaratarak yerel kalkınmayı destekliyoruz" dedi. 




Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü Kültür ve Turizm Uzmanı Beril Yamaner ise yaptığı konuşmada Bakanlık...