18 / 04 / 2024

Adapazarında projeler

Adapazarında projeler

Adapazarı'nda inşaat sektörünün beklentisi Meclis'e taşındı. Büyükşehir Belediye Meclisinde kat sınırının 3 kata çıkarılması gündeme geldi. Zeki Toçoğlu ' Balansız bozmadan bir şeyler yapıp kamuoyuna ilan edeceğiz' dedi...

İki ildeki 15 adet iş yeri kiraya veriliyor! 1.000 TL'den başlayan aylık kira bedelleriyle...

Sakarya Adapazarı'nda ve Denizli Acıpayam'da yer alan toplam 15 adet iş yeri aylık 1.000 TL'den başlayan bedellerle kiraya veriliyor. İşte o kiralamalar ile ilgili merak edilenler...

Halk GYO ve Haldız İnşaat'tan Sakarya’ya 3,5 milyar TL’lik yatırım!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Haldız İnşaat, Sakarya Adapazarı'nda 3,5 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı. İstanbullulardan yoğun talep gören projenin teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor. 

Luxera'dan yeni kampanya! 3 projede hem indirim hem de 120 ay vade fırsatı!

İstanbul’un en değerli lokasyonlarında projeler hayata geçiren Luxera, satışları devam eden Başakşehir, Arnavutköy ve Güneşli projeleri için yeni bir kampanya başlattı.

Sakarya Büyükşehir imarlı 2 gayrimenkul satacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Sakarya Hendek ve Adapazarı'nda yer alan imarlı iki gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. İşte ihale ile ilgili detaylar...

Adapazarı'nda 8 adet arsa satılıyor! Belediye tarihi verdi! 

Adapazarı Belediye Başkanlığı, Sakarya ili, Adapazarı ilçesinde yer alan 8 adet arsayı satıyor. Peki Adapazarı'nda yer alan arsaların fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? 

Adapazarı Belediyesi 3 iş yeri satacak! Taksitle iş yeri fırsatını kaçırmayın!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Sakarya Adapazarı'nda yer alan üç adet iş yerini satışa çıkardı. Taksit imkanı sağlanan iş yerlerinin satış ihalesi 29 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

O ilde 13 adet arsa satılıyor! Arsa sahibi olmak isteyenler dikkat! 

Sakarya Adapazarı Belediyesi, Sakarya ili, Adapazarı ilçesinde yer alan 13 adet arsayı satıyor. Peki Adapazarı'nda yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

TOKİ Sakarya Adapazarı 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Sakarya Adapazarı sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Sakarya Adapazarı’nda kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Sakarya Adapazarı’nda inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Sakarya Adapazarı sosyal konut projesi...

Sakarya'da kışladaki inşaatta göçük! 2 işçi toprak altında kaldı!

Sakarya Adapazarı'nda yer alan askeri kışladaki bir inşaatta yaşanan göçük sebebiyle 2 işçi toprak altında kaldı.

Dünyanın en uzun tünelinde Türk imzası! 

Yurt dışında projeler hayata geçiren Mono Steel, Dünyanın en uzun tüneli olan Gotthard Base’de yer alacak...

Adapazarı'nda 14.6 milyon TL'ye satılık ofis ve iş yerleri!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Adapazarı'nda yer alan ofis ve iş yerlerini 14 milyon 624 bin 270 TL bedelle satışa çıkardı.

Adapazarı'nda 31 mahalle dönüşecek! 

Sakarya Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, ilçe genelinde 31 mahalle için kentsel dönüşüm çalışmalarının yapıldığını dile getirerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

Adapazarı'nda 18 milyon TL'ye icradan satılık iş yeri!

T.C. Sakarya 3. İcra Dairesi, Sakarya ili, Adapazarı ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi, Çark Caddesi'nde yer alan iş yerini 18 milyon TL'ye satıyor. 

Adapazarında projeler Haberi

Adapazarında projeler

İptal edilen imar yönetmeliği yeniden hazırlanırken kat adedi 3'e çıkartılabilir. Toplantıda MHP'li üye Metin Ökden kat sınırlamasıyla ilgili belediyelerin uygulamaları olduğunu belirtirken "Merkezde bulunan 3 ilçede ayrı ayrı yönetmelik var. Erenler ve Adapazan'nda bodrum kata izin alamazken, Serpan'da bodrum kata izin alıyorsunuz. 

Temennimiz bu imar planlarının tek bir standartta oluşturularak, şehrimizin önünün bir an önce açılmasıdır" dedi. 



Ökden'in konuşmasına cevap veren Başkanı Zeki Toçoğlu, "Balansı bozmadan bir şeyler yapıp, kamuoyuna ilan edeceğiz. Yoğunluk ve kat yüksekliği koruyarak bu işi nasıl hallederiz bakacağız" şeklinde konuştu. 

Ökden'in yeniden kat artırımına gidilerek bu sorunun çözülebileceğini söylemesi üzerine Başkan Toçoğlu, "Bu konuşmalar şehri beklentiye sokmasın. Sakarya'da belli bir yerleşim tarzı var. Her yerde çok katlı binalar olacak değil" 


Yeni...