26 / 04 / 2024

Adem Çukur

Adem Çukur

Melca Enerji Anonim Şirketi, Adem Çukur Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Melda Çukur Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 17 Mart'ta Büyükçekmece, Fatih Mahallesi'nde kuruldu.

KCA Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

KCA Enerji Anonim Şirketi, Adem Çukur Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Kerim Çukur Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 17 Mart'ta Büyükçekmece, Fatih Mahallesi'nde kuruldu.

FCA Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

FCA Enerji Anonim Şirketi, Adem Çukur Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Funda Çukur Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 17 Mart'ta Büyükçekmece, Fatih Mahallesi, Umut Reis Caddesi'nde kuruldu.

DCA Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

DCA Enerji Anonim Şirketi, Adem Çukur Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Döndü Çukur Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 17 Mart'ta Büyükçekmece, Fatih Mahallesi'nde kuruldu.

Yapyapı İnşaat Gıda Enerji Turizm Petrol İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapyapı İnşaat Gıda Enerji Turizm Petrol İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adem Çukur tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Temmuz'da kuruldu.

Yapıyapı İnşaat Gıda Enerji Turizm Petrol İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıyapı İnşaat Gıda Enerji Turizm Petrol İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adem Çukur tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Temmuz'da kuruldu.

Area İnşaat Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi Adem Yavuz Şubesi açıldı!

Area İnşaat Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi Adem Yavuz Şubesi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Berkin Saygı tarafından açıldı.

Adem Danışmanlık Ajans Emlak Bilişim Hizmetleri  Limited Şirketi kuruldu!

Adem Danışmanlık Ajans Emlak Bilişim Hizmetleri  Limited Şirketi  Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet Aykaş kuruldu.

Adem Internatıonal İthalat İhracat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adem Internatıonal İthalat İhracat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  1 milyon TL sermaye bedeli  ile  Eman   Al-Khatib tarafından kuruldu.

İlkay Girgin Erdoğan'dan Çukur dizisi oyuncularının aldığı araziye ilişkin açıklama!

Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, Çukur dizisi oyuncularının aldığı araziye ilişkin açıklama yaptı. Suç duyurusunda bulunduklarını belirten Erdoğan, "Biliyorsunuz ki toplumda örnek olması gerekenler bu insanlar. Bizim için fark etmiyor o gayrimenkulün sahibinin kim olduğu" dedi.

Karaburun Belediyesi'nden Çukur dizisi oyuncularının inşaatına suç duyurusu!

Geçtiğimiz Pazartesi final yapan Çukur dizisinin başrol oyuncularının İzmir'in Karaburun İlçesi'nde satın aldıkları ortaya çıktı. Karaburun Belediyesi söz konusu arsanın SİT alanı olması nedeniyle suç duyurusunda bulundu.

Adem Atmaca açıkladı: Başakşehir'deki arsanın KİPTAŞ'a satış detayları belli oldu!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gündeme getirdiği önceki yönetim sırasında KİPTAŞ'ın Başakşehir’de yer alan projesinde 36 milyon dolarlık kamu zararı olduğunu aktardı. KİPTAŞ'a Başakşehir'de arsa satan Atmaca Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca, konuya ilişkin konuştu.

Adem Atmaca kimdir? 

Atmaca Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca kimdir? Adem Atmaca daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Adem Atmaca'nın biyografisi...

Çukur Otomotiv Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çukur Otomotiv Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud S.M.A. tarafından kuruldu.

Adem Kırık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adem Kırık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 3 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Kırık tarafından kuruldu.

Adem Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adem Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Naim Özen tarafından kuruldu.

Adem Ve Esra Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Adem Ve Esra Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Aslan ve Esra Erkekli ortaklığında kuruldu.

Salda Gölü'ndeki derin çukur havadan görüntülendi! 

Salda Gölü'nde iş makinesi ve kamyonların beyaz kuma zarar vermesinden sonra geriye iş makinelerinin kazdığı derin çukur havadan görüntülendi...

Osmangazi Çukur Cami çevresindeki 3 bina yıkıldı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Maksem Mahallesi’ndeki Çukur Cami’nin çevresindeki 3 binayı kamulaştırarak yıktı.

Adem Çukur Haberi

Adem Çukur

Melca Enerji Anonim Şirketi, Adem Çukur Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Melda Çukur Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 17 Mart'ta Büyükçekmece, Fatih Mahallesi'nde kuruldu. 


Melca Enerji Anonim Şirketi iş konusu; 1- Enerji a. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan gerekli lisans alınarak enerji kaynaklarının üretim tesislerinde elektrik enerjisine dönüştürülmesi için üretim tesisi kurulması, elektrik enerjisi üretimi, üretilen elektrik enerjisinin ve/veya kapasitenin müşterilere satışını, Güneş, Rüzgarla ve benzeri alternatif enerji kaynakları ile faaliyet gösteren elektrik enerjisi sağlamaya yönelik enerji santrallerinin parça parça veya tüm olarak imalatını ve danışmanlığını yapmak b.Her türlü biyolojik ve kimyasal arıtma tesislerinin, atıkların geri kazanım ünitelerinin projelendirilmesi. c. Her türlü elektrikli ve elektronik kontrol aletleri, elektronik devre elemanları, iletken, yarı iletken ve entegre devre elemanları, otomasyon sistemleri,...