19 / 04 / 2024

Adıyaman Esentepe projeleri

Adıyaman Esentepe projeleri

Adıyaman Belediyesi Esentepe Mahallesi'nde modern taziye evinin inşaatına başladı. Bina, yklaşık 180 metrekarelik alan üzerinde bulunuyor.

Milli Emlak Adıyaman'da imarlı arsa satıyor! Satış fiyatına inanamayacaksınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Adıyaman ili Merkez ilçesi, Esentepe Mahallesi'nde yer alan imarlı arsa için satış için ihalesi gerçekleştiriyor. Merakla beklenen ihale 30 Haziran tarihinde saat 14:45'te yapılacak.

TOKİ Adıyaman okul projeleri ihalesi bugün!

Adıyaman İli Merkez İlçesi 16 Derslikli Zeynep Turgut Ortaokulu, Gölbaşı İlçesi 8 Derslikli Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve 12 Derslikli Mimar Sinan İlkokulu inşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Süleyman Kılınç Adıyaman için projelerini açıkladı!

AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Süleyman Kılınç, yeni dönem için hayata geçireceği projeleri anlattı. Kılınç, ''Vatandaşlarımızın rahat edeceği, mutlu olacağı müreffeh bir şehir hedefimiz olacaktır” diye konuştu.

Adıyaman'da kamu yatırımlarına hız verildi!

Adıyaman'da, yapımı devam eden kamu yatırım ve projeleri istişare toplantısında değerlendirildi. Toplantıda, kamu yatırımlarına hız verilmesi kararı alındı.

Adıyaman'a 150 yataklı yeni hastane!

Adıyaman İl Sağlık Müdürü Erdoğan Öz, bölgedeki projeleri ve yatırımları değerlendirdi. Öz, Eski Devlet Hastanesi'nin tüm bloklar yıkıldığını ve yerine 150 yataklı hastane yapılacağını açıkladı. 

Adıyaman Esentepe'ye taziye evi inşa ediliyor!

Adıyaman Belediyesi Esentepe Mahallesi'nde modern taziye evinin inşaatına başladı. Bina, yklaşık 180 metrekarelik alan üzerinde bulunuyor.

Adıyaman'da kent projeleri devam edecek!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, adıyaman’da, Gömükan Barajı başta olmak üzere 8 tesisin temelini atarak, 5 tesisin açılışını da gerçekleştirdikten sonra partililerle bir araya geldi.

Adıyaman ve Elazığ yetkilileri dönüşüm hakkında fikir alışverişinde bulundu!

Adıyaman Belediyesi ile Elazığ Belediyesi yetkilileri, kentsel dönüşüm projeleri konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. İki belediyenin yetkilileri bir araya gelerek fikirlerini ortaya koydular.

Adıyaman Kahta'da 2017'de 5 okul hizmete girecek!

Adıyaman'ın Kahta İlçe Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, Kahta'da devam eden yatırımları ve yeni projeleri basın mensupları ile paylaşarak ilçede çok ciddi yatırımların olduğunu söyledi.

Adıyaman Altınşehir Ve Esentepe Stadı'na yeni tribün yapıldı!

Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından Altınşehir Mansur Yardımcı ve Esentepe Statlarına 250’şer kişilik tribün yapıldı.

Adıyaman'da turizm projeleri hız kazandı!

Yeni sanayi yatırımlarının adresi olan Adıyaman, yükselişini sürdürmek için kalkınma projelerine hız verdi. Şehrin hedefinde turizm, tekstil ve tarım var.

Adıyaman Esentepe'de yol genişletme çalışmaları başladı!

Adıyaman Belediyesi ekipleri tarafından Esentepe, TOKİ yolunda yol genişletme çalışmaları başladı. Yenimahalle'de yapılan çalışmalarla Esentepe yolu genişletiliyor.

Adıyaman Siteler Mahallesi kentsel dönüşüm istiyor!

Siteler Mahallesi muhtarı Refik Yücel, Adıyaman Belediyesi tarafından bazı mahallelerde başlatılacak olan kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili Siteler Mahallesinin de bu kapsama alınmasını istedi.

Adıyaman Esentepe projeleri Haberi

Adıyaman Esentepe projeleri

Adıyaman Belediyesi tarafından Esentepe Mahallesinde modern taziye evi yapılıyor. 


Belediyenin her mahalleye taziye evleri projesi kapsamında, Esentepe Mahallesinde taziye evi yapımına başlandı. 


TOKİ yolunun eski Esentepe Köyü girişinde bulunan, kullanılmayan bir okul taziye evine dönüştürülüyor. Yetkililer taziye evinin kısa sürede tadilatının bitirilerek hizmete gireceğini belirtti.


Yaklaşık 180 metrekarelik alan üzerinde bulunan bina, taziye kültürünün yaşatılması ile mahalle sakinlerinin önemli bir ihtiyacı giderilmiş olacak. 


Taziye evinin yapılmasıyla ilgili mahalle sakinleri, memnuniyetini dile getirerek, başta Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiler. 


Adıyaman Güne...