25 / 04 / 2024

adıyaman park avm adres

adıyaman park avm adres

SAF Grup, Dicle Grup ve Vetal A.Ş ortaklığı ile kurulan İpekyolu Turizm İnş. Lojistik Enerji Madencilik San. ve Tic.tarafından hayata geçirilen, Adıyaman’ın ilk Alışveriş Merkezi olma özelliğini taşıyan Adıyaman Park bugün kapılarını açtı.

Şanlıurfa, Adıyaman ve Malatya'da AVM'ler açıldı!

Şanlıurfa, Adıyaman ve Malatya'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle geçici süre kapatılan alışveriş merkezleri (AVM), gerekli önlemleri alarak kapılarını açtı.

Adıyaman'da istinat duvarı çöktü!

Adıyaman'ın Besni'de sağanak yağmur nedeniyle çocuk parkının istinat duvarı çöktü. Çöken istinat duvarının enkazı belediye ekipleri tarafından kaldırıldı.

Maltepe Park AVM'de mağazalar kepenk kapattı!

Çankaya Belediyesi tarafından adı ‘Çankaya Çarşı’ olarak değiştirilen Maltepe Park AVM, atıl vaziyette kaldı. Daha önce iki kez satışa çıkarılan ama satılamayan AVM'de mağazalar kepenk kapattı.

Praktiker Adıyaman Park AVM'de açıldı!

Praktiker Türkiye, Adıyaman’daki ilk mağazasını Adıyaman Park AVM’de açtı. Praktiker yıl içinde 20 yeni mağaza daha açmayı hedefliyor.

Adıyaman'ın ilk AVM'si Adıyamanpark açıldı!

SAF Grup, Dicle Grup ve Vetal A.Ş ortaklığı ile kurulan İpekyolu Turizm İnş. Lojistik Enerji Madencilik San. ve Tic.tarafından hayata geçirilen, Adıyaman’ın ilk Alışveriş Merkezi olma özelliğini taşıyan Adıyaman Park bugün kapılarını açtı.

Adıyaman Belediyesi ek hizmet binasının inşaatı başladı!

Adıyaman Belediyesi, Fen İşleri, Su ve Kanalizasyon İşleri, Park ve Bahçeler, Temizlik İşleri Müdürlükleri ile Saha Amirliği birimlerinin yer alacağı yeni ek binasının inşaatına başladı.

Adıyaman Park AVM 2017'de açılıyor!

Toplam 72 bin metrekare kapalı alana sahip olan Adıyaman Park’ın 30 bin metrekare kiralanabilir alanı ile ulusal tekstil markalarından teraslı yeme-içme alanlarına, eğlence ünitelerinden yüksek teknolojili sinema salonlarına kadar birçok ilki Adıyaman’a 2017 sonbaharında getiriyor.

Adıyaman'da AVM inşaatında göçük: 5 yaralı!

Adıyaman'da alışveriş merkezi inşaatında meydana gelen göçükte 5 işçi yaralandı.Yaralanan 5 işçi, arkadaşlarının haber vermesi üzerine 112 Acil Servis ekiplerince kentteki hastanelere kaldırıldı.

Adıyaman'da bisiklet yolu çalışmaları tamamlandı!

Adıyaman Alitaşı mahallesinde bulunan Karaali Caddesi üzerine belediye ekipleri bisiklet yolu yaptı. Trafik Amirliği ekipleri, Eğri Çayı Parkı önünde Karaali Caddesi üzerindeki ilk bisiklet yolunu belirleyen çizgileri çizdi.

Adıyaman Gölbaşı Gölleri Parkı'na mescit yapıldı!

Adıyaman Gölbaşı Gölleri Tabiat Parkı’na mescit ile bay ve bayan WC yapıldı. Doğa Koruma Milli Parklar Şube İsmail Kozan, 2015 yılı içerisinde kafeterya yapmak istediklerini ve bu yönde bir çalışma içerisine gireceklerini söyledi.

Adıyaman'a 550 dönümlük kentsel dönüşüm projesi!

Adıyaman Belediye Başkanı Fehmi Hüsrev Kutlu, katıldığı televizyon programında, Adıyaman'da 550 dönümlük projeyi hayata geçireceklerini belirtirken AVM'siyle, sinemasıyla, otoparkıyla yepyeni bir şehir hedeflediklerini söyledi.

Yenimahalle Muhtar İrfan Yaman Parkı açıldı!

merhum muhtarın adı verilen park açıldı Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar. Macun Mahallesinde 11 bin 466 metrekare alana sahip "Muhtar İrfan Yaman" parkını törenle açtı.

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi temmuzda açılacak!

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, bitme aşamasına gelen 400 Yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ nde incelemelerde bulunarak, hastanenin Temmuz ayının ilk haftasında hizmete sunulacağı müjdesini verdi...

adıyaman park avm adres Haberi

adıyaman park avm adres

Adıyaman Park, 30 bin metrekare  kiralanabilir alanı, 110’ un üzerinde ulusal ve dünya markalarından oluşan mağaza karması ile kentin tek alışveriş merkezi olarak dikkatleri çekiyor. 

Adıyaman Park, Migros, Flo, Praktiker, Let’s Get Fun Çocuk Oyun Alanı, 2si Gold Class olmak üzere 8 salonu bulunan Cinemaximum ve daha birçok giyim – ayakkabı mağazaları, restoran ve cafeleri ile yeni bir sosyal yaşam alanı olacak. 

Adıyaman Park’ ın yönetim ve kiralama süreçleri JLL Türkiye tarafından yürütülüyor. Yaklaşık olarak 800 kişiye istihdam sağlayacak olan  kentin ilk alışveriş merkezi Adıyamanpark 150 milyon TL’lik yatırım ile hayata geçirildi. Adıyaman'ın ilk AVM'si Adıyamanpark'ta 60 marka hizmet vermeye başladı. 

Adıyamanpark AVM mağazaları;
1.Accort
2.Tudors
3.Seçil Store
4.ADL
5.Journey
6.LCW
7.Hatemoğlu
8.Utes
9.Avva
10.Sarar
11.Lufian
12.Suwen
13.Giyim Park
14.Tuğba &...