16 / 04 / 2024

adnan ertem kimdir

adnan ertem kimdir

Vakıflar Genel Müdürü Adnan Ertem, "Bizim 2023'e kadar her yıl 150 eseri restorasyon programına almak gibi bir düşüncemiz var." diye açıklama yaptı. 

Taksim Camii başka bir yere yapılamazdı!

Vakıflar Genel Müdürü Adnan Ertem, "Taksim'de caminin inşa edileceği alan 2. Mahmut Vakfı'nın hayratıdır. Bizim o mekana hayrat olması hasebiyle cami dışında başka bir şey yapmamız zaten mümkün değil" diye konuştu.

Sur'daki 11 tarihi eser restore edilecek!

Vakıflar Genel Müdürü Adnan Ertem, " Sur'da 70'e yakın tarihi eserimiz var. Şu anda 11'inde önemli hasar var. Onları öncelikli olarak restorasyona alacağız." dedi.

Sultanahmet Camisi restorasyon programına alınabilir!

Vakıflar Genel Müdürü Adnan Ertem, İstanbul'da şu anda vakıf kültür varlığı olan orta ve büyük ölçekli camilerin restorasyonunun tamamlandığını veya devam ettiğini belirtti.

Yıldız Hamidiye Camisi'nin restorasyonu 2 yılda tamamlanacak!

Sultan 2. Abdülhamit'in Sarkis Balyan'a yaptırdığı ve aynı zamanda bombalı suikasta uğradığı caminin restorasyon çalışmaları devam ediyor. Adnan Ertem, Yıldız Hamidiye Camisi'nin restorasyonun 2 yıl daha sürebileceğini söyledi.

Adnan Ertem kimdir?

Vakıflar Genel Müdürü Adnan Ertem, 8 Mart 2015 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Başbakanlık temsilciliğine atandı. Peki, Adnan Ertem kimdir? İşte Adnan Ertem özgeçmişi...

Mevlana Müzesi aslına dönüyor!

Vakıflar Genel Müdürü Adnan Ertem, Mevlânâ Müzesi olarak resmî kayıtlarda geçen ancak aslı bir Mevlevihane olan türbenin içinde namaz kılınması gerektiğini belirtmişti. Mevlana Müzesi aslına dönüyor...

Vakıflar Genel Müdürü Adnan Ertemin babası vefat etti!

Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürü Dr. Adnan Ertemin babası Yusuf Ertem vefat etti. Yusuf Ertemin vefatında, Albayraklar Holding, Orhan Günaydın ve Dr. Şenel Yediyıldız, üzüntülerini, yayınladıkları taziye mesajlarında dile getirdi

Adnan Bali kimdir, kaç yaşında, ne iş yapar? İşte Adnan Bali'nin hayatı!

Bankacılık sektöründe adından bahsettirmeyi başaran Adnan Bali kaç yaşında? Adnan Bali kimdir? İşte ayrıntılar...

Dr. Adnan Ertem kimdir?

Vakıfbank yönetim kurulu üyesi Dr. Adnan Ertem kimdir? Dr. Adnan Ertem daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar...

Mehmet Adnan Dabak kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Credıtwest Faktoring A.Ş Bagimsiz Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Adnan Dabak kimdir? Kaç yaşında?   Mehmet Adnan Dabak daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Adnan Dabak'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Mehmet Adnan Dabak'ın hayatına dair merak edilenler.

Dr. Cemil Ragıp Ertem kimdir?

Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dr. Cemil Ragıp Ertem kimdir? Dr. Cemil Ragıp Ertem daha önce nerelerde görev almıştır? İşte ayrıntılar...

Adnan Erdan Kimdir?

Adnan Erdan kimdir? Adnan Erdan’ın mesleği nedir? Adnan Erdan nereden mezundur? İşte detaylar!

Kerim Polat kimdir?

Polat Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı ve Galatasaray Spor Kulübü eski başkanlarından Adnan Polat’ın oğlu Kerim Polat kimdir? Kerim Polat daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Kerim Polat'ın biyografisi...

Arslan Adnan Türkoğlu kimdir?

Mimar Arslan Adnan Türkoğlu kimdir? Arslan Adnan Türkoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Türkoğlu'nun biyografisi...

Adnan Polat kimdir?

Galatasaray Spor Kulübü eski başkanı ve Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat kimdir? Adnan Polat bugüne kadar hangi işlere imza attı?

16 yılda 5 bin 250 vakıf eseri restore edildi!

Vakıflar Genel Müdürü Adnan Ertem, yaptığı açıklamada "Son 16 yılda 5 bin 250 restorasyon gerçekleştirdik. Bunlardan 100'ü yurt dışında. Yurt dışında 2013 yılından sonra restorasyon yapmaya başladık. Ondan önce hiç yoktu." diye konuştu.

2023'e kadar 750 eserin restorasyonunu yapacağız!

Vakıflar Genel Müdürü Adnan Ertem, "Bizim 2023'e kadar her yıl 150 eseri restorasyon programına almak gibi bir düşüncemiz var." diye açıklama yaptı. 

Adnan Ertem: Restorasyon alanında işimiz bitmez!

Vakıflar Genel Müdürü Ertem: "İstanbul'da ve tarihi yapıların çok yoğun olduğu Edirne, Bursa, Konya gibi şehirlerde işlerimizin biteceğini çok zannetmiyorum. Birini yaparken zamanla mutlaka diğerleri eskiyor ve dokunmamız gerekiyor." dedi.

Tarihi Demirciler Çarşısı cazibe merkezi olacak!

Vakıflar Genel Müdürü Dr. Adnan Ertem, hayata geçirilen yatırımları incelemek için Kahramanmaraş’a geldi.

Taksim Camii başka bir yere yapılamazdı!

Vakıflar Genel Müdürü Adnan Ertem, "Taksim'de caminin inşa edileceği alan 2. Mahmut Vakfı'nın hayratıdır. Bizim o mekana hayrat olması hasebiyle cami dışında başka bir şey yapmamız zaten mümkün değil" diye konuştu.

adnan ertem kimdir Haberi

adnan ertem kimdir

Vakıflar Genel Müdürü Adnan Ertem Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'nin her köşesinde ve yurt dışında restorasyon konusunda hiç durmadan çalıştıklarını ve hedefler belirlediklerini dile getirdi. 

Şu anda ülke genelinde 250 şantiyelerinin bulunduğunu ifade eden Ertem, "Bizim 2023'e kadar her yıl 150 eseri restorasyon programına almak gibi bir düşüncemiz var. 2023 hedefleri doğrultusunda bunu da Cumhurbaşkanlığımıza bildirdik. Türkiye sathında şu anda 250 şantiyemiz var. Her yıl 150 eseri de aldığımızda 250 ortalamasını da tutturmuş oluyoruz. Bu da '2023'e kadar 750 eserin restorasyonunu yapacağız' demektir." dedi. 

16 yılda 5 bin 200'ün üstünde restorasyon

Son 16 yıl ile daha önce yapılan restorasyon çalışmalarını kıyaslayan Ertem, 1998 ve 2002 yılları arasında 50 restorasyon yapıldığını, 16 yıl içinde 5 bin 200'ün üstünde restorasyon gerçekleştirildiğini ifade etti.

Ertem,...