25 / 04 / 2024

adnan özbek

adnan özbek

MERSİN'DE bir firmanın Çin'den ithal ettiği elektrik üreten rüzgar türbinlerinin henüz satışa başlamamasına karşın büyük ilgi gördü.

Adnan Öztürk: 10 tane Riva da yetmez!

Galatasaray camiasının önemli isimlerinden eski yönetici Adnan Öztürk, “Böyle yaşamaya devam edersek, 10 tane daha Riva satsanız bir şey olmaz... Özbek seçim kararı almaz” dedi.

Adnan Öztürk'ten Riva ve Florya projeleri için Dursun Özbek'e tepki!

Kulüp eski yöneticilerinden Adnan Öztürk, Riva ve Florya arazilerinin geliştirilmesi projeleri nedeniyle başkan Dursun Özbek’e tepki gösterdi.

Adana Adnan Menderes Bulvarı'nın çehresi değişiyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi Projeler Dairesi Başkanlığı, Kentsel Projeler Şube Müdürlüğü’nce yürütülen’ Adnan Menderes Bulvarı Sahil Düzenleme ve Kültür Aksı Projesi’ çalışmaları devam ediyor.

Çine Adnan Menderes Barajı'ndan ekonomiye yıllık 400 milyon TL katkı!

Osmanlı Padişahı Abdülaziz döneminde sedde olarak planlanan ancak yaklaşık 1,5 asır sonra hayata geçirilen Çine Adnan Menderes Barajı, ekonomiye büyük katkı sağlıyor.

Adnan Zanburkan: Roma mezarlığına lüks konut yapılamaz!

Kocaeli İl Kültür Ve Turizm Müdürü Adnan Zanburkan, “Roma mezarlığına lüks konut” başlıklı haberimizle ilgili, “Böyle bir şey söz konusu değil. Tarihin talan edilmesine asla müsaade etmeyiz” dedi.

Adnan Menderes Havalimanı'nda ilk güvenlik kontrol noktaları kaldırılıyor!

İzmir Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre TAV’ın işlettiği, Türkiye’nin en büyük iç hatlar terminali, Adnan Menderes Havalimanı İç Hatlar Terminali’nde 1 Temmuz’dan itibaren ilk güvenlik kontrol noktaları kaldırılacak.

UKOM Yönetimi Adnan Kuşoğlu ile görüştü!

Ukra City Komşuları Derneği yeni bir açıklama yaptı. UKOM yaptığı açıklamada Adnan Kuşoğlu'nun müteahhit firma olarak gelen ekstra taleplere cevap vermenin mümkün olmadığı konusundaki sözlerini dile getirdi.

Aydın'da Adnan Menderes Demokrasi Müzesi yapılıyor!

Aydın Kültür ve Turizm İl Müdürü Nuri Aktakka, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, merhum başbakanlardan Adnan Menderes anısına Aydın'da müze kurulması talimatı doğrultusunda çalışmalara başlandığı belirtti.

Aydın Adnan Menderes Demokrasi Müzesi çalışmaları devam ediyor!

Aydın Kültür ve Turizm İl Müdürü Nuri Aktakka, proje çalışmaları devam eden Adnan Menderes Demokrasi Müzesi için bilgi, belge ve eşya toplama çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.

Özcandan Seyahat Adnan Candan Nakliye Turizm Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İst.Pendik Şubesi açıldı!

Özcandan Seyahat Adnan Candan Nakliye Turizm Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İst.Pendik Şubesi 20 bin TL sermaye ile 22 Haziran 2015 tarihinde Kurtköy'de açıldı.

Adnan Köşker Gebzeliler'e 2B müjdesi verdi!

Kurmaylarıyla birlikte Yavuz Selim ve Hürriyet mahallerine çıkarma yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, 2B sorunun çözümüne ilişkin müjdeyi bölge sakinlerine kahve ve açık hava toplantılarında verdi.

Dursun Özbek: Galatasaray otel projesiyle kalıcı gelir elde eder!

ŞAMPİYONLUK yarışının en iddialı takımlarından Galatasaray'da 23 Mayıs günü seçimli olağan genel kurul yapılacak. Seçim öncesi Hürriyet'e konuşan iki başkan adayı Dursun Özbek ve Ahmet Özdoğan projelerini anlattı.

Dursun Özbek: Riva arazisine karma proje planlanıyoruz!

Galatasaray Kulübü'nün 23 Mayıs Cumartesi günü yapılacak olağan seçimli genel kurulunda başkan adayı olan ve mevcut yönetimde de başkan yardımcılığı görevini üstlenen Dursun Özbek kulübün gayrimenkulleri ile ilgili konuştu..

adnan özbek Haberi

adnan özbek



Yaklaşık iki hafta önce satışa başlayan Sawt Turkey'in Mersin'de faaliyet gösteren Türkiye distribütörü Adnan Özbek, bu süre içerisinde internet sitelerine yaklaşık 10 bin e-mail geldiğini belirtti. Özbek, şu ana kadar ev, yazlık, sanayi siteleri ve büyük ofis merkezlerinde kullanılabilen türbinler için 50 dolayında ciddi sipariş aldıklarını da kaydetti. Boyutuna göre yüzde 20'den yüzde 100'e kadar enerji tasarrufu sağlayan sistem için `Elektrik ücreti Türk insanının en büyük sorunlarından olsa gerek, çoğunluğu bireysel olan e-mail'lere cevap vermeye çalışıyoruz' dedi.


YÜZDE 40 TASARRUF İMKANI


ÖZBEK, ithal ettiği düşey eksenli rüzgar türbinlerinden 300 Watt'lık olanını...