18 / 04 / 2024

Adr inşaat nerede

Adr inşaat nerede

Adr Atık Toplama Yönetimi Çevre Danışmanlık Nakliyat İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Adr Atık Toplama Yönetimi Çevre Danışmanlık İnşaat Şirketi'nin merkez nakli Kartal'a yapıldı. 

Türkiye inşaat ve gayrimenkul sektöründe nerede?

Türkiye'de yaşanan son gelişmeler inşaat ve gayrimenkul sektörünü de etkiledi. Bankaların faiz oranlarında düşüşe gitmesi sektöre hareketlilik getirdi. Peki inşaat ve gayrimenkul sektöründe neredeyiz? Konut stoku ne kadar? İşte merak edilen soruların cevapları...

Bankalar inşaat sektörü için faiz indirmeli!

Yeni Birlik Gazetesi köşe yazarı olan Yıldırım Gökkaya, bugünkü yazısında inşaat sektöründeki milli seferberliği değerlendirdi. Gökkaya, yazında ''İnşaat sektörü burada ama bankalar nerede?'' sorusunu sordu.

Lokum Evler DKY İnşaat nerede?

Ödemelere göre 60 aya kadar vade imkanı sağlanan projede teslimler 2016 yılında yapılması planlanıyor. Proje DKY İnşaat imzasıyla yükseliyor. Peki Lokum Evler DKY İnşaat nerede?

Cathay İnşaat Sone İstanbul nerede?

Sone İstanbul Rezidans'ta dairelerin metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL'den başlıyor. Çeşitli sosyal alanların yer aldığı proje 151 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. Peki Cathay İnşaat Sone İstanbul nerede?

DKY Sahil DKY İnşaat nerede?

Toplam 140 adet daireden meydana gelecek olan proje toplam 5 bin metrekarelik arsa alanına yayılıyor. Projede daireler 128 metrekareden başlıyor. Peki DKY Sahil DKY İnşaat nerede?

Kat karşılığı inşaat sözleşmesi nerede yapılır?

Kat karşılığı inşaat sözleşmelerinde, tarafların haklarının yanı sıra, binanın nasıl inşa edileceği gibi bilgilere de yer verilmesi gerekiyor. Peki, kat karşılığı inşaat sözleşmesi nerede yapılır?

DKY İnşaat DKY On nerede?

DKY On Rezidans'ta 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Toplam inşaat alanı 38 bin metrekare olarak belirlenen projede peşin alımlarda indirim uygulanıyor. Peki DKY İnşaat DKY On nerede?

Kat karşılığı inşaat sözleşmesi fesih nedenleri!

Arsa sahipleri ile müteahhit arasında kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalanıyor. Peki, kat karşılığı inşaat sözleşmesi nasıl feshedilir? Dava nerede açılır?Kat karşılığı inşaat sözleşmesi fesih nedenleri nelerdir?

Hema İnşaat Kumburgaz projesi nerede yapılacak?

375 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Hema İnşaat Kumburgaz projesinde 52 bin 666 metrekare konut alanı, 42 bin 266 metrekare açık alan olacak. Şu an hazırlık aşamasında olan projede çizim ve proje oluşturma süreci devam ediyor.

Şua İnşaat Göztepe Projesi nerede?

Şua İnşaat Göztepe Projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Şua İnşaat Göztepe Projesi kapsamında inşaat çalışmalarının Haziran ayında okulların kapanmasıyla başlaması da planlanıyor.

Demir Romance Demir İnşaat nerede?

Daire fiyatları 394 bin TL ile 829 bin TL arasında değişiklik gösteren Demir Romance Rezidans Demir İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Demir Romance Demir İnşaat nerede?

Demir İnşaat Demir Romance nerede?

Havalimanına 15 dakikalık mesafede inşa edilen Demir Romance Beylikdüzü konut projesi 170 bin metrekare inşaat alanında hayata geçiriliyor. Peki Demir İnşaat Demir Romance nerede?

Kilis'te inşaat sektörü hareketli!

Kilis'te, kış mevsimi olmasına rağmen inşaat sektöründe hareketlilik yaşanıyor. Kilis'in iklimsel olarak yılın nerede ise tüm aylarında inşaat yapabilmek imkanı olması ve konut sıkıntısı yaşanması yüzünden bu sektördü canlılık yaşanıyor...

Adr inşaat nerede Haberi

Adr inşaat nerede

Adr Atık Toplama Yönetimi Çevre Danışmanlık Nakliyat İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi yapıldı. Uğur Aslantürk tarafından kurulan şirketin merkez nakli Kartal'a gerçekleştirildi. 

Adr Atık Toplama Yönetimi Çevre Danışmanlık İnşaat Şirketi konusu:
Yurt içinde ve yurt dışında insan ve çevrenin korunması insanve çevreye zarar vererek çevreyi kirleten her türlü katı atıkların ambalaj atıklarının atık yağların tıbbi atıkların ömrünü tamamlamış veya herhangi bir nedenle hurda statüsüne dönüşmüş otomobil ve benzer araçların tehlikesiz metallerin ömrünü tamamlamış lastik ve türevleri ile atık pil ve aküöülatörlerin tehlikeli atıkların bitkisel atık ve yağlarıntoplanması ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Adr Atık Toplama Yönetimi Çevre Danışmanlık İnşaat Şirketi adres: Orhantepe Mahallesi Kampyolu Cad.Gürçay Apt.No:21/19...