27 / 04 / 2024

adres natura projesi

adres natura projesi

Dumankaya Adres Natura projesi 22 Mayıs 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Bayraktar: Konut her zaman faiz ve dövizi yener

Bayraktar İnşaat Yönetin Kurulu Başkanı Erdoğan Bayraktar, gayrimenkul ve konutun kriz dönemleri dahil her zaman faiz ve dövizi bastırdığını kaydetti. Bayraktar, Adres Ankara Projesi’nin de faiz ve dövizi yeneceğini belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

Natura Cyprus'da fiyatlar 79 bin GBP'de başlıyor! 

Kıbrıs Developments yeni prestijli misyonu ile satışa sunduğu Natura projesi yoğun ilgi görüyor. Türkiye İş Bankası natamam konut kredisi ile desteklenen ve lansman dönemine hızlı bir giriş yapan projenin %20’si satıldı. Natura Cyprus fiyatlar 79 bin GBP'den başlıyor.

Başakşehir 3.İstanbul projesi adres bilgileri!

İçerisinde 1.272 adet daire, 107 cadde mağazası, 102 çarşı dükkanı bulunan 3.İstanbul projesinde daire fiyatları 478 bin TL'den başlayarak değişiyor. Başakşehir 3.İstanbul projesi adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Optimum Kartal projesi adres!

Toplam 110 adet daire ve ticari ünitelerden oluşan Optimum Kartal projesi 3 dönüm arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor. İşte Optimum Kartal projesi adres...

Real Merter projesi nerede, adres, iletişim, satış ofisi!

Real Merter projesi nerede, adres, iletişim, satış ofisi ve konum bilgileri haberimizde yer alıyor. Real Merter Evleri'nde metrekare birim fiyatı 4 bin 677 liradan başlıyor...

Tuzla Dumankaya Adres Natura teslim tarihi!

Adres Natura Evleri İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa ediliyor. Toplam 326 adet daireden meydana gelen proje Dumankaya İnşaat imzası ile yükseliyor. İşte Tuzla Dumankaya Adres Natura teslim tarihi...

Dumankaya Sancaktepe projesi nerede?

Dumankaya tarafından hayata geçirilen Adres Sancaktepe projesi 'nde 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Peki Dumankaya Sancaktepe projesi nerede?

Adres Sancaktepe Dumankaya fiyat listesi!

Toplam 300 daireden meydana gelen Adres Sancaktepe projesi Dumankaya tarafından hayata geçiriliyor. Adres Sancaktepe Dumankaya fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Manzara Adalar projesi adres bilgileri!

Manzara Adalar projesi adres bilgileri kapsamında Sabiha Gökçen Havalimanı'na 19 kilometre ,Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika, D -100 karayoluna 4 dakika mesafede hayata geçiriliyor.

Dumankaya Adres Sancaktepe projesi!

Dumankaya Adres Sancaktepe projesi 300 adet daireden meydana geliyor. Çeşitli sosyal donatı alanlarına yer verilen projede daire teslimlerinin 2017 yılının ilk yarısında yapılması planlanıyor.

Dumankaya İnşaat Adres Sancaktepe!

Dumankaya İnşaat Adres Sancaktepe projesi sınırlı sayıda daireler için ön talep toplamaya devam ediyor. Sancaktepe'de yükselen proje yüzde 100 prim ve kazançlı yatırım garantisi sunuyor.

Adres Yalıkavak Bodrum'un en prestijli projesi olmaya aday!

Mehmet Ceylan ve Mustafa Yılmaz ortaklığı olan M2 inşaat A.Ş'nin Bodrum'daki ilk yatırımı olan Adres Yalıkavak projesi, 32 villa ve 14 daireden meydana geliyor.

Lekule Kartal projesi adres bilgileri!

Lekule Kartal projesi Oflaz Şirketler Grubu tarafından hayata geçiriliyor. Projede daire tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandı.Lekule Kartal adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

adres natura projesi Haberi

adres natura projesi


Tuzla Adres Natura'nın havadan yeni görüntüleri için...