26 / 04 / 2024

Adres Sancaktepe ne zaman teslim edilecek

Adres Sancaktepe ne zaman teslim edilecek

Adres Sancaktepe Residence satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği proje Dumankaya İnşaat imzası taşıyor.

Adres Sancaktepe ne zaman teslim edilecek?

Dumankaya İnşaat imzası ile yükselen Adres Sancaktepe'de tamamı peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanıyor. Proje 25 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Peki Adres Sancaktepe ne zaman teslim edilecek?

Dumankaya Adres Sancaktepe ödeme planı!

Dumankaya Adres Sancaktepe ödeme planı kapsamında peşin alımlarda yüzde 12 indirim yapılıyor. Konut fiyatları 151 bin TL'den başlangıç gösteren projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor.

TMSF'den Dumankaya müjdesi!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal, kurumun yönetimine devredilen Dumankaya İnşaat'ta konutlarını teslim alamayan 1000'den fazla mağdur olduğuna vurgu yaparak, Adres Sancaktepe ve Vadi projelerinde Mayıs-Haziran gibi bir çalışmanın başlayabileceğini açıkladı. 

Adres kodu ne işe yarar?

DASK, zorunlu deprem sigortasında Adres Kodu uygulamasına başladı. Peki Adres kodu nasıl sorgulanır? Adres kodu ne işe yarar? İşte tüm merak edilenler...

Sancaktepe Adres Koru Evleri'nde görülmemiş kampanya!

İnşaat sektörünün 45 yıllık köklü ve güvenilir markası Bayraktar İnşaat, Sancaktepe’de hayata geçirdiği 'Adres Koru Evleri’ne özel eşi benzeri görülmemiş bir kampanya başlatıyor. 

Kahramanlı Gayrimenkul City Hill Sancaktepe ne zaman teslim?

Kahramanlı Gayrimenkul imzasıyla inşa edilen City Hill Sancaktepe projesinin ilk etabında 148 konut ve 4 ticari birim bulunuyor. Peki Kahramanlı Gayrimenkul City Hill Sancaktepe ne zaman teslim?

Nef Sancaktepe ne zaman tamamlanacak?

İstanbul'un Anadolu yakasında Sancaktepe Samandıra bölgesinde hayata geçirilen Timur Gayrimenkul imzalı Nef Sancaktepe'de ön talepler toplanmaya devam ediyor.

Adres Sancaktepe Dumankaya ev fiyatları!

Adres Sancaktepe Dumankaya projesinde 2+1 daireler hafta sonuna özel 359 bin 322 TL'ye satılıyor. Dumankaya Adres Sancaktepe projesinde teslimler Nisan 2017 tarihinde yapılıyor...

Dumankaya Mozaik Sancaktepe ne zaman teslim?

İstanbul'un Anadolu Yakası Sancaktepe'de yükselen projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Projedeki 1+0'lar 176 bin TL'den başlıyor. Peki Dumankaya Mozaik Sancaktepe ne zaman teslim?

Adres Sancaktepe ev fiyatları ne kadar?

Dumankaya Adres Sancaktepe'de firma bünyesinde 18 ay vade farksız taksit yapılıyor. 3. Köprü Bağlantı Yolu'na 1 kilometre uzaklıkta olan projede satışlar devam ediyor. Peki Adres Sancaktepe ev fiyatları ne kadar?

Dumankaya Sancaktepe projesi nerede?

Dumankaya tarafından hayata geçirilen Adres Sancaktepe projesi 'nde 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Peki Dumankaya Sancaktepe projesi nerede?

Aydos Country Sancaktepe ne zaman teslim?

Toplam arsa alanı 50 dönüm olarak belirlenen Aydos Country Konutları Sinpaş GYO imzası taşıyor. Projede 900 adet daireye yer veriliyor. Peki Aydos Country Sancaktepe ne zaman teslim edilecek?

Adres Sancaktepe Dumankaya fiyat listesi!

Toplam 300 daireden meydana gelen Adres Sancaktepe projesi Dumankaya tarafından hayata geçiriliyor. Adres Sancaktepe Dumankaya fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Adres Sancaktepe Residence satılık!

Adres Sancaktepe Residence satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği proje Dumankaya İnşaat imzası taşıyor.

Adres Sancaktepe Dumankaya Evleri fiyatları!

Adres Sancaktepe Dumankaya Evleri fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Ödeme koşulları kapsamında 18 ay vade farksız taksit imkanı sunan projede 300 adet konut yer alıyor.

Adres Sancaktepe ne zaman teslim edilecek Haberi

Adres Sancaktepe ne zaman teslim edilecek

Toplam arsa alanı 25 bin metrekare olarak belirlenen Adres Sancaktepe Evleri metroya ve 3. Köprü Bağlantı Yolu'na 1 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Proje 300 adet konuttan meydana geliyor. 


Adres Sancaktepe Residence satılık konut tipleri 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. İstanbul Sancaktepe'de inşa edilen projede yüzde 25 peşinatta, kalan bedel banka kredisiyle vadelendiriliyor. 


Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirilen Adres Sancaktepe Konutları fitness, spor alanları, sauna, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları gibi sosyal olanaklara sahip. 


Peşin ödemelerde yüzde 12, banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanıldığında ise yüzde 6 indirim yapılan Adres Sancaktepe Rezidans'ta konutların 2017 yılında teslim edilmesi öngörülüyor. 


Adres Sancaktepe Residence satılık ev fiyatları 159 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yüzde 50 peşin ödemelerde, kalan konut bedeli 18 ay...