25 / 04 / 2024

Afa İnşaat Uluer suit ödeme planı

Afa İnşaat Uluer suit ödeme planı

Afa İnşaat imzası taşıyan Karşıyaka Uluer Suit satılık daireler 4+1 ve 5+1 şeklinde dizayn ediliyor. Proje İzmir Karşıyaka Bostanlı'da inşa ediliyor. 

Afa Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Kuruldu!

Afa Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Arnavutköy’de  Akif Fuat Alagöz tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Afa Ambalaj Plastik Gıda İnşaat Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afa Ambalaj Plastik Gıda İnşaat Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 25 bin TL sermaye bedeli ile Özge Akyol tarafından kuruldu. 

Afa Deluxe Evleri İzmir iletişim!

Afa Deluxe Evleri İzmir iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 2+1 ve 4+1 şeklindeki dairelerden meydana gelen proje Afa İnşaat imzasını taşıyor.

Afa İnşaat Mevlana Life projesi!

Afa İnşaat Mevlana Life projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde daireler yer alıyor. Projede teslimlerin 2018'de yapılması hedefleniyor. 

Karşıyaka Uluer Suit satılık daire!

Afa İnşaat imzası taşıyan Karşıyaka Uluer Suit satılık daireler 4+1 ve 5+1 şeklinde dizayn ediliyor. Proje İzmir Karşıyaka Bostanlı'da inşa ediliyor. 

Afa Yapı Mevlana Life ne zaman teslim?

Afa İnşaat tarafından hayata geçirilen Mevlana Life projesi 34 adet daireden meydana geliyor. Peki Afa Yapı Mevlana Life ne zaman teslim?

Bostanlı Pier Karşıyaka satılık daire!

Bostanlı Pier Karşıyaka İzmir Karşıyaka'da Afa İnşaat tarafından inşa ediliyor. Bostanlı Pier Karşıyaka satılık daireler 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde dizayn ediliyor.

Afa Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afa Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Faik Özyaman, Caner Akanlar, Muhammet Abdull Beşe ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 31 Ağustos'ta Çekmeköy'de kuruldu.

Afa Yapı Malzemeleri Taşımacılık Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afa Yapı Malzemeleri Taşımacılık Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi 17 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Sultangazi'de, Ekrem Taşpınar Müdürlüğü'nde kuruldu.

Afa Gayrimenkul Turizm Tanıtım İnşaat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afa Gayrimenkul Turizm Tanıtım İnşaat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Faisal Abou Shahin, Ahdi Tanjara, Ahmad Ramadan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Uluer Emlak Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uluer Emlak Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Turgay Yıldırım tarafından 400 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Kasım'da Maltepe, Altayçeşme Mahallesi'nde kuruldu.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Afa İnşaat Uluer suit ödeme planı Haberi

Afa İnşaat Uluer suit ödeme planı

Uluer Suit projesi Afa İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. 2018 yılının Temmuz ayında teslimlerin gerçekleşeceği Karşıyaka Uluer Suit satılık daireler  4+1 ve 5+1 şeklinde dizayn ediliyor. Proje İzmir Karşıyaka Bostanlı'da inşa ediliyor. 
 

Uluer Suit Bostanlı'da sosyal alanlar;

Kapalı fitnes salonu Toplantı salonları Oyun salonları

Web: http://www.afainsaat.com.tr/
 

Pınar DOĞAN...