24 / 04 / 2024

afad idlib katar kızılayı konut projesi 2019

afad idlib katar kızılayı konut projesi 2019

Suriye'de yıllardır devam eden savaş yüzünden evlerini kaybeden vatandaşlar için AFAD ve Katar Kızılayı ortak yürüttüğü evlerin inşası tamamlandı. İlk etapta, 67 bina tamamlandı ve 112 aile evlerine yerleştirildi...

Katar Kızılayı ve AFAD, Amran Konut Köyü'nde 2. etabı tamamladı!

Katar Kızılayı ve AFAD’ın Fırat Kalkanı bölgesindeki işbirliği meyvelerini vermeye devam ediyor. “Amran Konut Köyü” adı verilen “Crescent Residential City” projesinin ikinci etabı tamamladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İdlib'de yaptıracağı 50 konut için AFAD'a bağış!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İdlib'e inşa ettireceği 50 konut için AFAD'a  250 bin lira bağış yaptı.

AFAD İdlib'in kuzeyine 616 briket ev yaptı!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, İdlib'in kuzeyinde siviller için yapılması planlanan toplam 7 bin 397 briket evden 616'sının tamamlandığını açıkladı...

AFAD'dan 112 Suriyeli aileye İdlib'de konut!

Suriye'de yıllardır devam eden savaş yüzünden evlerini kaybeden vatandaşlar için AFAD ve Katar Kızılayı ortak yürüttüğü evlerin inşası tamamlandı. İlk etapta, 67 bina tamamlandı ve 112 aile evlerine yerleştirildi...

Tarlabaşı360’a Katar Cityscape’de yoğun ilgi!

Tarlabaşı360’ın tarihi sokak ve caddeleri mimari yapısıyla Körfez yatırımcılarının beğenisini topladı. Katar Ekonomi Bakanı Sheikh Ahmed Bin Jassim Al Thani ise fuarda projeyi inceleyerek proje hakkında detaylı bilgi aldı.

Pana Yapı Cityscape Katar 2016'da projelerini tanıttı!

Pana Yapı, 'Cityscape Katar 2016'da Körfez yatırımcısına projelerini tanıttı. Fikirtepe'de Brooklyn Park ve Brooklyn Life projelerinin yanı sıra Brooklyn City, Brooklyn Street ve Brooklyn Dream projelerini de hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Tarlabaşı360, Katar Cityscape'te tanıtıldı!

Çalık Holding şirketi Gap İnşaat, Katar’daki Cityscape gayrimenkul fuarında, ‘kentsel yenileme projesi’ Çalık Holdingı tanıttı. Proje alanı içindeki otelin satışı için Katarlı bir yatırımcı ile ön mutabakat sağlandı.

Türk müteahhitler Katar'da 15,3 milyar dolarlık proje yapıyor!

Türk müteahhitlerin Katar'da üstlendikleri işin 15,3 milyar dolar olduğunu aktaran Başbakan Ahmet Davutoğlu, önlerinde büyük bir potansiyelin bulunduğunu ve konuyu Emir Şeyh Temim ve Başbakan Şeyh Abdullah ile görüştüklerini vurguladı.

Türk şirketleri Katar'da çok sayıda köprü ve bina inşa etti!

Katar Ekonomi ve Ticaret Bakanı Şeyh Ahmed Bin Jassim Bin Mohammed Al Thani​,"Türk şirketleri Katar'ın gelişmesinde muazzam rol oynamaktadır. Çok sayıda köprü, bina inşa ettiler." açıklamasında bulunduç

Katar'daki inşaat sektöründe olağanüstü bir hamle dönemi yaşanacak!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, özel uçak "ANA" ile saat 22.40'ta Katar'a gitti. Davutoğlu'nu Esenboğa Havalimanı'ndan Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, İl Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan ve diğer yetkililer uğurladı.

Tarlabaşı360 Katar Cityscape’te vitrine çıkarıyor!

Perakende ve yaşam alanlarıyla Körfez yatırımcılarının karşışına farklı bir konseptle çıkmaya hazırlanan Tarlabaşı360, tarihi sokakları, mimari yapısı ve caddelerini 26-28 Nisan’da düzenlenecek Katar Cityscape’te vitrine çıkarıyor.

Katar Khalifa Stadı'ndaki çalışma şartlarına insan haklarına aykırı!

Uluslararası Af Örgütü (Amnesty International), 2022 FIFA Dünya Kupası’nın düzenleneceği Katar’daki Khalifa Uluslararası Stadı’nın yapımında görevli işçilerin çalışma şartlarının insan haklarına aykırı olduğunu açıkladı.

Katar'dan 2022 Dünya Kupası için Türk müteahhitlere çağrı!

Katar'ın Ankara Büyükelçisi Salim Mübarek Al-Şafi, 2022'de Katar'da yapılacak Dünya Futbol Şampiyonası için gerekli müteahhitlik işlerinin Türk firmaları tarafından gerçekleştirilmesini istediklerini kaydetti.

afad idlib katar kızılayı konut projesi 2019 Haberi

afad idlib katar kızılayı konut projesi 2019

Suriye’nin İdlib ilçesinde evsiz kalan vatandaşlar için AFAD ile Katar Kızılayı'nın ortaklaşa inşa ettiği evlere yerleştiler.

Yeni Akit Gazetesi’nde yer alan habere göre, ilk olarak 67 binanın yapımı tamamlandı ve 112 aile evlerine yerleştirildi. Suriye’de yıllarca süren savaş yüzünden evlerini terk etmek mecburiyetinde kalan Suriyelilere yardımlar Türkiye’den gelmeye devam ediyor.

Sudan Ceyli bölgesinde kalıcı konut için ilk temeller...